Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Δίκτυο


Agmourk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση δύο υπολογιστών μεταξύ τους. Έχω ένα σταθερό, στο γραφείο μου, και θέλω να τον συνδέσω με ένα μηχανάκι optiplex που του έβαλα Windows 7 και το έχω στην TV για να βλέπω ταινίες απο Kodi.

 

Ο υπολογιστής του γραφείου συνδέεται ασύρματα στο router ενώ ο Optiplex θα ήθελα να παίρνει απο εκείνον μέσω Ethernet. Το router είναι στον απο πάνω όροφο και ως εκ τούτου στικάκι για ασύρματο δεν θα βόλευε. Μόνο με κεραία, αλλά θα ήθελα κάτι ανέξοδο. Διαθέτω καλώδιο LAN 10 μέτρα.

 

Τον Optiplex τον έκανα format απο Windows XP σε 7, αλλά το πρόβλημα είναι ότι με shared σύνδεση απο τον σταθερό μου σταμάτησε να λειτουργεί μετά το format, και ειδκά όταν προσπάθησα να κάνω homegroup για διαμοιρασμό φακέλων (ταινίες, σειρές κλπ). Επίσης έχω δοκιμάσει με bridge connection, αλλά αποσυνδέεται το wireless απο τον σταθερό μου κάθε 2sec (αλλά ο Optiplex έχει κανονικά internet. Πριν το Bridge έχω απενεργοποίησει το share).

 

Έχω κάνει αναβάθμιση όλους τους drivers και στους δύο υπολογιστές. όταν γίνεται η σύνδεση στον σταθερό μου βγάζει ότι είναι "μη αναγνωρισμένη" σύνδεση (το ίδιο και στο optiplex) ενώ αν δοκιμάσω να βάλω σταθερή ip, το optiplex μου βγάζει home network, ενώ στον σταθερό μου βγάζει "μη αναγνωρισμένη σύνδεση"

 

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...