nikoskon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 xaaxaxax ok Απλά αν έχεις θέμα ύπνου μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ντόκτορα πιστεύω... 1
normal40 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 εμένα πάντως που έχω ένα μαξιλάρι cocomat και ένα άλλο άσχετο και τα συγκρίνω, μου φαίνεται ότι αυτό της cocοmat δεν είναι όσο αφράτο θέλω, είναι λίγο πιο φλατ Εγώ έχω memory σετ όλα αλλά δεν μου κάνουν, από μαλακό όμως τι να διαλέξω; xaaxaxax ok Απλά αν έχεις θέμα ύπνου μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ντόκτορα πιστεύω... Όχι ρε συ κοιμάμαι αλλά το μαξιλάρι με ποναει γιαυτό θέλω να αλλάξω... 1
Luxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο σωστο δεν ειναι να κοιμομαστε χωρις μαξιλαρι; Βεβαια δεν ειναι βολικο, οσες φορες το εχω δοκιμασει δε καταφερα να κοιμηθω. Απλα πιστευω οτι ετσι ξεκουραζεται καλυτερα το σωμα μας. Ολο το σωμα σε ευθεια κλιση και ανασκελα.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο σωστο δεν ειναι να κοιμομαστε χωρις μαξιλαρι; Ολο το σωμα σε ευθεια κλιση και ανασκελα. Βασανιστήριο από τα λίγα 5
someone- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 δες για μαξιλαρι με υλικο memory foam, κορυφαια μαξιλαρια κοστος 20-50 ευρω, οτι καλυτερο για αυχιενα, δυστυχως οταν πηγα για στρωμα οι τιμες για στρωμα memory foam ηταν απαγορευτικες. διαβασε λιγα για το υλικο http://www.mediastrom.com/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-memory-foam/ 2
Zein Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 τα βαρανε πολυ στην mediastrom. για κοιτα και εδω λιγο. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B007N699U6/ref=s9_acsd_top_hd_bw_b36vlot_c_x_w?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=9Q7MQ12JNCYNB7G0053P&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7e551702-a3b3-5a8c-a294-68af4d45903e&pf_rd_i=2850825031 Το δικο μου το χτυπησα με 40-50 ευρω ,double++ και καλο παχος. και αξιζαν μεχρι τελευταιο σεντ. Το στρωμα απο κατω ειναι της πλακας αλλα πλεον με αυτο το εργαλειο απο πανω του εχει ανεβει η αξια του κατα πολυ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Επίστρωμα δεν είναι αυτό?
Haldol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 το ναρκισσος σκεφτομαι , ειναι καλο ; Πολύ καλό, αλλά να το δοκιμάσεις, μπορεί να μη σε βολέψει. Π.χ. την κοπέλα μου δε την βολεύει με τίποτα το "βαθούλωμα" που κάνει στο κέντρο. Άμα καταλάθως βρεθεί στη μεριά της μέσα σε 5 nanosecond θα έχει επιστραφεί συνοδευόμενο από την ατάκα "αυτό με την τρούπα να το πάρεις εσύ". Βασικά να δοκιμάσεις οποιοδήποτε και να θελήσεις να πάρεις. Θα πας στην Coco-Mat και θα ξαπλώσεις κανονικά, θα στριφογυρίσεις, κλπ. Όπως κοιμάσαι. Μη την αράξεις ανάσκελα και μιλάς με την πωλήτρια ενώ όταν κοιμάσαι κανονικά μπορεί να 'σαι στο πλάι. Κάνε μια μικρή προσομοίωση ύπνου, με τον τρόπο που κινείσαι / ξαπλώνεις όταν κοιμάσαι κανονικά. 2
normal40 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλό, αλλά να το δοκιμάσεις, μπορεί να μη σε βολέψει. Π.χ. την κοπέλα μου δε την βολεύει με τίποτα το "βαθούλωμα" που κάνει στο κέντρο. Άμα καταλάθως βρεθεί στη μεριά της μέσα σε 5 nanosecond θα έχει επιστραφεί συνοδευόμενο από την ατάκα "αυτό με την τρούπα να το πάρεις εσύ". Βασικά να δοκιμάσεις οποιοδήποτε και να θελήσεις να πάρεις. Θα πας στην Coco-Mat και θα ξαπλώσεις κανονικά, θα στριφογυρίσεις, κλπ. Όπως κοιμάσαι. Μη την αράξεις ανάσκελα και μιλάς με την πωλήτρια ενώ όταν κοιμάσαι κανονικά μπορεί να 'σαι στο πλάι. Κάνε μια μικρή προσομοίωση ύπνου, με τον τρόπο που κινείσαι / ξαπλώνεις όταν κοιμάσαι κανονικά. καταλαβα, αμα κανω προσομοιωση υπνου αστα θα με βγαλουν εξω με τις κλωτσιες...( πεφτει πολυ μπαμ μπουμ χαχα-πλακιτσΑ) Coco-Mat θεσσαλονικη που θα βρω ομως ; τα βαρανε πολυ στην mediastrom. για κοιτα και εδω λιγο. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B007N699U6/ref=s9_acsd_top_hd_bw_b36vlot_c_x_w?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=9Q7MQ12JNCYNB7G0053P&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7e551702-a3b3-5a8c-a294-68af4d45903e&pf_rd_i=2850825031 Το δικο μου το χτυπησα με 40-50 ευρω ,double++ και καλο παχος. και αξιζαν μεχρι τελευταιο σεντ. Το στρωμα απο κατω ειναι της πλακας αλλα πλεον με αυτο το εργαλειο απο πανω του εχει ανεβει η αξια του κατα πολυ. τετοιο σχεδιο εχω τωρα http://www.mediastrom.com/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-memory-foam/essentials-aloe-anatomic_86885/ Το εχω 1 ετος περιπου και ξυπναω με τον αυχενα περιεργα και κουρασμενος γιαυτο θελω να αλλαξω-πιθανον δεν βολευει το σχεδιο στην κεφαλα μου. δες για μαξιλαρι με υλικο memory foam, κορυφαια μαξιλαρια κοστος 20-50 ευρω, οτι καλυτερο για αυχιενα, δυστυχως οταν πηγα για στρωμα οι τιμες για στρωμα memory foam ηταν απαγορευτικες. διαβασε λιγα για το υλικο http://www.mediastrom.com/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-memory-foam/ memory εχω....το ειχα παρει απο καλαμαρια Αιγαιου στα 50 Η 60 ευρω δεν θυμαμαι.. ειναι σκληρο στο κεντρο και με κουραζει δεν ξερω. Λεω να δοκιμασω αυτο http://www.mediastrom.com/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-poupoulenia/essentials-tender-sense_136633/ τι λετε ;
Haldol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 καταλαβα, αμα κανω προσομοιωση υπνου αστα θα με βγαλουν εξω με τις κλωτσιες...( πεφτει πολυ μπαμ μπουμ χαχα-πλακιτσΑ) Coco-Mat θεσσαλονικη που θα βρω ομως ; Δε σε πετάνε έξω, μαγαζί με κρεβάτια και μαξιλάρια είναι, όχι σούπερ μάρκετ. Μόνο μη βγάλεις τα παπούτσια. Σου βάζουν ειδικό χαρτάκι για να μη λερώσεις το κρεβάτι. Θεσσαλονίκη έχει 3 μαγαζιά. Thessaloniki – Diagonios 11, Pavlou Mela Str. T. +30 2310 266 696 E. [email protected] Thessaloniki – Kalamaria 24, Andrianoupoleos Str. T. +30 2310 458 338 E. [email protected] Thessaloniki – Pylaia 3, Halkis Str. 1
normal40 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δε σε πετάνε έξω, μαγαζί με κρεβάτια και μαξιλάρια είναι, όχι σούπερ μάρκετ. Μόνο μη βγάλεις τα παπούτσια. Σου βάζουν ειδικό χαρτάκι για να μη λερώσεις το κρεβάτι. Θεσσαλονίκη έχει 3 μαγαζιά. Thessaloniki – Diagonios 11, Pavlou Mela Str. T. +30 2310 266 696 E. [email protected] Thessaloniki – Kalamaria 24, Andrianoupoleos Str. T. +30 2310 458 338 E. [email protected] Thessaloniki – Pylaia 3, Halkis Str. σε ευχαριστω! Σαββατο πρωι μολις ξυπνησω θα παω με την μια στην πυλαια λογικα γιατι ειμαι και κοντα.. https://www.coco-mat.com/store/gr_el/narkissos-ii αυτο φαινεται καλο η το αλλο της media ,ενα απο τα 2. 1 μαξιλάρι = κανένα το 2ο το εχω ηδη εννοειται για τις βοηθητικες δουλειες
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο σωστο δεν ειναι να κοιμομαστε χωρις μαξιλαρι; Βεβαια δεν ειναι βολικο, οσες φορες το εχω δοκιμασει δε καταφερα να κοιμηθω. Απλα πιστευω οτι ετσι ξεκουραζεται καλυτερα το σωμα μας. Ολο το σωμα σε ευθεια κλιση και ανασκελα. και γινεσαι σαν σιγμα τελικο. αφου το λες και ο ιδιος οτι δεν καταφερεςνα κοιμηθεις πως το πιστευεις αυτο που γραφεις; το σωμα δεν ειναι ισιο εχει καμπυλες και γι αυτο θελει υποστηριξη στα σωστα σημεια. επι του θεμας εγω εχω ενα tempur sonata και το αγορασα και στον αντρα μου και πλεον δεν μπορουμε να κοιμηθουμε με κανενα αλλο μαξιλαρι, αξιζουν μεχρι και το τελευταιο σεντ. 2
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κοιμαται κανενα ζωο με μαξιλαρι; Ειμαστε το μοναδικο ζωο που τα κανει ολα στραβα. Για αυτο και εχουμε γεμισει με τοσες αρρωστιες. Καλα να παθουμε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί κοιμάται σε κρεβάτι? Μέσα σε σπίτι? Έχει internet? Ρούχα? Πίσω στη σπηλιά... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις