Προς το περιεχόμενο

Φαλτσοπρίονο BÜLLE ή κάτι άλλο;


Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά.

 

Με το νέο έτος θέλω να πάρω ένα φαλτσοπριονάκι και το budget είναι ≤ 200 ευρώ.

 

Στο Skroutz έπεσα πάνω στο συρόμενο "63440" της Bülle. Τα σχόλια για τα "μικρά" αδερφάκια του (τα μη συρόμενα) πολύ καλά. Bonus ότι ο δίσκος που παίρνει είναι διάσταση που έχω ήδη "καλό" δίσκο, μιας και -τυπικά- οι δίσκοι που συνοδεύουν τα φτηνά πριόνια είναι μόνο για χοντροκοψίματα.

 

Με ανησυχεί όμως το γεγονός ότι δε βρίσκω τίποτα για την εταιρεία. Δε βρίσκω ιστοσελίδα της, δε βρίσκω γενικά αναφορές γι' αυτήν από το εξωτερικό, δε βρίσκω τίποτα. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι 8/10 sites που την αναφέρουν είναι ελληνικά. Έψαχνα κάνα video review στο YouTube, τίποτα. Σε σημείο που άρχισα να ανησυχώ μήπως και τα reviews στο Skroutz ήταν ψεύτικα.

 

:P

 

Τελικά τι να κάνω; Να το πάρω "στα τυφλά" εμπιστευόμενος τα 2 reviews στο Skroutz που αφορούν κοντινά προϊόντα; Να κοιτάξω κάτι άλλο, κάποια άλλη μάρκα σ' αυτή την κατηγορία τιμής; Να κάνω υπομονή λίγο καιρό για να μπορώ να διαθέσω περισσότερα γιατί όλα σ' αυτά τα λεφτά είναι άχρηστα;

 

Υπόψιν ότι με απασχολεί κυρίως το σωστό κόψιμο και η ακρίβεια (μην "παίζει" το πριόνι, οι 45° να είναι όντως τόσο, κλπ) ενώ μπορώ να ζήσω με λιγότερη ισχύ. Δε κοιτάω "να βγάλω δουλειά", οπότε δε με απασχολεί αν θα μπορώ να κόψω με τη μία ένα πιο χοντρό κομμάτι, ας το γυρίσω κι απ' την άλλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω αυτή η μάρκα είναι κινεζική. Ένα σετ με βιδολογο μπαταρίας και δραπανοκατσαβιδο νομίζω κρουστικο που είχα δει ήτανε δυνατό Αλλά δεν ξέρω από αντοχή του χρόνου τι θα κάνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με απογοητεύεις τώρα. :P Σαν αντοχή στο χρόνο συνήθως δεν έχουν -ιδιαίτερο- θέμα τα κινέζικα, αλλά σαν ακρίβεια είναι βράστα. Τα σωστά μηχανολογικά εξαρτήματα με μικρές ανοχές κοστίζουν βλέπεις.

 

Έχει κανείς να προτείνει αξιόλογο συρόμενο φαλτσοπρίονο έως 200 ευρώ, ή όχι πολύ παραπάνω, αν αξίζει η διαφορά; Ιδανικά με δίσκο Ø255x30, για να μην ψάχνω να αγοράσω και σωστό δίσκο.

 

Τώρα τι ρωτάω κι εγώ, λες κι είμαι στο ξυλουργός.gr, ε;  :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...