argimeg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή να περιμένεις να το παραλάβεις δεν παίζει? Αφού έφτασε Αθήνα στις 22/12 είναι προφανές ότι δεν έχει σκαναριστεί ακόμα. Σήμερα είναι η τρίτη εργάσιμη. Άνετα μπορεί να πάρει και βδομάδα και παραπάνω μέχρι να ανοιχτεί ο σάκος που το περιέχει. Απορώ πως μερικοί δεν βλέπετε την ώρα να ζητήσετε refund, λες και περισσότερο θέλετε το refund παρά αυτό που παραγγείλατε. Tα λεφτά δεν τα χάνετε έτσι κι αλλιώς, 180 μέρες περιθώριο δίνει το paypal. Δεν λέω να περιμένει κανείς τόσο πολύ αλλά ούτε είναι λογικό να περιμένουμε με το πιστόλι μόλις λήξει η ημερομηνία παραλαβής. Ειδικά τέτοιες μέρες που όλοι ξέρουμε ότι οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες. μάλλον δεν νιώθεις εσύ άστο καλύτερα, In transit - Exception-delivery problems caused by sender Dec-27-16, 08:00 AM, ATHENS PROVINCE
karaLRS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το ατομο ειναι αυτο http://www.ebay.com/usr/toy0726?_trksid=p2057872.m2749.l2754 ο τρακιν ειναι και στο ποστ μου πανω Tracking number RS704791666NL,εγω την αγορα μου την εκανα 17 νοεμρβη απλα στο μαιλ του μου ειπαν οτι εφυγε στις 23!!Μου κανει εντυπωση κυριως οτι ειναι απο 30 του μηνα στο ιδιο σημειο...δηλαδη ξερω γω..!!εχει τοσες θετικες που δεν ηθελα να ειμαι και αρνητικος με την πρωτη καθυστερηση!!Οσο για το μηνυμα που μου βγαζει " Your payment is pending." τι γινεται;;γιατι φυσικα ειναι πληρωμενα ολα,και αυτο μου βγηκε προσφατα,ισως και μετα την επιστροφη χρηματων!! στον πωλητή που αγόρασες λέει 15-25 εργάσιμες μέρες. λόγω γιορτών υπάρχει λίγο ακόμα καθυστέρηση. τα tracking number καθυστερούν λιγο να ανανεώνονται.
letom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 αυτο σε ποια σελιδα στο βγαζει εσενα;;γιατι εγω κοιταζω http://www.17track.net/el/track?nums=RS704791666NL και μου το δειχνει στο ιδιο σημειο ακριβως,πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και που βρισκεται Στο επίσημο σάιτ της NL Post: http://postnl.post/
mikaelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 στον πωλητή που αγόρασες λέει 15-25 εργάσιμες μέρες. λόγω γιορτών υπάρχει λίγο ακόμα καθυστέρηση. τα tracking number καθυστερούν λιγο να ανανεώνονται. Στο επίσημο σάιτ της NL Post: http://postnl.post/ Οντως μαλλον καθυστερουν για την ανανεωση γιατι ειμαι σιγουρος οτι κοιτουσα το πρωι την διαδικασια,ελπιζω να ληξει καλα το θεμα αυτο και να μην εχω κανενα εξτρα προβλημα!!Απλα με εχει πιασει ενα αγχος γιατι συναλλαγη με τετοιο ποσο δεν εχω κανει μεχρι στιγμης στο ebay,και λιγο οι κριτικες του με βαλανε σε αμφιβολιες!!
bromiaris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 αυτο σε ποια σελιδα στο βγαζει εσενα;;γιατι εγω κοιταζω http://www.17track.net/el/track?nums=RS704791666NL και μου το δειχνει στο ιδιο σημειο ακριβως,πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και που βρισκεται Στο NL Post. Η σελίδα που πήγες δεν είναι ενημερωμένη… όπως παρατήρησες υπάρχει και νέα καταχώριση σήμερα 28/12/2016 13:18 Δεν γνωρίζω να πω αν είναι ή δεν είναι απατεώνας ο πωλητής και ούτε να σε κατακρίνω που ανησυχείς.. αλλά αν σκεφτούμε ότι αν επέλεξες το απλό ταχυδρομείο για το πακέτο, συνυπολογίζοντας τα εκατομμύρια πακέτα λόγο εορτών δεν είναι παράλογο να καθυστέρησε τόσο πολύ..!!!
letom Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μάλλον δεν νιώθεις εσύ άστο καλύτερα, In transit - Exception-delivery problems caused by sender Dec-27-16, 08:00 AM, ATHENS PROVINCE Τι να νιώσω, το είδα το status αλλά εσύ είπες ότι το πρόβλημα είναι ότι έχει κολλήσει Αθήνα από 22/12. Θεωρούνται "κόλλημα" οι 3 εργάσιμες? Άλλα πακέτα μένουν 2 βδομάδες στο αεροδρόμιο μέχρι να σκαναριστούν. Αν το πρόβλημα είναι άλλο και το έχει παραδεχτεί ο πωλητής τότε ζήτα του να σου κάνει refund από μόνος του άσχετα αν δεν έχει λήξει η ημερομηνία παραλαβής.
La_MoRt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το δέμα σου θα φτάσει απλά κάνε υπομονή. Λένε εώς 25 εργάσιμες ημέρες αλλά αν δεις σου λέει ότι αν πέσει σε αργίες στις περιοχές που θα μετακινηθεί το δέμα θα καθυστερήσει παραπάνω.
mikaelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Στο NL Post. Η σελίδα που πήγες δεν είναι ενημερωμένη… όπως παρατήρησες υπάρχει και νέα καταχώριση σήμερα 28/12/2016 13:18 Δεν γνωρίζω να πω αν είναι ή δεν είναι απατεώνας ο πωλητής και ούτε να σε κατακρίνω που ανησυχείς.. αλλά αν σκεφτούμε ότι αν επέλεξες το απλό ταχυδρομείο για το πακέτο, συνυπολογίζοντας τα εκατομμύρια πακέτα λόγο εορτών δεν είναι παράλογο να καθυστέρησε τόσο πολύ..!!! Αυτο με τις γιορτες φυσικα και το καταλαβαινω,απλα το θεμα μου ηταν επειδη γενικα δεχομαι πακετα που ειχα κανει αγορα την ιδια μερα ακριβως,και το οτι ειχε κολλησει στο ιδιο σημειο τοσο καιρο με εβαλε σε αμφιβολιες!!ουσιαστικα ενα μηνα σημερα σχεδον που εβγαζε ολλανδια!! Το δέμα σου θα φτάσει απλά κάνε υπομονή. Λένε εώς 25 εργάσιμες ημέρες αλλά αν δεις σου λέει ότι αν πέσει σε αργίες στις περιοχές που θα μετακινηθεί το δέμα θα καθυστερήσει παραπάνω. Ναι το ελπιζω και γω,αφου σε αλλο λινκ εντοπισμου υπαρχει η ενημερωση ευτυχως!!τωρα το μονο που δεν ξερω ειναι το μηνυμα που βγαζει κατω απο την πιθανη ημερομηνια παραδοσης!! Estimated delivery Dec 06, 2016 - Dec 28, 2016 Tracking number: Tracking numberRS704791666NL Your payment is pending.<<<<αυτο εδω δηλαδη!!
argimeg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Τι να νιώσω, το είδα το status αλλά εσύ είπες ότι το πρόβλημα είναι ότι έχει κολλήσει Αθήνα από 22/12. Θεωρούνται "κόλλημα" οι 3 εργάσιμες? Άλλα πακέτα μένουν 2 βδομάδες στο αεροδρόμιο μέχρι να σκαναριστούν. Αν το πρόβλημα είναι άλλο και το έχει παραδεχτεί ο πωλητής τότε ζήτα του να σου κάνει refund από μόνος του άσχετα αν δεν έχει λήξει η ημερομηνία παραλαβής. αυτό In transit - Exception-delivery problems caused by sender το έγραφα και παραπάνω αλλά δεν το πρόσεξες μάλλον. Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα να σου δώσω μια συμβουλή. Πριν ανοίξεις το πακέτο τράβηξε με το κινητό σου βιντεάκι με όλο το unpacking και να τραβήξει και το imei του κινητού που έχει στην συσκευασία. Α και επίσης να τρέξεις benchmark που θα κατεβάσεις εσύ από το store και όχι το banchmark που πιθανόν να έχει περασμένο στο κινητό. Μου έτυχε μια τρελή φάση με ένα κινητό ενός φίλου και καλά που είχαμε κάνει καλό unpacking video. Από aliexpress βέβαια όχι ebay.
mikaelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 αυτό In transit - Exception-delivery problems caused by sender το έγραφα και παραπάνω αλλά δεν το πρόσεξες μάλλον. Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα να σου δώσω μια συμβουλή. Πριν ανοίξεις το πακέτο τράβηξε με το κινητό σου βιντεάκι με όλο το unpacking και να τραβήξει και το imei του κινητού που έχει στην συσκευασία. Α και επίσης να τρέξεις benchmark που θα κατεβάσεις εσύ από το store και όχι το banchmark που πιθανόν να έχει περασμένο στο κινητό. Μου έτυχε μια τρελή φάση με ένα κινητό ενός φίλου και καλά που είχαμε κάνει καλό unpacking video. Από aliexpress βέβαια όχι ebay. Νομιζω καπου σε εχασα τωρα με το "benchmark που θα κατεβάσεις εσύ από το store και όχι το banchmark που πιθανόν να έχει περασμένο στο κινητό" το βιντεο κατα το ανοιγμα του πακετου το καταλαβαινω και να τραβηξω το imei επισης!!το αλλο τι ακριβως ειναι;;τεστ για το κινητο αν ειναι ολα ενταξει;;
argimeg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Στο κινητό που πήρε ο φίλος μου από Aliexpress είχε περασμένο μέσα το antutu και δεν τον άφηνε να το απεγκαταστήσει. Μόλις έτρεχες το benchmark σου έβγαζε αποτελέσματα όπως θα έπρεπε να είναι για ένα τέτοιο κινητό. Όταν έβαλε ένα benchmark κατεβασμένο από το store του έβγαζε στο τελικό αποτέλεσμα πολύ χαμηλότερα αποτελέσματα από ότι θα έπρεπε. Έψαξε το imei μήπως είναι fake αλλά του το έβγαζε οκ και όλα καλά. Στο τέλος λόγο του benchmark έστειλε στο aliexpress τις αποδείξεις (unpacking και benchmark) και του έκαναν refund και κράτησε και το fake κινητό. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο κινέζος που του το πούλησε αλλά φορούσε το κινητό μια miui version που τα έδειχνε όλα όπως θα έπρεπε να είναι αλλά τελικά από πίσω το hardware ήταν άλλο.
mikaelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Στο κινητό που πήρε ο φίλος μου από Aliexpress είχε περασμένο μέσα το antutu και δεν τον άφηνε να το απεγκαταστήσει. Μόλις έτρεχες το benchmark σου έβγαζε αποτελέσματα όπως θα έπρεπε να είναι για ένα τέτοιο κινητό. Όταν έβαλε ένα benchmark κατεβασμένο από το store του έβγαζε στο τελικό αποτέλεσμα πολύ χαμηλότερα αποτελέσματα από ότι θα έπρεπε. Έψαξε το imei μήπως είναι fake αλλά του το έβγαζε οκ και όλα καλά. Στο τέλος λόγο του benchmark έστειλε στο aliexpress τις αποδείξεις (unpacking και benchmark) και του έκαναν refund και κράτησε και το fake κινητό. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο κινέζος που του το πούλησε αλλά φορούσε το κινητό μια miui version που τα έδειχνε όλα όπως θα έπρεπε να είναι αλλά τελικά από πίσω το hardware ήταν άλλο. Α καταλαβα,μιλαμε για σεναριο τρελο οντως!!ενταξει αν πετυχω ιδια κατηγορια πραγματικα τι να πω,απλα και το μοντελο που επελεξα και φυσικα η εταιρεια πιστευω οτι πιο δυσκολο να υπαρχει τετοια περιπτωση fake κινητου!!Σιγουρα ομως θα το εχω στο μυαλο μου κ αυτο που ειπες,δεν το ειχα σκεφτει ουτε για αστειο φαντασου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα