Zerg13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Επρεπε να μπεις στο χειρουργειο...καναν μαλακια στο νοσοκομειο...γνωσεις ορθοπεδικης 50 χρονια,πισω.
TheAccountant Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 anti-popular opinion: Ολοι εσεις που βαρατέ τοιχους, πετάτε πράγματα, καθεστε και μαλώνετε με αλλους αγνωστους ανθρώπους... γιατι δεν πάτε σε κάνα ψυχίατρο? Δεν ειναι κακό. Εκτός δλδ και αν τα θεωρείτε φυσιολογικά αυτα, κοτζάμ μαντράχαλοι, οποτε πάσο... 1
logistoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Επρεπε να μπεις στο χειρουργειο...καναν μαλακια στο νοσοκομειο...γνωσεις ορθοπεδικης 50 χρονια,πισω. αν έπρεπε θα με έβαζαν, μου είπαν ότι αν το ήθελα πιο ίσιο θα έπρεπε να κάνω μικροεπέμβαση απλά το θεώρησα περιτττό και δεν επέμειναν στο πόδι μου που είχα σπάσει πρόσφατα με είχαν έτοιμο πακέτο για χειρουργείο (γιατί το ένα μετατάρσιο ήταν οριακά χειρουργήσιμο) αλλά με την ανάταξη ήρθε σωστά , παρέμεινε σωστά (φοβερός αυτός ο γιατρός) οπότε δε χρειάστηκε και το πατάω μια χαρά το χέρι από την άλλη δεν έχει αφήσει κουσούρι τόσα χρόνια είναι μια χαρά και έχει φάει αρκετά ζόρια, απλά είναι ένα στραβό κόκαλο σε σημείο που δεν παίζει ρόλο στο δεξί μου πόδι (όχι αυτό που έσπασα τώρα) έχω ένα σωρό κοκαλάκια εκτός θέσης από τον αστράγαλο και κάτω από μικρός που πήδαγα από όπου έβρισκα και πάθαινα συνεχώς διαστρέμματα και πάλι δε με επηρεάζει τώρα όταν γεράσω δε ξέρω τι θα γίνει κάθε πρωί που θα ξυπνάω (αν πονάνε πολλά μαζί μπορεί να μου φαίνεται φυσιολογικό ) αλλά προς το παρόν είμαι μια χαρά γενικά δεν πονάω και ποτέ δεν παίρνω παυσίπονα
ASFE Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 anti-popular opinion: Ολοι εσεις που βαρατέ τοιχους, πετάτε πράγματα, καθεστε και μαλώνετε με αλλους αγνωστους ανθρώπους... γιατι δεν πάτε σε κάνα ψυχίατρο? Δεν ειναι κακό. Εκτός δλδ και αν τα θεωρείτε φυσιολογικά αυτα, κοτζάμ μαντράχαλοι, οποτε πάσο... Και το σεξ βοηθαει να ΜΗΝ εχεις συμπεριφορες όπως αυτές που περιγραφεις 3
DDevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Προχτές το βράδυ μαλώνοντας άγρια λεκτικά στο καφενείο με ούγκανο χρυσαυγίτη,γυρνώντας στο σπίτι από τα νεύρα μου κοπάνησα την μπρίζα του σπιτιού.Διπλή βλακεία γιατί πρώτον μπορεί να με σκότωνε το ρεύμα(αν και το χέρι τινάχτηκε βίαια πίσω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και δεύτερο έκανε δύο πολύ βαθιά κοψίματα στο τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο από το πλαστικό που έσπασε και με πονάει ακόμα. Το περίεργο είναι ότι συνήθως δεν έχω τέτοια ξεσπάσματα,ευτυχώς που κοιμούνταν τα παιδιά και δεν με είδαν έτσι ώστε να φοβηθούν! Bρηκες και εσυ ατομα να συζητήσεις σε καφενειο. Στην κωμοπολη που είμαι όταν καμια φορά περνάω από καφενειο και τους ακουω μεσα πραγματικα ουτε καν θα πατουσα ποσο μαλλον να συζητησω και μαζι τους. Αμορφωσιά και κομπλεξ στο φουλ. Αγράμματοι ανθρωποι είναι τι περιμενεις. Απλα όταν βρεθούν στο διάβα μου θα γινουν αυτά που πρέπει και τα προβλεπόμενα και ουτε φασαρίες χρειάζονται ουτε τιποτα. Ειδικα αμα έχεις δέσει τον άλλον με το νομο. Μην μπαινεις καν σε συζητήσεις για επιχειρηματα που σου λενε και εμενα ετσι μου λεγανε χθες. Μπες ριξε αυτό που ισχυει και οποιος το δεχτει το δέχτηκε. Άστους να ψάξουν μονοι τους. Το 2013-2014 ξέρεις τι ομηρικές φασαρίες γινόντουσαν? συριζαιοι και αντι συριζαιοι μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι .... και ρωταω τωρα εγω ποιο το νοημα πλεον? η παρεξηγηση εμεινε που ελεγε ο ενας τον άλλον ηλιθιο. Δεν βγηκε τιποτα και καμια διαφορά.
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ σπάνια. Έχει γίνει δηλαδή αλλά μετρημένες φορές!
fylatos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Επρεπε να μπεις στο χειρουργειο...καναν μαλακια στο νοσοκομειο...γνωσεις ορθοπεδικης 50 χρονια,πισω.Δε χειρουργούνται όλα τα κατάγματα μποξέρ. Βασικά σπάνια τα χειρουργούν ειδικά στο 5 μετακάρπιο.
george_gr1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παντως οσους ξερω οτι τα σπανε, γενικως εχουν θεματακια 1
mobile_32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ποσό χρεώνουν ηθελα να ήξερα? ειδικά η κοπέλα στο βίντεο που ρωτάει αν θα τη παντρευτεί ο αλλος ειναι Classic ελληνική "περιπτωσαρα")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα