Προς το περιεχόμενο

MSI laptop question


FTheo18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ενδιαφέρει αυτό το laptop: Link.png Site: MSIGL62 6QD-440NL

Eίμαι φοιτητής μηχανολόγος μηχανικός και σκέφτομαι την αγορά του.. Νομίζω ότι είναι ένα καλό laptop και θα είναι χρήσιμο για έναν μηχανολόγο με κάποια βαριά προγράμματα.. Είναι βέβαια ένα gaming laptop, αλλά δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι αυτό.. quad core, 8gb, ssd.... είναι όλα κομπλέ!!

1. Θα ήθελα να μου πει κάποιος τη γνώμη του, αν τυχόν διαφωνεί με κάτι.
2. Πιστεύει, ίσως κάποιος που έχει msi laptop, ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει αρκετό θόρυβο σε idle κατάσταση; (I am noise sensitive when i have to think)
3. Μια πιο γενική απορία βρε παιδιά.. γιατί δε μπορώ να βρω το συγκεκριμένο μοντέλο στην επίσημη ιστοσελίδα της msi; αν χρειαστούμε ανανεωμένους drivers τι θα γίνει; αυτό έχω παρατηρήσει ότι γίνεται και με μοντέλα άλλων εταιρειών.

4. Και... what about msi? είναι αξιόπιστη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

 

To latop είναι αυτό, απλώς κυκλοφορούν πολλές παραλλαγές--με άλλο CPU ή GPU, άλλη ανάλυση οθόνης κλπ. Και εδώ drivers κλπ. Πιθανό (το βρήκα με βάση τα specs) review εδώ (είναι για το μοντέλο με 768p ανάλυση). Επίσης, κυκλοφορεί στο skroutz, λίγο πιο φθηνό. Τυχαίο link από κατάστημα που έχει review από άτομα που το αγόρασαν.

 

Από MSI laptop δεν ξέρω, ας σου πει κάποιος που ίσως ξέρει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η GPU του είναι αδύναμη, μην περιμένεις θαύματα στα "βαριά" παιχνίδια, αν φυσικά σε ενδιαφέρουν. O επεξεργαστής θα είναι υπεραρκετός νομίζω.

 

EDIT: Ρώτα και εκεί που είπε ο Sheo. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...