StarkMS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές!Λοιπόν χθές πήγα στην Cosmote να πάρω μια micro καρτα σιμ...Πήρε το κινητό η κοπέλα που δουλεύει εκεί και για να σιγουρευτεί οτι το κινητό δέχεται micro sim πήρε έναν αντάπτορα και προσπαθούσε να το βάλει στην θύρα της σιμ...Και κάπως έτσι μου κατέστρεψε πινάκια και τώρα το κινητό δεν διαβάζει καμία κάρτα σιμ...Τι μου προτείνετε να κάνω?Ένα φιλαράκι με είπε να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά και να μου βρουν μια λύση..Εγώ μεχρι 31 Δεκεμβρίου το πρωί χρειάζομαι το κινητό γιατι πετάω για Κύπρο!
Alexlooker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 η μενεις ελλαδα η αγοραζεις καινουργιο. 1
corsair04 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές! Λοιπόν χθές πήγα στην Cosmote να πάρω μια micro καρτα σιμ...Πήρε το κινητό η κοπέλα που δουλεύει εκεί και για να σιγουρευτεί οτι το κινητό δέχεται micro sim πήρε έναν αντάπτορα και προσπαθούσε να το βάλει στην θύρα της σιμ...Και κάπως έτσι μου κατέστρεψε πινάκια και τώρα το κινητό δεν διαβάζει καμία κάρτα σιμ... Τι μου προτείνετε να κάνω? Ένα φιλαράκι με είπε να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά και να μου βρουν μια λύση..Εγώ μεχρι 31 Δεκεμβρίου το πρωί χρειάζομαι το κινητό γιατι πετάω για Κύπρο! καλημέρα Δηλαδή περιμένεις να αναγνωρίσει το λάθος της δεν υπάρχει περίπτωση ποιο κινητό έχεις να βρούμε το ανταλλακτικό και πόσο κάνει η επισκευή και εάν υπάρχει διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα και μπορεί να στο επιδιορθώσει άμεσα και άλλη φορά ποιο προσεκτικός δεν δίνουμε το κινητό μας ποτέ. 1
achilles_g_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έχω βαρεθεί να το φωνάζω...ποτέ αντάπτορες σε θύρες sim, ελπίζω να μη είχες ακριβό κινητό... 1
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 αν η κοπέλα είχε την παραμικρή ιδέα απο κινητά θα ήξερε αν η συσκευή δέχεται micro sim η nano sim μόνο βλέποντάς το. Προσωπικά δεν θα έφευγα απ το κατάστημα αν εβλεπα την βλάβη και θα έκανα και φασαρία αν μου έβγαζε το κινητό εκτός εγγύησης. 5
StarkMS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι παιδιά ! Πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν να πάω στο κατάστημα στο οποίο έγινε η ζημιά και από εκεί θα φύγει για σερβις! Τελικά αφου πρώτα πήγαν να με βγάλουν ψεύτη στο κατάστημα της κοσμοτε έστειλαν το κινητό για σέρβις στην SONY!
teoChnologist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Είσαι τυχερός αλλα κράτα μικρό καλάθι. Το ότι το έστειλαν στο service δεν σημαίνει ότι θα αναλάβουν το κόστος της επισκευής για τη ζημιά που έπαθε η συσκευή σου. 1
StarkMS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα έφευγα αλλιώς απο το μαγαζί...Εννοείτε πως ανέλαβαν το κόστος επισκευής!
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 και επειδή sony=arvato αν δεις οτι μετά δεν έχει εγγύηση η συσκευή απο υγρασίες κλπ κλπ μην σου φανεί παράξενο,είναι γνωστοί για τέτοιες συμπεριφορές. 3
StarkMS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Στην Θεσσαλονίκη το έστειλαν δεν έχω ιδέα αν είναι αρβάτο σίγουρα..ευτυχώς δεν είναι και πολύ καινούρια συσκευή 3-4 μήνες έμειναν για την εγγύηση οπότε κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα