Προς το περιεχόμενο

Πιθανή παρουσία Game Mode στα Windows 10 για σούπερ επιδόσεις σε παιχνίδια


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και για πεστε εναν πορο ρε παιδες που τα αθλια τα 10 θα γινονται πιο γρηγορα? Ελεος με τις σαβουρες της Microsoft.

Εκτός και αν μιλάμε για πολύ Low end μηχάνημα δεν θα υπάρχει καμία διαφορά αφού οι υπόλοιποι/περισσότεροι έτσι κι αλλιώς παίζουν με τα γραφικά στο φουλ και τον επεξεργαστή να ξύνεται.

Μόνο αν το gamemode είναι καμιά φάση να κόβει τα νήματα του παιχνιδιού στο 12-16% cpu usage (6-8 core αντίστοιχα) για να μην υπάρχουν ποια τα προβλήματα συγχρονισμού,φάση console emulation,μόνο τότε θα αξίζει για την περίπτωση που έχεις stutter σε κάποιο παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδια πιπα θα ειναι με αυτα της razer και ολα τα boosters που εχουν βγαλει... Το να χρησιμοποιεις booster για να δεις διαφορα σε σαβουροPC ειναι ματαιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καιρός ήταν να γίνει μάτι τέτοιο.Όποιος έχει παίξει παιχνίδια σε windows XP-7-8-10 και έχει δοκιμάσει τα ίδια παιχνίδια καταλαβαίνει πως όσο καινούργια windows έχεις τόσο λιγότερα frames έχεις.Με τα 10 εχω μέσο όρο 7-13 frames λιγότερα απο τα 7 και τα 8.1.Με τα XP με πιο μικρές κάρτες γραφικών παίζεις παιχνίδια σχετικά δυνατά με αρκετά frames.Εχω κάνει αρκετά dual boot μηχανήματα με XP για gaming και 10άρια για εφαρμογές και Ίντερνετ κτλ.

Άντε να δούμε τι θα δούμε,μακρι να αξίζει.

αυτό γίνεται γιατί με τα xp παίζεις αναγκαστικά σε dx 9,στα vista με Dx10 και στα 7 με dx11 αναγκαστικά όχι γιατί το λειτουργικό σαμποτάρει τα παιχνίδια,άλλωστε η gpu κάνει τα πάντα μετά απο ένα σημείο και το λειτουργικό σαν βάση δεν επιρρεάζει και πολυ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα δούμε όταν θα ενεργοποιηθεί σε νέο build και θα μπορούν να τεστάρουν κάποιο παιχνίδι με το ''Game Mode'' ενεργοποιημένο. Προσωπικά θα ήθελα να δω βελτίωση στο stuttering του Forza Horizon 3 και ας μην πάρω ούτε 1FPS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψεύτης ή είχες ιο στα win ή μουφα driver. Ακου εκεί 13 fps μείον χαχα.

τέτοιο θέμα και μεγαλύτερο είχα με τον πρώτο μου υπολογιστή με 512mb ram και pentium  4 όπου στα σβιστα είχα πολλά fps κάτω σε nfs pro street απο ότι στα xp αλλά αυτό λόγο cpu/ram όχι λόγο gpu ,όταν έβαλα core 2 duo και μετά τελειώσαν αυτά τα παρατράγουδα 

και όταν λέω pentium 4 εννοώ του 2001 signle core prescot με ddr 266 mhz ram :P

με έναν i3 κάτι τέτοιο θα ήταν αστείο να το συζητάμε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και μιλάμε για game mode της Microsoft. Quantum break από windows store 30 FPS μέσο όρο στο μηχάνημα μου. Quantum break από steam 45 FPS. Οπότε αν γίνει αυτό που φανταζομαι, να δουλεύει δλδ το game mode στα παιχνίδια του windows store μπας και πιάσουν τα frames του steam ζήτω που καηκαμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η επεξεργασία μηνύματος έχει ψυχολογικά lol

 

Μιας που μιλάτε για games και windows θυμάμαι το war thunder είχε σοβαρό θέμα με τα frames σε windows 10 σε σχέση με τα 7αρια. Αυτό βέβαια στο παλιό μου PC σε 8 core AMD system.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σταματήσει η microsoft  να μπλεκεται στο gaming. Να σταματήσει και να επιβάλλει το dx.

 

 

Το dx είναι η μεγαλύτερη μάστιγα του pc gaming τα τελευταία 14 έτη (since directx 9). Το μόνο που εξυπηρετεί είναι ο απόλυτος έλεγχος  του οπτικού αποτελέσματος σε σχέση με το roadmap nvidia και amd, καθώς και τις δυνατότητες των εκάστοτε gen consoles. Δεν βοηθάει - περιορίζει, δημιουργεί ταβάνι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...