darkmind35 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κ μετα το Μαϊάμι τραβαω βόρεια..........
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πηρα σε ένα μαγαζι και κανονισα μια παραγγελια και η ιδιοκτητρια ηταν πολύ ευγενική και φιλική. Μολις κατεβω Αθηνα θα περάσω από το μαγαζι να την ευχαριστησω και ιδιαιτέρως. Και αμα δω ότι είναι ομορφη θα της πω επιτοπου αμα θελει να κεράσω κανα καφεδάκι ή τσιπουράκι μετά τη δουλειά. Άμεσα! Άμεσο ραντεβού. -.- ετσι πρεπει τυπε, την ιδια φιλοσοφια εχουμε ... το εχω κανει αρκετες φορες οταν αισθανομαι τυχερος και εχω κεφι... ο τολμων νικα... αλλωστε αυτα τα "τρελά" είναι αυτα που μενουν..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 όχι μωρε, απλά ήταν η τέρμα ντροπαλή κοπέλα. μια άλλη φορά, πρώτο ραντεβού πάλι σκάει μύτη η τύπισσα με τζιν παντελόνι 2 νούμερα μεγαλύτερο και μπλούζα ζιβάγκο. εντελώς απεριποίητη. μηδέν θηλυκότητα. Δεν ξαναβγήκαμε όταν βλέπω γκόμενες ντυμένες σαν τσουβάλια λέω wtf.. αλλά συνήθως έχουν και γκόμενους αυτές...wtf επί 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 όταν βλέπω γκόμενες ντυμένες σαν τσουβάλια λέω wtf.. αλλά συνήθως έχουν και γκόμενους αυτές...wtf επί 2 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει.
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Από ντυσίματα με φτιάχνουν κατι σκουρα καλσον με μακρυα φορέματα .... και αυτά τα παπουτσάκια σαν μποτάκια. opcorsa εννοείται φιλε... έχω κανει πολλες τρέλες ως τωρα στην ζωη μου για τις οποιες είμαι περήφανος για ολες βασικά δεν εχω μετανιώσει ποτε για τιποτα (μονο σε περιπτώσεις που έγινα μαλακας σε κάποιες σαν μικρος και άπειρος) και η ζωη συνεχιζεται. Να ζειτε τη τρελα σας που ελεγε και ο Τζομπς. Υγεια να έχουμε και πολλες καυλεςςςςςςς Πιο παλια ειχα βγει ραντεβού με μια ωραια τυπισσα που με γουσταρε και αυτή αλλα επειδή μετα εμαθα ότι πηγε σε ένα μαγαζι που δουλευε ο πρωην της χωρις να της το πουνε όπως μου ειπε τσατιστηκα και τσακωθήκαμε και δεν ξαναμιλήσαμε. Μια από τις μαλακιες μου. Αν δεν το εκανα μπορει να τα ειχα καιρο με αυτην. Ηταν πιο σταθερη γκομενα. 1
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει. ε στο πρωτο ραντεβου ειθισται να βαζεις τα "καλα" σου για να τιμησεις και τον ανθρωπο με τον οποιο βγαινεις... αν ημουν στην θεση του φιλου ισως μου εκανε εντυπωση, αλλα μεχρι εκει , αν ολα πηγαιναν καλα αυτο απλα ειναι λεπτομερεια.... η ελλειψη θυληκοτητος παντως , ειναι οτι χειροτερο πανω σε μια ΓΥΝΑΙΚΑ... Από ντυσίματα με φτιάχνουν κατι σκουρα καλσον με μακρυα φορέματα .... και αυτά τα παπουτσάκια σαν μποτάκια. opcorsa εννοείται φιλε... έχω κανει πολλες τρέλες ως τωρα στην ζωη μου για τις οποιες είμαι περήφανος για ολες βασικά δεν εχω μετανιώσει ποτε για τιποτα (μονο σε περιπτώσεις που έγινα μαλακας σε κάποιες σαν μικρος και άπειρος) και η ζωη συνεχιζεται. Να ζειτε τη τρελα σας που ελεγε και ο Τζομπς. Υγεια να έχουμε και πολλες καυλεςςςςςςς συμφωνω απολυτα, στο ιδιο μοτιβο ειμαι κι εγω... εχω κανει τα πεσιματα-καταδρομικες μου, και υπηρχαν φορες που ημουν ο """φιλος""" , ο καληνυχτακιας , ο αγαπουλης και οτι γενικοτερα υποτιμιτικο για τον εαυτο μου... οσο μεγαλωνω τα εχω μειωσει προφανεστατα, αλλα και παλι ωρες ωρες λογω καψουρας και ελξης ο καθενας πεφτει σε σφαλματα..
Ψιτ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει.wtf... Το σχόλιο δεν πάει σε σένα! Ddevil και opcorsa, να κυκλοφορείτε με ταμπελάκι για να πηγαίνουμε τοίχο τοίχο όταν σας συναντάμε. 2
*nenya* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει. Αχ αδελφουλα μου εχουμε φτασει να λεμε τα αυτονοητα εδω μεσα :') 3
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 wtf... Το σχόλιο δεν πάει σε σένα! Ddevil και opcorsa, να κυκλοφορείτε με ταμπελάκι για να πηγαίνουμε τοίχο τοίχο όταν σας συναντάμε. θα ηθελα να παμε καποτε καταδρομικη για γκομενακια με τον τυπο.. θα εχουμε περαση πιστευω... τουλαχιστον θα εχουμε κοτσια και δεν θα ασχολουμαστε με το fb ή με το να κοιταμε το ταβανι ή τα παπουτσια μας μιλωντας σε γκομενες 1
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 θα ηθελα να παμε καποτε καταδρομικη για γκομενακια με τον τυπο.. θα εχουμε περαση πιστευω... τουλαχιστον θα εχουμε κοτσια και δεν θα ασχολουμαστε με το fb ή με το να κοιταμε το ταβανι ή τα παπουτσια μας μιλωντας σε γκομενες Τουλάχιστον φιλε θα περάσουμε καλα και θα κάνουμε τον χαβαλέ μας. Ειχε κάτι κοριτσάκια τωρα .... σε ένα μαγαζι στο Μπουρναζι γυρω στα 23-24 ... παιζανε με τα κινητα τους ... λεω στη μια ρε κοπελια να σε ρωτησω κάτι? λεει πες μου ... σε παρακολουθώ τοση ωρα .... και ολο παιζεις με το κινητο. Γιατι???? δεν σ αρεσει εδώ? δεν διασκεδάζεις???? ο φιλος διπλα με κλοτσαγε χαχα τι λες στην κοπελα γιατι ρε μαλακα του λεω τι κακο ειπα? χαχα δεν ξαναβγαινω μαζι σου και τα σχετικα έ μη ξαναβγείς του κανω θα βγαινω μονος μου χαχα μου λεει δεν πας καλα μαλακα... λεω τωρα το καταλαβες? είναι και αυτος νυφιτσα όμως ... ολο δεν θελει και δεν θελει και την άλλη φορα είμασταν στο αμαξι μεσα και μου λεει ελα μιλα σε αυτές ... κατεβαζω εγω το τζαμι λεω γεια σας κουκλίτσες!!! Καλα η μια ηταν .... γαμησετα πάθαινες εγκεφαλικο. Σκάσανε κάτι χαμογελα λες και κερδισαν το τζοκερ. Αχ αδελφουλα μου εχουμε φτασει να λεμε τα αυτονοητα εδω μεσα :') Ρε μη τα παιρνεις όλα στα σοβαρα ... μην εισαι τζοχαδα ... κανουμε και λιγο χαβαλέ 1
bedazzled Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αχ αδελφουλα μου εχουμε φτασει να λεμε τα αυτονοητα εδω μεσα :') Κάτσε, δηλαδή αν έρθει ο άλλος ντυμένος καρνάβαλος στο πρώτο ραντεβού, τότε όλα καλά; Δεν λέω, ντυνόμαστε όπως θέλουμε, αλλά επωμιζόμαστε και τις συνέπειες... δεν είμαστε ερημίτες. Ddevil και opcorsa, να κυκλοφορείτε με ταμπελάκι για να πηγαίνουμε τοίχο τοίχο όταν σας συναντάμε. Παίζει και να μιλάνε στο «άλλο» forum, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον! 1
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τουλάχιστον φιλε θα περάσουμε καλα και θα κάνουμε τον χαβαλέ μας. Ειχε κάτι κοριτσάκια τωρα .... σε ένα μαγαζι στο Μπουρναζι γυρω στα 23-24 ... παιζανε με τα κινητα τους ... λεω στη μια ρε κοπελια να σε ρωτησω κάτι? λεει πες μου ... σε παρακολουθώ τοση ωρα .... και ολο παιζεις με το κινητο. Γιατι???? δεν σ αρεσει εδώ? δεν διασκεδάζεις???? ο φιλος διπλα με κλοτσαγε χαχα τι λες στην κοπελα γιατι ρε μαλακα του λεω τι κακο ειπα? χαχα δεν ξαναβγαινω μαζι σου και τα σχετικα έ μη ξαναβγείς του κανω θα βγαινω μονος μου χαχα μου λεει δεν πας καλα μαλακα... λεω τωρα το καταλαβες? είναι και αυτος νυφιτσα όμως ... ολο δεν θελει και δεν θελει και την άλλη φορα είμασταν στο αμαξι μεσα και μου λεει ελα μιλα σε αυτές ... κατεβαζω εγω το τζαμι λεω γεια σας κουκλίτσες!!! Καλα η μια ηταν .... γαμησετα πάθαινες εγκεφαλικο. Σκάσανε κάτι χαμογελα λες και κερδισαν το τζοκερ. Ρε μη τα παιρνεις όλα στα σοβαρα ... μην εισαι τζοχαδα ... κανουμε και λιγο χαβαλέ στο περιστατικο που ειπα στο πρωτο μου ποστ ημουν μαζι με τον κολλητο μου και αυτος εχει σχεση 2-3 χρονια και δεν ηθελε να γυρισω να χωθω στην αλλη... τοσο δειλος... εντωμεταξυ τον κοροιδευω οτι αν χωρισει δεν θα εχει κοτσια να μιλησει ουτε στην περιπτερου με τοση απραξια και τοσο ντροπαλο αγαπουλης που ειναι αλλα δεν με πιστευει κ νευριαζει... ενταξει οτι θελει ο καθενας.... μακαρι να φερει καποια καλη περιπτωση για ολους τους τολμηρους το 2017.. Κάτσε, δηλαδή αν έρθει ο άλλος ντυμένος καρνάβαλος στο πρώτο ραντεβού, τότε όλα καλά; Δεν λέω, ντυνόμαστε όπως θέλουμε, αλλά επωμιζόμαστε και τις συνέπειες... δεν είμαστε ερημίτες. Παίζει και να μιλάνε στο «άλλο» forum, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον! στο "αλλο" φορουμ δεν ειμαι μελος, διαβαζω ομως απο παλια λογω χομπι- και κυριως τα μη ερωτικου περιεχομενου θρεντς... ισως και παλαιοτερα απο το ινσομνια... εχω προλαβει στα καλα του τον "μπουκα ή ριφιφι τυπε" αν καταλαβαινεις :devil:
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ε στο πρωτο ραντεβου ειθισται να βαζεις τα "καλα" σου για να τιμησεις και τον ανθρωπο με τον οποιο βγαινεις... αν ημουν στην θεση του φιλου ισως μου εκανε εντυπωση, αλλα μεχρι εκει , αν ολα πηγαιναν καλα αυτο απλα ειναι λεπτομερεια.... η ελλειψη θυληκοτητος παντως , ειναι οτι χειροτερο πανω σε μια ΓΥΝΑΙΚΑ... Η θηλυκότητα δεν είναι κάτι υποχρεωτικό. Το ότι γεννιέσαι γυναίκα δεν σε υποχρεώνει να είσαι και θηλυκιά. Κάτσε, δηλαδή αν έρθει ο άλλος ντυμένος καρνάβαλος στο πρώτο ραντεβού, τότε όλα καλά; Δεν λέω, ντυνόμαστε όπως θέλουμε, αλλά επωμιζόμαστε και τις συνέπειες... δεν είμαστε ερημίτες. Τι ορίζεις ως καρνάβαλος;
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 (...)Ρε μη τα παιρνεις όλα στα σοβαρα ... μην εισαι τζοχαδα ... κανουμε και λιγο χαβαλέ Αφού περιγράφετε με τον ίδιο τρόπο τον χαβαλέ με τις απόψεις σας, μπερδευόμαστε
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Η θηλυκότητα δεν είναι κάτι υποχρεωτικό. Το ότι γεννιέσαι γυναίκα δεν σε υποχρεώνει να είσαι και θηλυκιά. Τι ορίζεις ως καρνάβαλος; συμφωνω, αλλα μην παραπονιεται κανεις μετα οτι δεν με προσεχουν ή γιατι ειμαι μονος/η με 30 γατες στα 40 μου... λεμε τωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις