DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αφού περιγράφετε με τον ίδιο τρόπο τον χαβαλέ με τις απόψεις σας, μπερδευόμαστε H nenya τα παιρνει στα σοβαρα μερικά πραγματα. Η θηλυκότητα δεν είναι κάτι υποχρεωτικό. Το ότι γεννιέσαι γυναίκα δεν σε υποχρεώνει να είσαι και θηλυκιά. αρχισες το τρολάρισμα τωρα. Καλα τα έγραφες.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 αρχισες το τρολάρισμα τωρα. Καλα τα έγραφες. Όταν εκθέτω τις απόψεις μου δεν τρολάρω ποτέ.
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 στο περιστατικο που ειπα στο πρωτο μου ποστ ημουν μαζι με τον κολλητο μου και αυτος εχει σχεση 2-3 χρονια και δεν ηθελε να γυρισω να χωθω στην αλλη... τοσο δειλος... εντωμεταξυ τον κοροιδευω οτι αν χωρισει δεν θα εχει κοτσια να μιλησει ουτε στην περιπτερου με τοση απραξια και τοσο ντροπαλο αγαπουλης που ειναι αλλα δεν με πιστευει κ νευριαζει... ενταξει οτι θελει ο καθενας.... μακαρι να φερει καποια καλη περιπτωση για ολους τους τολμηρους το 2017.. στο "αλλο" φορουμ δεν ειμαι μελος, διαβαζω ομως απο παλια λογω χομπι- και κυριως τα μη ερωτικου περιεχομενου θρεντς... ισως και παλαιοτερα απο το ινσομνια... εχω προλαβει στα καλα του τον "μπουκα ή ριφιφι τυπε" αν καταλαβαινεις :devil: Αυτος γιατι να μην θελει φιλε? τι τον ενδιαφερει τι θα κανεις εσυ? εσυ του εκανες κουμαντο όταν πηγε και αρραβωνιαστηκε? χαχαχ αστον να κανει ότι θέλει. Εμεις ειμαστε άλλης φιλοσοφιας. Μας αρεσει το άγνωστο και το τυχαιο. Και ακομα δεν εχουμε κατασταλαξει σε κάποια μακροχρονια σχέση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνω, αλλα μην παραπονιεται κανεις μετα οτι δεν με προσεχουν ή γιατι ειμαι μονος/η με 30 γατες στα 40 μου... λεμε τωρα Θεωρητικά θα προτιμούσα να μείνω μόνη από το να προσποιούμαι για κάτι που δεν είμαι και δεν αισθάνομαι. Γενικά μιλάω παρεμπιπτόντως.
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Όταν εκθέτω τις απόψεις μου δεν τρολάρω ποτέ. αυτό το ότι επειδή γεννήθηκες γυναικα δεν σε υποχρεωνει να εισαι και θηλυκια μου φαινεται πολύ φεμινιστικο λες και εισαι αντρογυναικα. Και ηττοπαθες. Φραση χωρις νοημα για μενα. Δεν οδηγει πουθενα. Και τις φεμινιστριες δεν τις πάω καθολου στο μεταξυ για κλοτσιες είναι. Δεν μου φαινεσαι για φεμινιστρια εσυ πάντως. 3
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Θεωρητικά θα προτιμούσα να μείνω μόνη από το να προσποιούμαι για κάτι που δεν είμαι και δεν αισθάνομαι. Γενικά μιλάω παρεμπιπτόντως. εγω μιλαψ με φακτς... στο 1ο ραντεβου πας σωστος... δεν λεω με σμοκιν, αλλα κατι να σε αναδυκνυει... με τον ιδιο ακριβως τροπο που σε συνεντευξη για δουλεια δεν πας με σαγιοναρα και μπιλαμπονγκ καγκουρο μαγιο 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 αυτό το ότι επειδή γεννήθηκες γυναικα δεν σε υποχρεωνει να εισαι και θηλυκια μου φαινεται πολύ φεμινιστικο λες και εισαι αντρογυναικα. Και ηττοπαθες. Φραση χωρις νοημα για μενα. Δεν οδηγει πουθενα. Προφανώς και δεν υποχρεώνεσαι. Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει να είναι θηλυκές. Ποιο είναι το πρόβλημα; Και γιατί είναι ηττοπαθές; Επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει να πέφτουμε στο τρυπάκι του κοινωνικού κομφορμισμού; Το φεμινίστρια είναι άσχετο. Μπορεί να είσαι φεμινίστρια και άκρως θηλυκή. Είμαι φεμινίστρια απλώς δεν ανήκω στην σφαίρα των extreme activists. Που παρεμπιπτόντως μόνο αυτές φαίνεται να θεωρείς ως φεμινίστριες και βέβαια δεν είναι μόνο αυτές. εγω μιλαψ με φακτς... στο 1ο ραντεβου πας σωστος... δεν λεω με σμοκιν, αλλα κατι να σε αναδυκνυει... με τον ιδιο ακριβως τροπο που σε συνεντευξη για δουλεια δεν πας με σαγιοναρα και μπιλαμπονγκ καγκουρο μαγιο Για την δουλειά προφανώς και συμφωνώ, αλλά επειδή εγώ το ντύσιμο το βλέπω ως προσωπική έκφραση, ας ντυθεί ο άλλος όπως θέλει. Είναι και ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις κάποια συμπεράσματα (ή μάλλον καλύτερα να κάνεις κάποιες υποθέσεις).
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Προφανώς και δεν υποχρεώνεσαι. Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει να είναι θηλυκές. Ποιο είναι το πρόβλημα; Και γιατί είναι ηττοπαθές; Επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει να πέφτουμε στο τρυπάκι του κοινωνικού κομφορμισμού; Το φεμινίστρια είναι άσχετο. Μπορεί να είσαι φεμινίστρια και άκρως θηλυκή. Γιατι να μην αρέσει να είναι θηλυκες? ετσι φτιάχνουν τους άντρες. Δεν σ αρεσει να νιώθεις ότι ένας αντρας φτιάχνεται για σενα? θυμαμαι μιλουσα παλαιοτερα με μια κνιτισα και φεμινιστρια η οποια έκανε τα πάντα για να την αντιπαθησει κάποιος άντρας μπορει να ηταν και λεσβια βεβαια. Αμα η κοπελα δεν είναι γλυκεια , δεν χαμογελάει να φαινεται το προσωπάκι της και είναι μονίμως στην ξινιλα και ετοιμη να σε δειρει σε απωθει και σενα λες τωρα με αυτό το χαμένο θα πάω να μπλέξω? αστην καλυτερα να βρω μια πιο χαρουμενη γυναικα. Στο λεω ως πρωτης τάξεως πεφτουλας που μου αρέσει να γνωριζω συνεχως καινούργιες γυναικες μέχρι κάποια στιγμη να κατασταλάξω. 2
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Να μαντέψω την κατάληξη της συζήτησης; Ξεκινάει από Π και τελειώνει σε Α.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Γιατι να μην αρέσει να είναι θηλυκες? ετσι φτιάχνουν τους άντρες. Δεν σ αρεσει να νιώθεις ότι ένας αντρας φτιάχνεται για σενα? θυμαμαι μιλουσα παλαιοτερα με μια κνιτισα και φεμινιστρια η οποια έκανε τα πάντα για να την αντιπαθησει κάποιος άντρας μπορει να ηταν και λεσβια βεβαια. Αμα η κοπελα δεν είναι γλυκεια , δεν χαμογελάει να φαινεται το προσωπάκι της και είναι μονίμως στην ξινιλα και ετοιμη να σε δειρει σε απωθει και σενα λες τωρα με αυτό το χαμένο θα πάω να μπλέξω? αστην καλυτερα να βρω μια πιο χαρουμενη γυναικα. Στο λεω ως πρωτης τάξεως πεφτουλας που μου αρέσει να γνωριζω συνεχως καινούργιες γυναικες μέχρι κάποια στιγμη να κατασταλάξω. Άλλο θηλυκή και άλλο αγενής Γενικά όχι, ούτε που με ενδιαφέρει πως με βλέπει το άλλο φύλο. Ειδικά ναι. Αλλά η δική μου περίπτωση είναι ας πούμε "σπάνια" και ούτε φτιάχνω τον δικό μου επειδή είμαι θηλυκή και ούτε εκείνος επειδή είναι αρρενωπός. Βέβαια γενικότερα η πλειοψηφία έτσι αισθάνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν αισθάνονται διαφορετικά. Εν κατακλείδι, δεν λέω ότι δεν μου αρέσει να είμαι θηλυκή. Λέω ότι δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλες, γιατί δεν είμαστε όλες το ίδιο.
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Άλλο θηλυκή και άλλο αγενής Γενικά όχι, ούτε που με ενδιαφέρει πως με βλέπει το άλλο φύλο. Ειδικά ναι. Αλλά η δική μου περίπτωση είναι ας πούμε "σπάνια" και ούτε φτιάχνω τον δικό μου επειδή είμαι θηλυκή και ούτε εκείνος επειδή είναι αρρενωπός. Βέβαια γενικότερα η πλειοψηφία έτσι αισθάνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν αισθάνονται διαφορετικά. Εν κατακλείδι, δεν λέω ότι δεν μου αρέσει να είμαι θηλυκή. Λέω ότι δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλες, γιατί δεν είμαστε όλες το ίδιο. Eγω πιστευω ότι εισαι ντροπαλή και σ αρεσει η προσοχη -.-
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Eγω πιστευω ότι εισαι ντροπαλή και σ αρεσει η προσοχη -.- Extrovert και ντροπαλή μαζί δεν πάνε. Όσο για τη προσοχή δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Μόνο οι νάρκισσοι ενδιαφέρονται για αυτή
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 πάλι μου τα μπερδευεις. Δεν γινεται να έχεις αγορι ή κάποιο νταλαβερι και να μου λες δεν με ενδιαφερει η προσοχη. Δηλαδη αν ο δικος σου είναι στο κοσμο του και αδιαφορει δεν θα σε πειράξει? δεν θα ενδιαφερθείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 πάλι μου τα μπερδευεις. Δεν γινεται να έχεις αγορι ή κάποιο νταλαβερι και να μου λες δεν με ενδιαφερει η προσοχη. Δηλαδη αν ο δικος σου είναι στο κοσμο του και αδιαφορει δεν θα σε πειράξει? δεν θα ενδιαφερθείς? Όχι καθώς και εγώ αδιαφορώ (δεν εννοώ γενικά και συνέχεια αλλά ειδικά). Δεν είμαι από τα άτομα που θέλουν την προσοχή όλη την ώρα, βγαίνουν κάθε μέρα με τους γκόμενους τους, στέλνουν συνέχεια μηνύματα ο ένας στον άλλον, ζηλεύουν κοκ. Είναι ασφυκτικό. Μια φυσιολογική προσοχή (όπως υπάρχει μεταξύ και φίλων) είναι οκ.
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Όχι καθώς και εγώ αδιαφορώ (δεν εννοώ γενικά και συνέχεια αλλά ειδικά). Δεν είμαι από τα άτομα που θέλουν την προσοχή όλη την ώρα, βγαίνουν κάθε μέρα με τους γκόμενους τους, στέλνουν συνέχεια μηνύματα ο ένας στον άλλον, ζηλεύουν κοκ. Είναι ασφυκτικό. Μια φυσιολογική προσοχή (όπως υπάρχει μεταξύ και φίλων) είναι οκ. E αυτό δεν είναι δεν με ενδιαφέρει αυτό είναι με ενδιαφέρει αλλα σε λογικά πλαισια. Να σου πω θα παιξουμε με τις λέξεις τωρα? μην με τρελάνεις βραδιάτικα δεν γινεται να εισαι απαθης όπως το παρουσιάζεις γιατι ο απαθης δεν μπορει να κανει ουτε σχέση ουτε φλέρτ ουτε τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις