Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πειτε καμια ιστορια να γουσταρουμε ρε και αφηστε τα ψοφια...

θυμαμαι ειχα βγει στο λυκειο με ενα κομματι αρκετα ανωτερο απο τον τοτε μπουλη και απεριποιητο εαυτο μου...

πηγαμε καλα αλλα εκανε κατι 3-4 φορες που το θεωρω χειριστο... ανεφερε πρωην στην συζητηση μας και γενικα την ωρα που ειμασταν μαζι... πχ α εκεινο το μαγαζι, τρωγαμε παγωτο με τον αρχιδαμο  εκει...

μην παμε στο ταδε μερος, εχω κακη εμπειρια με τον σπευσιππο εκει, α το ταδε αμαξι, το ειχε και ο λαερτης οταν ειμασταν μαζι...

αληθεια αυτο το τοσο τιποτενιο πραγματακι γιατι το κανετε εσεις οι γυναικες? δεν καταλαβαινετε οτι μειωνει το ενδεχομενο αγορι σας, αλλα πανω απο ολα τους εαυτους σας?

υ.γ. το Placement ονοματων τυχαιο για να μην θηξουμε υπολειψεις :devil: :devil: :devil: :devil:

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με την αναφορά πρώην στη κουβέντα, αλλά θα θεωρούσα ότι κάποιος έχει ψυχολογικό πρόβλημα αν δεν μπορεί να πάει κάπου/κάνει κάτι εξαιτίας κάποιου πρώην.

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικά με την αναφορά πρώην στη κουβέντα, αλλά θα θεωρούσα ότι κάποιος έχει ψυχολογικό πρόβλημα αν δεν μπορεί να πάει κάπου/κάνει κάτι εξαιτίας κάποιου πρώην.

θεωρω ασχημο να μιλαμε για πρωην... ιδιαιτερα στο πρωτο ραντεβου... γενικα εγω τα αποφευγω αυτα, για μενα δεν εχω να κερδισω κατι, αλλα αν θελει να μαθει η κοπελα το δικο μου ποιον ευχαριστως να το πω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα ψυχολογικου προβληματος , απλα πιθανως να μην εχεις ξεπερασει τον ανθρωπο που ησουν μαζι

Οταν εισαι τοσο δεμενος με τον αλλο που εχεις συνδεσει πραγματα της καθημερινοτητας σου μαζι του , τοτε το να το κανεις με καποιον αλλο σου φαινεται παραξενο , out of the ordinary 

Δημοσ.

Η ειρωνία είναι οκ μόνο για να ρωτάμε αν τίθεται θέμα διακρίσεων στα σορτσάκια στη συνέντευξη ε;

Σε έπιασε πάλι το SJWιλίκι χρονιάρες μέρες; Δεν βλέπω να ενοχλήθηκε η basketballfan, οπότε κράτα το δικηγοριλίκι για όταν σου απευθύνουν τον λόγο... :)

• Like 2
Δημοσ.

Σε έπιασε πάλι το SJWιλίκι χρονιάρες μέρες; Δεν βλέπω να ενοχλήθηκε η basketballfan, οπότε κράτα το δικηγοριλίκι για όταν σου απευθύνουν τον λόγο... :)

Ψιτ. Δε μου αρέσει να βλέπω τρολάκια να ενοχλούν ανθρώπους που δεν το αξίζουν, ιδιαίτερα όταν αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ. Αλλά όπως λες, χρονιάρες μέρες. Κράτα και συ τις συστάσεις σου για κάποιον που τους δίνει σημασία και θα είμαστε εντάξει.

Δημοσ.

Τρολάκι είσαι και φαίνεσαι. Πάλι προβλήματα έχεις και ξεσπάς αλλού... πουθενά δεν ενοχλήθηκε κανένας, αυτά είναι αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας σου.

ΥΓ: Καλό το virtue signalling, δεν λέω, αλλά με μέτρο.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν ένα δικό μου αποτυχημένο ήταν με κάποιον ο οποίος όταν τον είχα πρωτογνωρίσει ήταν πολύ διαφορετικός χαρακτήρας. Βγαίνουμε λοιπόν για ποτό σε ένα μπαρ και με το που καθόμαστε αρχίζει να μου λέει ότι η ζωή δεν έχει νόημα, τίποτα δεν έχει νόημα, ότι ζούμε σε έναν ψεύτικο κόσμο (κυριολεκτικά, στυλ matrix κόσμο). Ενδιάμεσα γελούσε πως να το πω, σαν να γελούσε κάποιος άλλος και όχι αυτός, δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Δεν με τρόμαξε (όπως μπορεί να υποθέσουν κάποιοι), αλλά με έβαλε σε υποψίες για τη ψυχική του υγεία. Και βγήκαν αληθινές. Εδώ να τονίσω ότι δεν είναι κακό να έχεις μανιοκατάθλιψη (ο ίδιος μου το είπε μετα από λίγο ότι είχε διαγνωσθεί), αλλά είναι κακό να μην δέχεσαι βοήθεια (του δίνονταν χάπια αλλά αυτός με διάφορα κόλπα δεν τα έπαιρνε). Επίσης, το να λες στο πρώτο ραντεβού μόνο ο θάνατος είναι λύση κοκ σε κάποια που μόλις έχεις πρωτογνωρίσει είναι πολύ αρνητικό, γιατί πως ξέρεις ότι και εγώ δεν είμαι καταθλιπτική και δεν με επηρεάζει πολύ άσχημα όλη αυτή η κουβέντα;

Γενικώς αυτό ήταν από τα πιο άβολα ραντεβού που έχω βγει γιατί πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Δεν ξαναβγήκαμε, αλλά συναντιόμαστε αρκετά συχνά λόγω κοινής παρέας.

Δημοσ.

Opcorsa και DDevil μηπως διατηρει ένας εκ των δυο σας γνωστη σελιδα στο φβ; :P

οχι αλλα σε ποια αναφερεσαι να ριξουμε ενα βλεφαρο;

:devil:

Δημοσ.

Λοιπόν ένα δικό μου αποτυχημένο ήταν με κάποιον ο οποίος όταν τον είχα πρωτογνωρίσει ήταν πολύ διαφορετικός χαρακτήρας. Βγαίνουμε λοιπόν για ποτό σε ένα μπαρ και με το που καθόμαστε αρχίζει να μου λέει ότι η ζωή δεν έχει νόημα, τίποτα δεν έχει νόημα, ότι ζούμε σε έναν ψεύτικο κόσμο (κυριολεκτικά, στυλ matrix κόσμο). Ενδιάμεσα γελούσε πως να το πω, σαν να γελούσε κάποιος άλλος και όχι αυτός, δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Δεν με τρόμαξε (όπως μπορεί να υποθέσουν κάποιοι), αλλά με έβαλε σε υποψίες για τη ψυχική του υγεία. Και βγήκαν αληθινές. Εδώ να τονίσω ότι δεν είναι κακό να έχεις μανιοκατάθλιψη (ο ίδιος μου το είπε μετα από λίγο ότι είχε διαγνωσθεί), αλλά είναι κακό να μην δέχεσαι βοήθεια (του δίνονταν χάπια αλλά αυτός με διάφορα κόλπα δεν τα έπαιρνε). Επίσης, το να λες στο πρώτο ραντεβού μόνο ο θάνατος είναι λύση κοκ σε κάποια που μόλις έχεις πρωτογνωρίσει είναι πολύ αρνητικό, γιατί πως ξέρεις ότι και εγώ δεν είμαι καταθλιπτική και δεν με επηρεάζει πολύ άσχημα όλη αυτή η κουβέντα;

Γενικώς αυτό ήταν από τα πιο άβολα ραντεβού που έχω βγει γιατί πραγματικά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Δεν ξαναβγήκαμε, αλλά συναντιόμαστε αρκετά συχνά λόγω κοινής παρέας.

Ότι να ναι ο τύπος. Ο Θάνατος θα ηταν η μονη λυση αμα δεν υπηρχαν οι γυναικες ... ο κράς μπάντικουτ και η γυμναστική -.-

Δημοσ.

@opcorsa στο Λε μαρεσι :D ο τυπας ζει για να προκαλει δεν λεω παραπανω!!

Χρησιμοποιεί πολυ το "τυπε" για αυτο ρωτησα χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

@opcorsa στο Λε μαρεσι :D ο τυπας ζει για να προκαλει δεν λεω παραπανω!!

Χρησιμοποιεί πολυ το "τυπε" για αυτο ρωτησα χαχαχα

θεος ο τυπος, παω να χαζεψω :D

• Like 1
Δημοσ.

@opcorsa χαχαχα να τονισω οτι δεν με εκφράζουν ολα οσα λεει συμφωνω βεβαια σε εκείνο το ποστ που αναφερεται στα παιδια που λενετα καλαντα :P

Και για να μην βγαινω εκτος τοπικ για ας πω και γω ενα ραντεβου που ολοκληρωθηκε χαλια χωρις καν να αρχισει!

Μια μερα που τσεκαρω το ινστα με στελνει αίτημα μια πολυ ωραια κοπελα.Ωντας 19 χρονων και με την τεστορενονη να βρισκεται σε πολυ υψηλα επιπεδα δεν χανω χρονο και στελνω μηνυμα.Τα κλασσικα οπου λεει ο καθενας για τις σχολες του και που του αρεσει να βγαινει.Της λεω τα υπολοιπα θα μου τα πεις αυριο απο κοντα παμε για ενα ποτο.Απανταει θα ειμαι στο ταδε μαγαζι με την παρεα μου.την επομενη μερα στελνω μηνυμα να δω αν τελικα πηγε στο μαγαζι και απαντηση δεν ελαβα ποτε.Παραξενες που ειναι μερικες!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...