doubtful Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τυπισσα που γνωρισα σε μια ημεριδα. Βγηκαμε ενα πρωτο ραντεβου καπου κεντρο, ολα καλα σχετικα, με την εξαιρεση οτι μ'εστησε κανα μισαωρο. Στο δευτερο κανονιζουμε κοντα στην Πανορμου (επιλογη της). Μακρα απο μενα αλλα υπηρχε μετρο οποτε δεν ειχα προβλημα. Η ιδια θα ερχοταν με αμαξι γιατι δε γουσταρει συγκοινωνιες. Παρασκευη βραδυ, αρχες Ιουλιου και γινοταν χαμος απο κοσμο. Αφου περιμενω ηδη κανα μισαωρο μου λεει οτι θα αργησει γιατι αργησε να ξεκινησει κλπ δικαιολογιες. Στη μια ωρα πανω που αρχισα να νευριαζω μου λεει οτι δεν μπορει να βρει να παρκαρει πουθενα. Κανενα τεταρτο αργοτερα, ακομα δεν εχει ερθει αλλα βρηκε να παρκαρει επιτελους. Της λεω οτι και αν κανουμε να εχει υποψιν της οτι πρεπει να προλαβω και το μετρο να γυρισω οποτε ειχαμε το πολυ μιαμιση ωρα. Με το που το ακουει ξυνιζει αμεσως και μου λεει οτι δε γουσταρει τετοιους περιορισμους! ΟΚ λεω καληνυχτα και της το κλεινω πριν απαντησει και επιστρεφω στο σταθμο για το γυρισμο. Λιγο μετα παιρνω μηνυμα που μου ελεγε οτι της χαλασα τη βραδια Εννοειται δεν απαντησα καν Επρεπε να της πεις να παει να πεσει απο κανα γκρεμο. 1
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 @opcorsa χαχαχα να τονισω οτι δεν με εκφράζουν ολα οσα λεει συμφωνω βεβαια σε εκείνο το ποστ που αναφερεται στα παιδια που λενετα καλαντα Και για να μην βγαινω εκτος τοπικ για ας πω και γω ενα ραντεβου που ολοκληρωθηκε χαλια χωρις καν να αρχισει! Μια μερα που τσεκαρω το ινστα με στελνει αίτημα μια πολυ ωραια κοπελα.Ωντας 19 χρονων και με την τεστορενονη να βρισκεται σε πολυ υψηλα επιπεδα δεν χανω χρονο και στελνω μηνυμα.Τα κλασσικα οπου λεει ο καθενας για τις σχολες του και που του αρεσει να βγαινει.Της λεω τα υπολοιπα θα μου τα πεις αυριο απο κοντα παμε για ενα ποτο.Απανταει θα ειμαι στο ταδε μαγαζι με την παρεα μου.την επομενη μερα στελνω μηνυμα να δω αν τελικα πηγε στο μαγαζι και απαντηση δεν ελαβα ποτε.Παραξενες που ειναι μερικες! Κινητο δεν ζητησες? Επρεπε να της πεις να παει να πεσει απο κανα γκρεμο. Μια φορά ειχα στησει και εγω μια κοπελα για κανα 20λεπτο αλλα μολις έφτασα της ειπα συγγνωμη και ότι θα την κεράσω ότι θέλει. Πηγαμε στο Γκαζοχωρι αλλα δεν έτρωγε πολύ 1
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 περνω πασα απο το προ προηγουμενο ποστ και θυμαμαι καταδρομικη που σταματησε πριν καν αρχισει.. στο φβ εχω λιγα ατομα, γιατι ολοι οι αλλοι ειναι ναυαγια και χασομερηδες οποτε εχω οποιον εκτιμω... στο ακυρο με κανει αδδ μια κοπελα 9/10 απο την ιδια περιοχη με 1-2 κοινους φιλους.. δεν αποδεχομαι αλλα στελνω μηνυμα σε ξερω απο καπου και τα σχετικα... μου το παιζει ανηξερη και λεει οτι εγινε καταλαθος μιας και χαζευε φωτος απο μια συγκεκριμενη περιοχη και η φωτογραφια εξωφυλου μου ηταν σε αυτες και ηταν υπεροχη (οντως ειναι υπεροχη) .. περνω πασα και λεω ευχαριστω κλπ και τις λεω ρωτησα γιατι δεν δεχομαι γενικα αγνωστους... τελικα μετα την 10λεπτη συζητηση που ειχαμε την δεχομαι, και μου στελνει ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕΣ :wacko: :wacko: της λεω ναι και το εκανα απο ευγενεια και το ΤΣΟΚΑΡΟ μου απανταει εγω δεν θα ειμαι τοσο ευγενικη και με διεγραψε. απαντησα προφανως κυριος καλο βραδυ οκ και τα σχετικα αλλα ελεος...λιγους τροπους δεν σας μαθανε? υπαρχει και πιο σωστος τροπος να απορριψεις καποιον/α αλλα οχι και να τους φερεσαι σαν σκουπιδι ξερωγω..
doubtful Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Παλι εχεις προβληματα στην δουλεια και προσπαθεις να νιωσεις σημαντικος στο forum.. πλακα εχεις φιλε μου ..αν παρατηρησει καποιος τα σχολια σου παντου μπαινεις για να αρχισεις διαφωνιες και μη γραφωντας τιποτα ουσιαστικο στο θεμα , σορρυ αλλα σε αυτη την κωμωδια δεν θα συμμετασχω..Περαστικα. Well said ! Eγω δεν διαβαζω καν τα σχόλια του.. (sorry κιολας). 3
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Well said ! Eγω δεν διαβαζω καν τα σχόλια του.. (sorry κιολας). θα πειτε τιποτα για κανενα χωσιμο ή θα μου μπαχαλεψετε το θρεντ ρε τυποι ? :devil: 1
doubtful Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τον εαυτο της τον σεβεται σιγουρα..Αυτον που θα βγει δεν νομιζω διοτι αν τον σεβοταν θα ηταν εκει στην ωρα της (αντε να καθυστερουσε 5-10 λεπτα)..Ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του και εχει επιλογες δεν καθεται να περιμενει καμια γυναικα μιση ωρα..Δεν σου κανει χαρη η αλλη που θα βγει μαζι σου,ουτε εσυ της κανεις χαρη..Γουσταρετε και οι 2 και βγαινετε,απλο ειναι..Αυτα τα παιχνιδακια τα κανουν πολλες γυναικες για να κοψουν αντιδραση, τεσταρουν αν σε εχουν του χεριου τους απο την αρχη.. ++
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 περνω πασα απο το προ προηγουμενο ποστ και θυμαμαι καταδρομικη που σταματησε πριν καν αρχισει.. στο φβ εχω λιγα ατομα, γιατι ολοι οι αλλοι ειναι ναυαγια και χασομερηδες οποτε εχω οποιον εκτιμω... στο ακυρο με κανει αδδ μια κοπελα 9/10 απο την ιδια περιοχη με 1-2 κοινους φιλους.. δεν αποδεχομαι αλλα στελνω μηνυμα σε ξερω απο καπου και τα σχετικα... μου το παιζει ανηξερη και λεει οτι εγινε καταλαθος μιας και χαζευε φωτος απο μια συγκεκριμενη περιοχη και η φωτογραφια εξωφυλου μου ηταν σε αυτες και ηταν υπεροχη (οντως ειναι υπεροχη) .. περνω πασα και λεω ευχαριστω κλπ και τις λεω ρωτησα γιατι δεν δεχομαι γενικα αγνωστους... τελικα μετα την 10λεπτη συζητηση που ειχαμε την δεχομαι, και μου στελνει ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕΣ :wacko: :wacko: της λεω ναι και το εκανα απο ευγενεια και το ΤΣΟΚΑΡΟ μου απανταει εγω δεν θα ειμαι τοσο ευγενικη και με διεγραψε. απαντησα προφανως κυριος καλο βραδυ οκ και τα σχετικα αλλα ελεος...λιγους τροπους δεν σας μαθανε? υπαρχει και πιο σωστος τροπος να απορριψεις καποιον/α αλλα οχι και να τους φερεσαι σαν σκουπιδι ξερωγω.. Koιτα οι πιο πολλές έχουν εγωϊσμο. Και γενικά αμα απορριψεις κάποια ή νιώσει κάτι τέτοιο μετα έγινες εχθρος της. ΕΓΩ ΘΑ την εκανα αμεσα αποδοχή χωρις να την ρωτησω μετα θα της μιλουσα και αμα πηγαινε καλα η κουβεντα την επομενη φορά θα της ελεγα να γνωριστούμε από κοντα αμα θέλει. Της άρεσες αλλα της την έσπασες που έκανες τον δυσκολο. 2
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Koιτα οι πιο πολλές έχουν εγωϊσμο. Και γενικά αμα απορριψεις κάποια ή νιώσει κάτι τέτοιο μετα έγινες εχθρος της. ΕΓΩ ΘΑ την εκανα αμεσα αποδοχή χωρις να την ρωτησω μετα θα της μιλουσα και αμα πηγαινε καλα η κουβεντα την επομενη φορά θα της ελεγα να γνωριστούμε από κοντα αμα θέλει. Της άρεσες αλλα της την έσπασες που έκανες τον δυσκολο. λες να της αρεσα? αυτη υποστηριξε οτι καταλαθος εγινε το αδδ... τωρα τι να πω... καλα γουσταρουν καποιον και οταν ρωταει δεν εχουν τα κοτσια να πουν σε εκανα αδδ γιατι ΕΤΣΙ? ελεος με κατι τετοιες
star12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 μου συνεβη και μενα πριν 5 χρονια...ειχα γνωρισει μια κοπελα ονλαιν σε ενα τσατ η φορουμ δεν θυμαμαι.τελοσπαντων.H κοπελα απ το προφιλ εδειχνε να ναι ομορφουλα.και αφου συζητουσαμε για 2 3 μερες που μπαινα, τη ρωτησα αν θα θελε να βρησκομασταν για κανα ποτο,ετσι να γνωριστουμε λιγο καλυτερα περιμενα απαντηση τυπου δε μπρορω και τετια αλλα τελικα ηθελE, και ετσι κανονισαμε για το σαββατο βραδυ σε ενα μπαρακι Ηρθε το σαββατο ,,εγω εντωμεταξυ αγχωμενος λιγο γιατι ενταξει ποτε δεν ξερεις πως πραματικα μιαζει ο αλλος.οκ σκεφτομουν οταν πηγα να τη συναντησω εξω απ το μπαρακι ωχ θα ναι κανα μπαζο σιγουρα.. και τελικα ειχα δικιο.. Ηταν ΟΜορφη οπως στη φωτογραφια του προφιλ..ουυυυυφ ξελαφρωσα ε παμε μεσα στο μπαρ παραγγελνω ποτα,,και ενω συζητουσαμε για τις ζωες μας και αυτα,,,,μου λεει πιστευεις στις προηγουμενες ζωες;; ωχ λεω απο μεσα μου που το παεει ε τι εννοεειs λεω γω να θα σου πω κατι αλλα μη το πεις σε κανενα το ορκιζεσαί; ναι ναι το ορκιζομαι να πριν ερθω σε αυτη τη ζωη,,,ειχα μια αλλη ζωη ξαναΩΧ σκεφτομαι εμμ τι αλλη ζωη;; να πως να στο πω ειμουν στη παλια ζωη η Κλεωπατρα εκλεισα το λογαριασμο μου και δεν τη ξαναδα απο τοτε.βρε ουστ απο δω ολλες οι τρελες σε μενα πεσανε 1
alexisgav Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 @ddvevil Ουτε που μου περασε απο το μυαλο,βεβαια επειδή είχαμε κοινο φιλο ειδα οτι βγηκε τελικα σε αλλη περιοχη (μακρια απο μενα) και ξενερωσα που δεν απαντησε.Ε εννοειται οτι δεν ξαναεστειλα.Γενικα οταν δειχνω ενδιαφερον θα ηθελα να ειναι αμοιβαιο και οχι η αλλη να θελει παρακαλια και τρεχαματα.Κατι τετοιες απλα τις ξεγραφω. @opcorsa ασε ετυχες και εσυ σε περιπτωση καρχιους καρχιους οπου η αλλη και καλά δεν ψηνεται.κατι τετοιες καταληγουν με πολυ υποδεεστερους απο του επιπεδου τους τύπους γτ αυτοι ξερουν τα ορια τους και θα κατσουν να τις παρακαλανε και να πουλανε παραμυθι. 1
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 λες να της αρεσα? αυτη υποστηριξε οτι καταλαθος εγινε το αδδ... τωρα τι να πω... καλα γουσταρουν καποιον και οταν ρωταει δεν εχουν τα κοτσια να πουν σε εκανα αδδ γιατι ΕΤΣΙ? ελεος με κατι τέτοιες Δεν σου ειπε ότι ηταν υπεροχη η φωτο προφιλ?
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν σου ειπε ότι ηταν υπεροχη η φωτο προφιλ? ΟΧΙ , η φωτο εξωφυλλου μου, που οντως τοτε ηταν πολυ ομορφη, ηλιοβασιλεμα απο ψηλα με υπεροχη θεα , θαλασσα κλπ... η τραγικη ειρωνεια ειναι οτι ειχε βγει σε "φασωτηρι" οταν ειμασταν με την πρωην κοπελα μου και χαβαλεδιαζαμε
optimistic_83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλα απο το μισαωρο ειχα καταληξει οτι δεν θα υπαρξει επομενη φορα, αλλα λεω ηρθα που ηρθα τωρα ας κατσω. Η πλακα ειναι οτι θα μπορουσε καλλιστα να εχει ερθει και η ιδια με μετρο και να ειχαμε αποφυγει ολο το σκηνικο. Καλυτερα ομως ετσι γιατι αργα η γρηγορα θα συνεβαινε κατι παρομοιο. Μηνες μετα την πετυχα στο μετρο σε βραδυνη εξοδο αλλα δεν της μιλησα. Προφανως θα αναθεωρησε τις αποψεις της Εκει στοχευε κι αυτη..Σου λεει αφου πηγε σιγα μην σηκωθει να φυγει,θα κατσει να περιμενει..Καλα εκανες και δεν της μιλησες στο μετρο,αυτο ελειπε να της μιλουσες κιολας..Ας μαθει οταν κανονιζει κατι να πηγαινει στην ωρα της..Ελπιζω να πηρες το μαθημα σου και αλλη φορα να στελνεις ενα μηνυμα οτι δεν προκειται να περιμενεις αλλο και να σηκωνεσαι να φευγεις..Κανοντας το κοροιδο δεν προκειται να κερδισεις κατι παρα μονο να χασεις κι αλλο χρονο με καποια που εξαρχης σου δειχνει οτι δεν σε σεβεται η πιο σωστα δεν της εχουν μαθει να σεβεται
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ΟΧΙ , η φωτο εξωφυλλου μου, που οντως τοτε ηταν πολυ ομορφη, ηλιοβασιλεμα απο ψηλα με υπεροχη θεα , θαλασσα κλπ... η τραγικη ειρωνεια ειναι οτι ειχε βγει σε "φασωτηρι" οταν ειμασταν με την πρωην κοπελα μου και χαβαλεδιαζαμε Της την βγηκες λιγο ότι και καλα σε έκανα από ευγένια αλλα δεν ξέρω τελικα τι κατάληξη θα ειχατε. Μια φορά με ειχε κανει και μενα μια ωραια τυπισσα αλλα αγνωστη την δέχομαι .... αλλα δεν την ρωτησα ποτε από που με ξέρει ουτε αυτή μου μιλησε ποτέ. Μετα από 2-3 μηνες με διεγραψε χαχα ουτε λαϊκ της εκανα ουτε ασχολιομουν. Φιλε μερικές είναι και περιεργες περιπτώσεις μπορει και να την εβγαζα γκομενα αμα της μιλουσα δεν ξέρω. Το καλο με τέτοιες είναι ότι επειδή δεν γνωρίζεστε από πουθενα μπορεις να εισαι χυμάς τελειως ρε και να γελάσεις κιολας μετα πχ σε αυτην θα μπορουσες να πεις ... θα σου πω τι σκέφτομαι. Επειδή μ αρεσε που με εκανες αποδοχή στο άσχετο εγω προτείνω να γνωριστούμε και από κοντα. Θέλεις? στα ισια. 1
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Της την βγηκες λιγο ότι και καλα σε έκανα από ευγένια αλλα δεν ξέρω τελικα τι κατάληξη θα ειχατε. Μια φορά με ειχε κανει και μενα μια ωραια τυπισσα αλλα αγνωστη την δέχομαι .... αλλα δεν την ρωτησα ποτε από που με ξέρει ουτε αυτή μου μιλησε ποτέ. Μετα από 2-3 μηνες με διεγραψε χαχα ουτε λαϊκ της εκανα ουτε ασχολιομουν. Φιλε μερικές είναι και περιεργες περιπτώσεις μπορει και να την εβγαζα γκομενα αμα της μιλουσα δεν ξέρω. γενικα οτι ειναι να γινει θα γινει... αν ηθελαν και στους 2 μας θα καθοταν η φαση... ενα αγγλικο ρητο λεει you cant say the wrong things to the right person OR you cant say the right things to the wrong person οποτε κλαιν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις