DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 γενικα οτι ειναι να γινει θα γινει... αν ηθελαν και στους 2 μας θα καθοταν η φαση... ενα αγγλικο ρητο λεει you cant say the wrong things to the right person OR you cant say the right things to the wrong person οποτε κλαιν... Καλα εντάξει ναι αν εισαι ο Ρουβας σε παρακαλάει από μονη της η άλλη! Και προφανως σου λεει πράγματα και σου διευκολυνει τοσο πολύ την κατασταση που σε άλλους δεν θα το έκανε. ΑΛΛΑ εμας μας ενδιαφέρουν αλλα πράγματα ... εμενα προσωπικα με νοιάζει να περάσω καλά .... δεν κολλάω σε μαλακιες και αμα δω ότι κολλάει καποια προσπαθω να την ξεκολησω αμα μπορω. Πχ να βγω εξω με κάποια και να τσακωθούμε το θεωρω απιθανο αν δω ότι δεν παιρνει από διαφωνιες αλλαζω θέμα κουβέντας. Ειτε εγω θα έχω δικιο ειτε αυτή ... αν εχω εγω θα το καταλαβει στην πορεια από μονη της αν δεν έχω εγω συμφωνω με αυτό που λεει και οκ. Εσενα επειδή σε νοιάζει να περάσεις καλα απλα ριχνεις προτάσεις ..... και μπορει κάποια να τσιμπήσει. 1
optimistic_83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 περνω πασα απο το προ προηγουμενο ποστ και θυμαμαι καταδρομικη που σταματησε πριν καν αρχισει.. στο φβ εχω λιγα ατομα, γιατι ολοι οι αλλοι ειναι ναυαγια και χασομερηδες οποτε εχω οποιον εκτιμω... στο ακυρο με κανει αδδ μια κοπελα 9/10 απο την ιδια περιοχη με 1-2 κοινους φιλους.. δεν αποδεχομαι αλλα στελνω μηνυμα σε ξερω απο καπου και τα σχετικα... μου το παιζει ανηξερη και λεει οτι εγινε καταλαθος μιας και χαζευε φωτος απο μια συγκεκριμενη περιοχη και η φωτογραφια εξωφυλου μου ηταν σε αυτες και ηταν υπεροχη (οντως ειναι υπεροχη) .. περνω πασα και λεω ευχαριστω κλπ και τις λεω ρωτησα γιατι δεν δεχομαι γενικα αγνωστους... τελικα μετα την 10λεπτη συζητηση που ειχαμε την δεχομαι, και μου στελνει ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕΣ :wacko: :wacko: της λεω ναι και το εκανα απο ευγενεια και το ΤΣΟΚΑΡΟ μου απανταει εγω δεν θα ειμαι τοσο ευγενικη και με διεγραψε. απαντησα προφανως κυριος καλο βραδυ οκ και τα σχετικα αλλα ελεος...λιγους τροπους δεν σας μαθανε? υπαρχει και πιο σωστος τροπος να απορριψεις καποιον/α αλλα οχι και να τους φερεσαι σαν σκουπιδι ξερωγω.. Δυναμικη γκομενα και στην ειπε μια χαρα..Δεν δεχεσαι αγνωστους αλλα για εμφανισιμα κοριτσακια κανεις εξαιρεσεις,σωστα; 1
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δυναμικη γκομενα και στην ειπε μια χαρα..Δεν δεχεσαι αγνωστους αλλα για εμφανισιμα κοριτσακια κανεις εξαιρεσεις,σωστα; Φαντασου να την πετυχεις σε καμια δουλειά και να εισαι ο προϊστάμενος που θα της πάρεις συνέντευξη.... Τι έγινε τωρα???? έγινες τελικά ευγενικη θα της ελεγα εγώ. ο κοσμος είναι μικρος. Καλα λέει ο τυπος ότι ηταν τσοκαρο. Τι τον διεγραψε μετά? για να τον τιμωρησει? αναιρεσε και την δικιά της αρχική κινηση. Εγω αν ημουν στην θεση της θα έλεγα σε κάποια που έκανα και με ρωτάει και δεν με δέχεται ακομα .... είμαι ο τάδε σε εκανα επειδή ειδα το προφιλ σου και μ αρεσε .... από εκει και πέρα κανε ότι θες. Μην το κουράζουμε πολύ δεν θα υπογράψεις για δάνειο 1
optimistic_83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σε τετοια περιπτωση θα ηταν καλη φαση αυτο που λες αλλα μονο και μονο για να την ψαρωσεις..Να ζητας εκδικηση τωρα απο καποια επειδη σου την ειχε πει στο facebook το θεωρω υπερβολικο..
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δυναμικη γκομενα και στην ειπε μια χαρα..Δεν δεχεσαι αγνωστους αλλα για εμφανισιμα κοριτσακια κανεις εξαιρεσεις,σωστα; σαν αρσενικο που σεβεται τον εαυτο του ναι... και δεν ηταν τελειως αγνωστη μιας και ειχαμε συντομη στιχομυθια, οποτε περασε φιλτραρισμα..
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σε τετοια περιπτωση θα ηταν καλη φαση αυτο που λες αλλα μονο και μονο για να την ψαρωσεις..Να ζητας εκδικηση τωρα απο καποια επειδη σου την ειχε πει στο facebook το θεωρω υπερβολικο.. Ένα ψαρωματάκι ισα ισα χρειάζεται γιατι έκανε την έξυπνη η σεριφισσα του φεησμπουκ και ο τιμωρος ! χαχα 2
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σε τετοια περιπτωση θα ηταν καλη φαση αυτο που λες αλλα μονο και μονο για να την ψαρωσεις..Να ζητας εκδικηση τωρα απο καποια επειδη σου την ειχε πει στο facebook το θεωρω υπερβολικο.. δεν ζηταω τιποτα..ουτε η πρωτη χυλοπιτα ηταν ουτε η τελευταια... απλα πρεπει να εχει κανεις τροπους.. και ο δικος της ηταν χαλια.. για χυλοπιτα ειχα ανοιξει ειδικο θρεντ το οποιο εσπειρε διχονοια στο σιτε και μετα απο καμια 30ρια σελιδες κλειδωθηκε νομιζω "ερωτηση για πεσιμο" ηταν και πρεπει να υπαρχει καπου στα μπακαλοτεφτερα του σαιτ στο μπαμπλα
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 μου συνεβη και μενα πριν 5 χρονια...ειχα γνωρισει μια κοπελα ονλαιν σε ενα τσατ η φορουμ δεν θυμαμαι.τελοσπαντων.H κοπελα απ το προφιλ εδειχνε να ναι ομορφουλα.και αφου συζητουσαμε για 2 3 μερες που μπαινα, τη ρωτησα αν θα θελε να βρησκομασταν για κανα ποτο,ετσι να γνωριστουμε λιγο καλυτερα περιμενα απαντηση τυπου δε μπρορω και τετια αλλα τελικα ηθελE, και ετσι κανονισαμε για το σαββατο βραδυ σε ενα μπαρακι Ηρθε το σαββατο ,,εγω εντωμεταξυ αγχωμενος λιγο γιατι ενταξει ποτε δεν ξερεις πως πραματικα μιαζει ο αλλος.οκ σκεφτομουν οταν πηγα να τη συναντησω εξω απ το μπαρακι ωχ θα ναι κανα μπαζο σιγουρα.. και τελικα ειχα δικιο.. Ηταν ΟΜορφη οπως στη φωτογραφια του προφιλ..ουυυυυφ ξελαφρωσα ε παμε μεσα στο μπαρ παραγγελνω ποτα,,και ενω συζητουσαμε για τις ζωες μας και αυτα,,,,μου λεει πιστευεις στις προηγουμενες ζωες;; ωχ λεω απο μεσα μου που το παεει ε τι εννοεειs λεω γω να θα σου πω κατι αλλα μη το πεις σε κανενα το ορκιζεσαί; ναι ναι το ορκιζομαι να πριν ερθω σε αυτη τη ζωη,,,ειχα μια αλλη ζωη ξαναΩΧ σκεφτομαι εμμ τι αλλη ζωη;; να πως να στο πω ειμουν στη παλια ζωη η Κλεωπατρα εκλεισα το λογαριασμο μου και δεν τη ξαναδα απο τοτε.βρε ουστ απο δω ολλες οι τρελες σε μενα πεσανε Έπρεπε να της πεις ανεκδοτάκι απ' αυτά που μόνο εσύ ξέρεις να τη στείλεις άκλαφτη 2
opcorsa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ένα ψαρωματάκι ισα ισα χρειάζεται γιατι έκανε την έξυπνη η σεριφισσα του φεησμπουκ και ο τιμωρος ! χαχα τωρα θυμηθηκα ονομα κ επιθετο... να στειλω αιτημα και μηνυμα χρονια πολλα καλη χρονια ειμαι ο τυπος που γειωσες πριν κανα 6μηνο?? :devil: :devil:
optimistic_83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 τωρα θυμηθηκα ονομα κ επιθετο... να στειλω αιτημα και μηνυμα χρονια πολλα καλη χρονια ειμαι ο τυπος που γειωσες πριν κανα 6μηνο?? :devil: :devil: Ημερομηνια που μιλησατε θυμασαι; Χασιμο χρονου το θεωρω..Βγες εξω αυριο και μιλα σε 10 γυναικες (η και περισσοτερες) καλυτερα..Αν εχεις και λιγη τυχη και πεσεις σε διαθεσιμη ολα γινονται..Η ζωη ειναι εκει εξω..
fotaras13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 περνω πασα απο το προ προηγουμενο ποστ και θυμαμαι καταδρομικη που σταματησε πριν καν αρχισει.. στο φβ εχω λιγα ατομα, γιατι ολοι οι αλλοι ειναι ναυαγια και χασομερηδες οποτε εχω οποιον εκτιμω... στο ακυρο με κανει αδδ μια κοπελα 9/10 απο την ιδια περιοχη με 1-2 κοινους φιλους.. δεν αποδεχομαι αλλα στελνω μηνυμα σε ξερω απο καπου και τα σχετικα... μου το παιζει ανηξερη και λεει οτι εγινε καταλαθος μιας και χαζευε φωτος απο μια συγκεκριμενη περιοχη και η φωτογραφια εξωφυλου μου ηταν σε αυτες και ηταν υπεροχη (οντως ειναι υπεροχη) .. περνω πασα και λεω ευχαριστω κλπ και τις λεω ρωτησα γιατι δεν δεχομαι γενικα αγνωστους... τελικα μετα την 10λεπτη συζητηση που ειχαμε την δεχομαι, και μου στελνει ΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕΣ :wacko: :wacko: της λεω ναι και το εκανα απο ευγενεια και το ΤΣΟΚΑΡΟ μου απανταει εγω δεν θα ειμαι τοσο ευγενικη και με διεγραψε. απαντησα προφανως κυριος καλο βραδυ οκ και τα σχετικα αλλα ελεος...λιγους τροπους δεν σας μαθανε? υπαρχει και πιο σωστος τροπος να απορριψεις καποιον/α αλλα οχι και να τους φερεσαι σαν σκουπιδι ξερωγω.. Κλασσική αντίδραση ελληνίδας ντίβας του fb. Τρόποι δεν υπάρχουν γι αυτήν... Μια φορά μου έστειλε μία και εμένα αιτημα φιλιας. Της στελνω "γνωριζόμαστε?" Μου απαντάει "όχι" "Καλά πάρε δρόμο τότε", της λέω και έφαγε και μπλοκ.χαχα! Εντωμεταξύ 10αρι αλλά στα @@ μου. Για να φαινεται οτι εχουν φιλους και να τσεκαρουν αντιδρασεις τα κανουν .. Καμία αξία σε δαύτες... Αλλα φταινε και οι πιρφόροι που τις κάνουν ντίβες και γράφουν στον τείχο τους "είσαι υπέροχη", "Είσαι αστέρι, εχω παθει πλακα" " εξαιρετικό τραγούδι αυτό που εβαλες το σκεφτομουνα και εγώ" κλπ κλπ...
eidikos33 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Oλοι οι αναγνώστες του bourdela.com εδω γράφουν ?? 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Κλασσική αντίδραση ελληνίδας ντίβας του fb. Τρόποι δεν υπάρχουν γι αυτήν... Μια φορά μου έστειλε μία και εμένα αιτημα φιλιας. Της στελνω "γνωριζόμαστε?" Μου απαντάει "όχι" "Καλά πάρε δρόμο τότε", της λέω και έφαγε και μπλοκ.χαχα! Εντωμεταξύ 10αρι αλλά στα @@ μου. Για να φαινεται οτι εχουν φιλους και να τσεκαρουν αντιδρασεις τα κανουν .. Καμία αξία σε δαύτες... Αλλα φταινε και οι πιρφόροι που τις κάνουν ντίβες και γράφουν στον τείχο τους "είσαι υπέροχη", "Είσαι αστέρι, εχω παθει πλακα" " εξαιρετικό τραγούδι αυτό που εβαλες το σκεφτομουνα και εγώ" κλπ κλπ... Σε εμένα έτυχε να μου στείλει για add "γυναικείο" προφιλ, η κεντρική φώτο του προφίλ ήταν πολύ ωραία αλλά μάλλον κλεμμένη από αλλού, δεν υπήρχε καμιά άλλη φωτογραφία όμως με αυτή μέσα στο προφίλ της. Δεν της μίλησα και περίμενα είτε να μου μιλήσει αυτή διαφορετικά θα την διέγραφα. Μέσα στο προφίλ της είχε κάνει add 15 άτομα και 2 άλλοι την ρωτούσανε αν είναι αληθινό άτομο ή οχι. μόλις το είδα λέω μούφα προφιλ θα είναι. Τελικά την διέγραψα. 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο θεματακι ανοιξατε πάλι ατιμουτσικα :-P. Πριν κάποια χρόνια θυμάμαι είχα βγεί με μια απο γλυφάδα (υποψιν τότε εμένα νεάπολη) μέσω hi5 τότε και κατόπιν εορτής έμαθα οτι ήταν κόρη γνωστής πολιτικού τότε! Εκτός του οτι ψάχναμε μισή ώρα για να αποφασίσει που της αρέσει να πιούμε καφέ και η βράδυα τέλειωσε με ενα μεγαλοπρεπες "δεν μπορούμε να βγαίνουμε μαζί αν δεν ασπαστεις τις πολιτικές μου απόψεις" Τσαμπα 2 ώρες πέρα δώθε έφαγα με την κάμπια! Μετά απο κάνα 4 χρόνια με πετυχαιναι στο mall και μου λέει το εξής θεϊκό "καλά που χάθηκες εσύ ούτε ενα τηλέφωνο"? Εννοείται δεν απάντησα καν και γύρισα στεγνά τη μούρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις