Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ητανε οντως 17 ομως και μικροφερνε? καλοκαιρινη μου "κατακτηση" , αν και δεν εφαγα ηταν ετων 32 και εγω 24, και επειδη ειχα γενια τοτε με εκανες οτι της εριχνα και 2-3 χρονια... οταν μου ειπε οτι ηταν 32 δεν το πιστευα, αλλα το επαιξα cool guy και δεν εδειξα τιποτα..

Κατάκτηση χωρίς το παρασύνθημα, υπάρχει;
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατάκτηση χωρίς το παρασύνθημα, υπάρχει;

για μενα υπαρχει... απο την στιγμη που παιχτηκε φασωμα με καποια που ποτε δεν θα εκανα κατι λογω ηλικιας , εγω το θεωρω κατακτηση...

Δημοσ.

έΧΟΥμε βγει για ποτάκια σε γνωστο μπαράκι του κέντρου ..... Και σε κάποια φαση έρχονται και κάθονται διπλα μας κάτι τουριστριες. Πιανουμε κουβεντα και μετα από καμποση ωρα πάμε από το υπαιθριο (που είναι πιο easy φάση πάνω και μέσα που γινοταν χαμος.

Λέω στο φιλο μετα από καμια ωρα και αφου τις βλέπουμε θερμές .... ψήνεσαι να τις πάμε σε κανα ξενοδοχειο? μου λεει η μια έχει μεθυσει αρκετά (οντως το τρελοκομειο έπινε σαν νεροφιδι) :fear:  οποτε δεν ήταν για τέτοια φάση. Η άλλη δεν εχει μεθυσει τοσο αλλα μετά βρηκε κάποιον άλλο και έκανε παιχνιδι. Οποτε την κοπανάμε διακριτικά και στο τέλος ειδαμε την μια να βγαινει έξω και να τον ψάχνει φωνάζοντας τον φιλο μου :cry:  :cry:  σουρεάλ σκηνικά. Μετα πηγαμε σε ένα άλλο καλο μαγαζι να συνεχισουμε το πάρτι  :cry:

Με τις τύπισσες εννοείται έπεσε φάσωμα και άγριο μπαλαμούτι αλλα δεν ειχε συνέχεια.... η μια η χαζή πηγε και μέθυσε και χάλασε το σκηνικο. Που να την πάς μεθυσμένη ετσι. :wacko:

Φετινο σκηνικο αυτό -.-

Ένας άλλος στην παρέα ειχε τρελαθεί με το σκηνικο παρολο που αυτος δεν αναμειχθηκε. Έκανε λες και γάμησε από τον ενθουσιασμο του :-D

• Like 3
Δημοσ.

Μηπως ητανε οντως 17 ομως και μικροφερνε? καλοκαιρινη μου "κατακτηση" , αν και δεν εφαγα ηταν ετων 32 και εγω 24, και επειδη ειχα γενια τοτε με εκανες οτι της εριχνα και 2-3 χρονια... οταν μου ειπε οτι ηταν 32 δεν το πιστευα, αλλα το επαιξα cool guy και δεν εδειξα τιποτα..

παίζει αλλά φαινόταν τόσο μικρή που λες άσε μη βρω κάνα μπελά
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστός , αλλά απαράβατος κανόνας , τρίο μόνο με 2 γυναίκες και φυσικά να ΜΗΝ αγγίζονται μεταξύ τους γιατί ξενερώνω άσχημα. :devil:

Ωχου και εσυ κανεις σαν τον γιαννη που γκρινιαζε οτι καθε φορα φορα στις παρτουζες που πηγαινε δεν εβλεπε ουτε μια γυναικα και κατι κουλα

Επεξ/σία από Zein
  • Like 6
Δημοσ.

παίζει αλλά φαινόταν τόσο μικρή που λες άσε μη βρω κάνα μπελά

δεν θα δειξω φωτο μας, αλλα δεν την κανεις ουτε 22... τι γενετικη τρολια ειναι αυτη ? πραγματικα αποριας αξιο

Δημοσ.

Αυτη που αναφέρω ήταν πραγματικό προφίλ είχε ταγκαρισμένα άτομα στις φωτογραφίες και είχαμε 2 κοινούς γνωστούς...

Οι fake  είναι αλλη κατηγορία... Πέτυχα προφίλ μια φορά με όνομα ας πούμε Μαρια Σπανακοδημητροπουλου με φωτογραφίες της Μegan Fox και από κάτω κάμποσοι καμμένοι να  γράφουν "πολύ όμορφα μάτια έχεις" "Γυναικάρα είσαι, κανε με αττ, ειμαι πλοκ" και κάτι τέτοια...

Το πρόβλημα στην δική μου περίπτωση ήταν οτι δεν μπορούσες να καταλάβεις εύκολα γιατί δεν φαινόταν καμιά φωτογράφηση από μοντέλο ή κάποιον άλλον διάσημο, απλά φαινόταν μια αρκετά όμορφη κοπέλα.

Δημοσ.

Ένα από τα πρώτα και πιο αποτυχημένα ραντεβού έβερ λοιπόν... Εφηβία και νταρκίλα γενικά, του λέω του ανθρώπου ραντεβού στο νεκροταφείο. Έρχεται παρόλα αυτά και πάμε τώρα ρομαντζάδα γύρω γύρω τους τάφους, διαβάζουμε επιγραφές, ποιηματάκια, κατά το δαίμονα εαυτού αλλά σε πιο χωριό φάση. Ξαφνικά λέει "ωχ, κάτι πάτησα" (ή κάπως έτσι, πάνε και τόσα χρόνια) λέω κι εγώ "ωχ, τι πάτησες" - "ένα καρφί". Ακόμη τον θυμάμαι να βγάζει σταράκι και κάλτσα και να καθαρίζουμε με χαρτομάντιλο τα αίματα. Το τραγικότερο ήταν βέβαια η κατάληξη: πήγαμε στο νοσοκομείο να κάνει αντιτετανικό γιατί το καρφί προφανώς αν βρίσκεται πεταμένο σε ένα νεκροταφείο δεν είναι καινούριο, σίγουρα έχουν περάσει τα σαράντα, τα μνημόσυνα και η εκταφή για να βρεθεί εκεί το καρφί.

• Like 10
Δημοσ.

Ένα από τα πρώτα και πιο αποτυχημένα ραντεβού έβερ λοιπόν... Εφηβία και νταρκίλα γενικά, του λέω του ανθρώπου ραντεβού στο νεκροταφείο. Έρχεται παρόλα αυτά και πάμε τώρα ρομαντζάδα γύρω γύρω τους τάφους, διαβάζουμε επιγραφές, ποιηματάκια, κατά το δαίμονα εαυτού αλλά σε πιο χωριό φάση. Ξαφνικά λέει "ωχ, κάτι πάτησα" (ή κάπως έτσι, πάνε και τόσα χρόνια) λέω κι εγώ "ωχ, τι πάτησες" - "ένα καρφί". Ακόμη τον θυμάμαι να βγάζει σταράκι και κάλτσα και να καθαρίζουμε με χαρτομάντιλο τα αίματα. Το τραγικότερο ήταν βέβαια η κατάληξη: πήγαμε στο νοσοκομείο να κάνει αντιτετανικό γιατί το καρφί προφανώς αν βρίσκεται πεταμένο σε ένα νεκροταφείο δεν είναι καινούριο, σίγουρα έχουν περάσει τα σαράντα, τα μνημόσυνα και η εκταφή για να βρεθεί εκεί το καρφί.

πρεπει να νιωθεις τυχερη που εζησες κατι τετοιο (σοβαρα μιλαω).

Δημοσ.

Για μια στιγμή είπα οτι θα σου απαντούσε οτι του 'πιασε το πόδι ένα χέρι! :lol::P

Ατυχια είναι επισης 'οταν σε γνωστο μου δεν ήρθε απλα, γιατι τραυματιστηκε σοβαρα σε τροχαιο .

Αυτό είναι και κρίμα...
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα και χρόνια πολλά  B)

είναι κάτι που μου έτυχε ως φοιτήτρια (και μάλλον δεν το χειρίστηκα σωστά εδώ που τα λέμε)

βγαίνω ραντεβού με ένα παιδί που μου το σύστησαν κοινοί γνωστοί

με είχαν ενημερώσει ότι είναι σοβαρός και μετρημένος. ότι δεν εκδηλώνεται εύκολα μέχρι να μάθει καλά τον άλλο, οπότε εγώ που είμαι συνήθως πολύ εκδηλωτική, πρέπει να "συγκρατηθώ" κάπως

βγαίνουμε σάββατο πρωί για καφέ στην παραλία θεσσαλονίκης και περάσαμε πολύ ωραία

μετά μου πρότεινε να πάμε και για φαγητό (λέω από μέσα μου "καλά πάμε")

φάγαμε, περάσαμε επίσης πολύ όμορφα και στο τέλος ενώ με πήγαινε στο σπίτι μου, έπεσε και ένα φιλάκι (μεταξύ μάγουλου και χειλιών  :-D )

μου είπε να ξαναβρεθούμε την επόμενη μέρα (κυριακή)

ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί ήταν πραγματικά ωραίο παιδί και με ενδιαφέρουσες ιδέες

μίλησα στους κοινούς γνωστούς ότι όλα πήγαν καλά και πως έχουμε ραντεβού την επόμενη

το βράδυ πάμε σε ένα κλαμπ με την κολλητή μου, πίνω πολύ, γίνομαι ντίρλα και κατά τις 4:00 μου έρχεται αυθόρμητα να τον πάρω τηλέφωνο από τις τουαλέτες του κλαμπ

το σηκώνει

του λέω γεια σου, είμαι έξω σε ένα μαγαζί. εσύ τι κάνεις;

μου λέει ξερά κοιμόμουν

λέω τι φοράς;

μου λέει το εσώρουχό μου

του λεω βγαλ' το

και μου το έκλεισε

και αυτή ήταν η τελευταία μας επαφή  :-D

για αποφυγή παρεξηγήσεων και λάθος εντυπώσεων δεν είμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χύμα συνήθως. μιλούσε το ποτό

δεν θυμόμουν καλά καλά τι του είπα. μου τα θύμισε η κολλητή μου την επόμενη που ήταν μαζί μου στις τουαλέτες και λιγότερο ντίρλα από εμένα  :-D  :-D

Επεξ/σία από vasioula1
  • Like 15
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...