skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μιλουσαμε με μια κοπελια καμποσο καιρο μεσω facebook και ερχεται η στιγμη που της λεω αν ψηνεται να τα πουμε απο κοντα. Αν και μου εκανε λιγο την δυσκολη μου λεει θα ειμαι στο ταδε μερος με την φιλη αν θες περνα για ενα ποτο..της λεω ενταξει θα φερω ενα φιλαρακι. Ο κολλητος μου δεν μπορουσε επειδη ειχε κανονισει με την βλαμμενη γκομενα του , ειπα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος ο μαλακας με πουλησε την τελευταια στιγμη..λεω δε γαμιεται θα παω μονος . Σκαω μυτη στο μπαρακι τις εντοπιζω και λεω σε λιγο θα ερθει και ο φιλος μου επειδη ειχε ενα ατυχημα με το αμαξι . Πιασαμε την κουβεντα οι τρεις μας και υπηρχε απολυτη χημεια μεταξυ μας , η τυπισσα εδινε ξεκαθαρα σημαδια οτι με γουσταρει με κοπλιμεντα γελακια ματιες κτλπ .Η πλακα ηταν οτι η φιλη της με καρφωνε ολη την ωρα με τα ματια της σε φαση που με εκανε να νιωθω αβολα .Η αληθεια ειναι οτι η φιλη της μου αρεσε περισσοτερο αν και εκεινη ηταν πολυ γλυκουλα.Φτανει η ωρα να φυγουμε και προτεινω να τις γυρισω με το αμαξι μιας και ειχαν ερθει με ταξι και δεχονται. Γυριζω πρωτα την τυπισσα και μετα την φιλη της , οποτε αναγκαστικα μειναμε μονοι μας στο αμαξι.Nα μην τα πολυλογω οταν την αφησα κατω απο το σπιτι της ριξαμε ενα πεταχτο φιλακι.Οταν εφτασα σπιτι ειδα οτι ειχα 2 μυνηματα απο την αλλη σε στυλ "περασα πολυ ομορφα και θελω να σε ξαναδω" κτλπ Την επομενη μερα κανονιζουμε μονοι μας να βγουμε τα βρισκουμε ομορφα και ωραια .. δηλαδη πηγαιναμε για σχεση .Μολις φευγω μετα απο κανενα 2ωρο με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει " την επεσες στην φιλη μου εισαι μεγαλος μαλακας".Η μαλακια ηταν οτι η φιλη της μου την επεσε ..ενταξει και εγω δεν ειπα οχι αλλα δεν θα εκανα κινηση αν δεν εκανε εκεινη . Λογικα μολις εμαθε οτι τα βρηκα με την φιλη της "με καρφωσε", ε στο τελος τις εχασα και τις δυο ...ατιμες γυναικες . Καλά σου έκανε φίλε. Εσύ και να παντρευτείς θα πηδάς άλλες δέκα. Το έχουμε συναντήσει πολλές φορές το σινάφι σου. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλέ πού σας βρήκαμε όλους τους δικαστές μαζεμένους... 6
InfernoN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλά σου έκανε φίλε. Εσύ και να παντρευτείς θα πηδάς άλλες δέκα. Το έχουμε συναντήσει πολλές φορές το σινάφι σου. shots fired 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μιλουσα με μια τυπισσα φβ τις προαλλες ..... αλλα δεν ξέρω ανεβάζει κατι μαλακιες σε στυλ ειμαι το τάδε ζωδιο και ειμαστε εκδικητικοι και με προβληματιζει λιγο. Γιατι κάποιες δεν το παιρνουν χαλαρα το θεμα? και λυσάνε τοσο? ωραια περάσαμε καλά και μετά δεν προχωρησε .... πρέπει δηλαδη να μας κυνηγήσουν και να μας εκδικηθουν? πφφφ 1
Oroku Saki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγω μεχρι τωρα εχω κανει μια σχεση μονο αλλα απο το 2013 που χωρισα ψαχνω συνεχεια να βρω αλλη. Πριν 3 μηνες ηταν η τελευτια φορα που γνωρισα κοπελα αλλα μεχρι τωρα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο μονο γιατι λεει αυτη οτι επειδη ειχε σχεση μεχρι τον Απριλιο δεν θελει να κανει τωρα αμεσως νεα σχεση. Απο το τιποτα ομως κατι ειναι και αυτο. Απο μια σελιδα γνωριμιων την γνωρισα το Lifo.gr Ενω την πρωην μου απο καμακι εξω. Οποια κοπελα διαβαζει το θεμα ειναι μεχρι 37 χρονων και ελευθερη και θελει μια σοβαρη σχεση ας μου στειλει μηνυμα. Γρηγορα ομως μην αργειτε κοριτσια!!! Απο το 2013 που χωρισα μετα απο 2 χρονια σχεσης μεχρι τωρα εχω κανει δεκαδες καμακια σε κοπελες(κυριως σε καφετεριες η μπαρακια) αλλα μεχρι τωρα δυστυχως ακομα τιποτα. 1
optimistic_83 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Πριν 3 μηνες ηταν η τελευτια φορα που γνωρισα κοπελα αλλα μεχρι τωρα ειμαστε σε φιλικο επιπεδο μονο γιατι λεει αυτη οτι επειδη ειχε σχεση μεχρι τον Απριλιο δεν θελει να κανει τωρα αμεσως νεα σχεση. Απο το τιποτα ομως κατι ειναι και αυτο. Αλλαξε σκεπτικο..Χεστηκες τι θελει αυτη,να κοιτας τι θελεις εσυ..Αν σου αρκει το να σε βλεπει φιλικα εχει καλως,αν θες κατι παραπανω χανεις τον χρονο σου..Οσο το δυνατον νωριτερα πρεπει να δειχνεις στην αλλη οτι την βλεπεις ερωτικα για να ξεκαθαριζει η φαση μεταξυ σας..Οποια θελει χαζοκουβεντα και να περναει την ωρα της να βρει ψυχολογο 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγω εχω να προτεινω .... να αποφευγετε τις τρελές. Μολις δεις οτι η άλλη ειναι τρελη και παραλογη αντε γεια.
markoliaz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μιλουσαμε με μια κοπελια καμποσο καιρο μεσω facebook και ερχεται η στιγμη που της λεω αν ψηνεται να τα πουμε απο κοντα. Αν και μου εκανε λιγο την δυσκολη μου λεει θα ειμαι στο ταδε μερος με την φιλη αν θες περνα για ενα ποτο..της λεω ενταξει θα φερω ενα φιλαρακι. Ο κολλητος μου δεν μπορουσε επειδη ειχε κανονισει με την βλαμμενη γκομενα του , ειπα σε εναν αλλο φιλο ο οποιος ο μαλακας με πουλησε την τελευταια στιγμη..λεω δε γαμιεται θα παω μονος . Σκαω μυτη στο μπαρακι τις εντοπιζω και λεω σε λιγο θα ερθει και ο φιλος μου επειδη ειχε ενα ατυχημα με το αμαξι . Πιασαμε την κουβεντα οι τρεις μας και υπηρχε απολυτη χημεια μεταξυ μας , η τυπισσα εδινε ξεκαθαρα σημαδια οτι με γουσταρει με κοπλιμεντα γελακια ματιες κτλπ .Η πλακα ηταν οτι η φιλη της με καρφωνε ολη την ωρα με τα ματια της σε φαση που με εκανε να νιωθω αβολα .Η αληθεια ειναι οτι η φιλη της μου αρεσε περισσοτερο αν και εκεινη ηταν πολυ γλυκουλα.Φτανει η ωρα να φυγουμε και προτεινω να τις γυρισω με το αμαξι μιας και ειχαν ερθει με ταξι και δεχονται. Γυριζω πρωτα την τυπισσα και μετα την φιλη της , οποτε αναγκαστικα μειναμε μονοι μας στο αμαξι.Nα μην τα πολυλογω οταν την αφησα κατω απο το σπιτι της ριξαμε ενα πεταχτο φιλακι.Οταν εφτασα σπιτι ειδα οτι ειχα 2 μυνηματα απο την αλλη σε στυλ "περασα πολυ ομορφα και θελω να σε ξαναδω" κτλπ Την επομενη μερα κανονιζουμε μονοι μας να βγουμε τα βρισκουμε ομορφα και ωραια .. δηλαδη πηγαιναμε για σχεση .Μολις φευγω μετα απο κανενα 2ωρο με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει " την επεσες στην φιλη μου εισαι μεγαλος μαλακας".Η μαλακια ηταν οτι η φιλη της μου την επεσε ..ενταξει και εγω δεν ειπα οχι αλλα δεν θα εκανα κινηση αν δεν εκανε εκεινη . Λογικα μολις εμαθε οτι τα βρηκα με την φιλη της "με καρφωσε", ε στο τελος τις εχασα και τις δυο ...ατιμες γυναικες . δεν επρεπε να ασχοληθεις καν, πολυ ευκολες και οι 2, οποτε αναξιοπιστες για σχεση, μακρια....δεν θα ασχολεισαι με μετριοτητες στην ζωη σου, νομος....
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορεις να ξέρεις αν η άλλη κάνει για σχέση με 1-2 ραντεβου ... και οι γυναικες που βιάζονται στο τέλος την πατάνε και πληγώνονται. Βιάζονται. Υπαρχει γενικα μια βιασυνη και το καταλαβαινεις απο ερωτησεις οπως τι κάνουμε τωρα .... και ως τι βγαινουμε κτλπ. Ρε κοπελα μου τι το αναλυεις τοσο? βλεπεις ο άλλος ειναι σοβαρος , σε σεβεται? σου φερεται καλα? τελος βγαινεις και βλέπεις. Και αμα δεν κάτσει δεν έκατσε.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγω εχω να προτεινω .... να αποφευγετε τις τρελές. Μολις δεις οτι η άλλη ειναι τρελη και παραλογη αντε γεια. Ε ναι αλλά αν το κάνει όλος ο κόσμος αυτό μετά κάποιοι μένουν χρόνια χωρίς σχέση. 2
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ε ναι αλλά αν το κάνει όλος ο κόσμος αυτό μετά κάποιοι μένουν χρόνια χωρίς σχέση. Τι εννοεις οτι εγω δεν έχω κανει μακροχρονια σχέση επειδη ήμουν τρελος και παράλογος?
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοεις οτι εγω δεν έχω κανει μακροχρονια σχέση επειδη ήμουν τρελος και παράλογος? Όχι βέβαια. Για να είσαι τέτοιος θα έπρεπε π.χ. να νομίζεις ότι τα πάντα περιφέρονται γύρω από το άτομό σου. 4
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Όχι βέβαια. Για να είσαι τέτοιος θα έπρεπε π.χ. να νομίζεις ότι τα πάντα περιφέρονται γύρω από το άτομό σου. Σε μενα έκανες παραθεση. Έπρεπε να βάλεις κάποιες οχι κάποιοι. Φαινεται σαν μπηχτη.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σε μενα έκανες παραθεση. Έπρεπε να βάλεις κάποιες οχι κάποιοι. Φαινεται σαν μπηχτη. Μα δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια να κάνω παράθεση αλλού... είσαι πολύ δραστήριος στη συζήτηση εννοώ. 2
visualizer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Καλά σου έκανε φίλε. Εσύ και να παντρευτείς θα πηδάς άλλες δέκα. Το έχουμε συναντήσει πολλές φορές το σινάφι σου. Γιατί τα είχα μαζί της και φίλησα την φίλη της ; Δεν είχαμε απολύτως τίποτα επίσημο άπλα είχαμε βγει. Eκεινη έχασε την ευκαιρία να με έχει δίπλα της επίσης έχασε την ευκαιρία να ανοίξει τα μάτια της και να δει τι "φίλη" έχει.Δεν μου έκανε τίποτα, χαλάστηκα για λίγες ώρες και κέρδισα εμπειρία ..αυτό ήταν όλο. Πιο σιναφι ρε φιλαρακι .. τεσπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις