Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!!

Το νόημα για την ιστορία;

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τυποι και τύπισες...

πατησα αισιως τα 40αντα και ανασυρω απο την μνημη (βαθια πολυ βαθια... σκηνικο απο mirc τελη δεκαετιας 90)

Επι της ευκαιριας ελπιζω να μην σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και το διαβασει η νυν μου γιατι θα λεει τι σακαφλια τυπο εχω.

Γνωριζω μεσω mirc οπως προειπα κοπελιτσα με nickname...Kelly20

Λιγο το ονομα... λιγο η φαντασια περιμενω μωρο τρελλο που θα γυρισουν τα μάτια μου αναποδα (τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος ο φωσκολος)

Αφου μιλαμε 2-3 μερες αποφασιζουμε να κάνουμε το βημα να βρεθουμε απο κοντα. Λεω δεν γαμεις.. ελευθερος ειμαι ας το ρισκαρω. Δίνουμε ραντεβουδακι πρωινές ώρες και αναμενω να σκάσει το τρελλο μωρο.

Σκαει λοιπον η Kelly20 και ειναι ευτραφουλα (ευγενικα το λεω γιατι μπορει να αγγιζε τα 100) και σε πρόσωπο ενα νουμερακι 6 στα 10

Λεω δεν γαμεις καφε θα πιουμε δεν θα παντρευτω. Για την τιμή που μου έκανε να δεχθει ανεξαρτητως αν μου αρεσε η οχι ημουν ευγενικοτατος. Της ανοιγω την πορτα στο μαγαζι... της κραταω την καρεκλα να κατσει... της μιλαω γλυκα και ομορφα και μου σκαει την εκπληξη να μου εχει αγορασει δωρο αρωμα αφου κατα σύμπτωση είχα γεννέθλια εκεινη την μερα.

Μονο που με σκεφτηκε λεω... αξιζει να εχει την καλυτερη συμπεριφορα και παρόλου που δεν μου αρεσε να της δωσω μια ευκαιρια. Τα ειπαμε πολυ όμορφα και φυγαμε το μεσημέρι για τα σπιτια μας. Να τονίσω οτι μένω σε επαρχιακη πόλη οποτε μικρές οι αποστάσεις και γνωστες οι γειτονιες και οι διευθύνσεις.

Το απογευμα της ιδιας μέρας μου χτυπαει το θυροτηλεφωνο και μου λεει ειμαι η Κελλυ κατεβα να παμε βολτα. Να μην πω ψεματα μαρεσε η τολμη της να με διεκδικήσει και κατεβαινω να περπατήσουμε. Με το λεγε λεγε και τα πιασε απο εδω και εκει τι να κανω ρε τυπε φουντωσα. Που να παμε, που να παμε... τοτε ο πατερας μου διατηρουσε ενα γραφειο... ε λεω εκει με την μια!

Φτανουμε εκει και φασωνόμαστε στα προκαταρκτικα... στην διαρκεια του "χειρουργείου" παει να βγαλει το εσωρουχο της. Οι μεεεε αλι και τρισαλι... Οι μεεε οι 3 μαγοι με τα δωρα.... Οι μεεε αλι μπαμπα και 40 κλεφτες...

Ο συνδιασμός δημοσιων ουρητηρίων, κουραδας κατω απο γεφυρα, ψοφιμι απο τσακαλι στην ερημο και μουχλιασμενης καλτσας είναι λιγος να περιγραψει πως μυριζε εκει χαμηλα...

Περιττο να πω οτι δεν εγινε τιποτα... ειπα οτι δεν ειναι σωστο να την εκμεταλλευτω απο την πρωτη μερα... και φυσικα χαθηκαμε στο απειρο. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι απο τοτε περιεργως σε μια τοσο μικρη κοινωνια δεν την εχω ξαναδει....

Δεν μπορώ να βάλω και τη φατσούλα για τον εμετό γαμώτη!...
  • Like 1
Δημοσ.

Το νόημα για την ιστορία;

Το νοημα? Ηταν ενα αποτυχημενο ραντεβου.  Και να προσεχουμε μετα μην σπασουμε pc η οτιδηποτε αλλο απο τα νευρα μας!

Δημοσ.

Το νοημα? Ηταν ενα αποτυχημενο ραντεβου. Και να προσεχουμε μετα μην σπασουμε pc η οτιδηποτε αλλο απο τα νευρα μας!

Σιγά Ρέ παιδιά μην κάνω έτσι για ένα ραντεβού έλεος ... Ξέρεις πόσα κουφά μου έχουν τύχει; ηρεμία θέλει..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δει κανέναν 'ζωηρό' άντρα να ηρεμεί όταν παντρεύεται.

Παίζουν και θέματα dna εδώ ίσως.

Δεν νομίζω ότι φταίνε αυτοί... βρίσκουν και τα κάνουν.

Ποσοι καταφερατε να βρειτε κοπελα απο το συγκεκριμενο thread? Για να ξερω τι πιθανοττηες εχω. Ε δεν μπορει 25 σελιδες thread σιγουρα ολο και καποιες ελευθερες κοπελες θα το εχουν διαβασει! Επαναλαμβανω. Ψαχνω για σοβαρη σχεση με κοπελα μεχρι 37 χρονων. Οποια ενδιαφερεται να μου στειλει PM να μιλησουμε!!

Αν δεν είχε σταματήσει να μπαίνει η Στάβη, ίσως είχες ελπίδες...

Φτανουμε εκει και φασωνόμαστε στα προκαταρκτικα... στην διαρκεια του "χειρουργείου" παει να βγαλει το εσωρουχο της. Οι μεεεε αλι και τρισαλι... Οι μεεε οι 3 μαγοι με τα δωρα.... Οι μεεε αλι μπαμπα και 40 κλεφτες...

Ο συνδιασμός δημοσιων ουρητηρίων, κουραδας κατω απο γεφυρα, ψοφιμι απο τσακαλι στην ερημο και μουχλιασμενης καλτσας είναι λιγος να περιγραψει πως μυριζε εκει χαμηλα...

Ή να μυρίζει ψαρίλα. Ό,τι χειρότερο.

Πάντως μου εχει τύχει με χοντρές, να μυρίζουν ψοφιμι από μακριά. Καμια μυκητιαση μάλλον ;

Κακή υγιεινή. Δεν θυμάμαι τώρα αν είναι βακτήριο ή μύκητας.

Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου  εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!!

Προσκυνώ ταπεινά τον μικρό θεούλη της PCMR :D

Αφού άντεξε η θρυλική 970, πάλι καλά να λέμε... όσο για το κουτί, άλλο κειμήλιο κι αυτό. :P

• Like 2
Δημοσ.

Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου  εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!!

π@@@α μεγαλη.

Δημοσ.

Το κινητό είναι το κόλπο

Είναι προγραμματισμένο από πριν, έχει ενημερώσει την κολλητή της να σκάσει Τηλεφώνημα και να βγει έξω, οπότε αν είναι τελείως φόλα ο άγνωστος του ραντεβού να την κοπανήσει και ας πιει τουλάχιστον μια πορτοκαλάδα τζάμπα!

Το κάνει σύστημα φίλος, αν σε γούσταρε δεν θα γινόταν Σπύρος Λούης..

• Like 3
Δημοσ.

Ότι πλήρωσε εξτρά μια πορτοκαλάδα από πορτοκάλι και ότι έχει ιστορικό κουτί pc

Αυτό κατάλαβα κ εγώ... Δηλαδή τίποτα.

Δημοσ.

Oroku saki γιατι εκνευριστηκες ρε φιλε? αφου δεν εφταιξες σε κάτι εσυ. Μπορουσες να προβλέψεις αυτο που έγινε?

χαλαρωσε μην τρελαινεσαι. Σε κλέφτρα έπεσες χωρις να το ξέρεις. Πάλι καλα που δεν σου ξάφρισε κανα πορτοφολι ή και κανα κινητο χωρις να το πάρεις ειδηση. Για την πορτοκαλαδα δεν τρέχει τιποτα πές οτι κέρασες εναν άστεγο μια τυροπιτα και δεν θα τον ξαναδεις ποτέ.

Δημοσ.

Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!!

Φιλε, την επόμενη φορά μην ρίξεις τοσο βάρος στο πως θέλει την πορτοκαλάδα.

[Youtube]https://youtu.be/iOcl8k4Slr0

Δημοσ.

Και το ηθικό δίδαγμα: Μην πάτε ποτέ για καφέ με Αγνώστου Ταυτότητος Ιντερνετικά Άτομα γιατί μπορεί να μείνετε με την πορτοκαλάδα στο χέρι.

• Like 6
Δημοσ.

Και το ηθικό δίδαγμα: Μην πάτε ποτέ για καφέ με Αγνώστου Ταυτότητος Ιντερνετικά Άτομα γιατί μπορεί να μείνετε με την πορτοκαλάδα στο χέρι.

Δεν θα το ελεγα εχω βγει καμποσες φορες απο fb αλλα δεν μου εχει κατσει ποτε τετοια φαση , προφανως του φιλου του εκατσε μαλακισμενη.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ντάξει αμα βγαινεις με πολλές κάποια στιγμη θα κάτσεις και σε καμια τέτοια. Εχει φρουτα εκει εξω πολλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...