Oroku Saki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ότι πλήρωσε εξτρά μια πορτοκαλάδα από πορτοκάλι και ότι έχει ιστορικό κουτί pc Και δες εδω γιατι ιστορικο κουτι μιλαμε. Φωτογραφιες του pc μου. Αξιζει λοιπον τετοιο ιστορικο κουτι να το σπασω απο τα νευρα μου για ενα ραντεβου? Οχι βεβαια!!! 2
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Oroku Saki : Βάλε και φώτο του ραντεβού να σου πούμε αν αξίζει. 2
g_alkis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αντίκα λέμε, μπράβο που δεν το έσπασες. Κι ο εκτυπωτής δίπλα τα σπάει
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλός αλλά θα σπάσει και το ηχείο σε λίγο έτσι στενά που το μαρκάρει
Oroku Saki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Η οθονη ομως τα σπαει πιο πολυ και απο το κουτι και τον εκτυπτωτη αφου εχει αναλυση 2560χ1440 και την πηρα μολις πριν 6 μηνες ενω μεχρι τοτε ειχα μια 21,5 με την αθλια 1920χ1080 αναλυση. Skiabox δεν εχω τραβηξει ποτε φωτογραφια τις κοπελες με τις οποιες βγηκα ραντεβου γι αυτο δεν εχω φωτογραφια να βαλω.
g_alkis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πολύ καλός αλλά θα σπάσει και το ηχείο σε λίγο έτσι στενά που το μαρκάρει Πολλά καλώδια όμως δεν νομίζεις; Ο φίλος προφανώς δεν προτιμάει τις wireless λύσεις.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Επίτρεψέ μου αλλά σε μια τέτοια αντίκα δεν θα ταίριαζαν οι wireless λύσεις. Θα έχανε κάτι απ' την ιστορική της αξία 1
fotaras13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τυποι και τύπισες... ... Γι αυτό και δεν δίνουμε ποτέ ευκαιρία σε μπάζα. Μου έχει τύχει παρόμοιο ραντεβού όπου μόλις την είδα μετά από κάνα 5λεπτο την έκανα. Να μην πω ψεματα μαρεσε η τολμη της να με διεκδικήσει και κατεβαινω να περπατήσουμε. Epic
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 WHO IS HE? KAI GIATI GRAFEI PANTA KEFALAIA KAI AGGLIKA? Poso xtipimenos...? Δεν έχω ιδέα, τυχαία το πέτυχα Απλά μου θύμισε κάποιον από εδώ μέσα
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το επικό είναι ο φίλος παραπάνω που δεν δίστασε λεπτό να ενημερώσει τους σερβιτόρους για την τραγωδία που έζησε με την γκόμενα-hit and run μπας και γλυτώσει την πορτοκαλάδα. 11
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Επική κίνηση πραγματικά..! Θεούλης ο Sakis!
DDevil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καταλαβες τωρα γιατι ο λαος έχει βγαλει την ρηση Με τον παρά μου .... γλεντάω με την κυρά μου. Γιατι αμα μπλέξεις με τιποτα φαντεζι τύπισσες εμφανισιακά θα σε εκμεταλεύονται αλλιως. Θα έρχονται στην δουλειά που εισαι αφεντικο και θα κάνουν αυτές το αφεντικο και θα μπλεχτεί η κατασταση.Αυτή μάλλον τα ειχε μπλέξει εκει με τον τύπο και με την ευνοια του έκανε νουμερα. Ευτυχως δεν μου την ξανα έβαλε μετά και ηρεμησε το κεφάλι μου ... θα καθομαι εγω ολη νυχτα που η δουλειά τρέχει να ψάχνομαι ... υποτιμητικό. Οποτε όπως ειπα και τις προάλλες .... και κάποιος ειρωνεύτηκε ενω είναι νουμερο ένα κανονας. Με κακομαθημένες και τρελές να μη βγαινετε οσο ωραιες και να είναι θα δημιουργησουν άλλα προβλήματα μετά .... για κανα κρεβάτι μπορει να είναι καλές και ... ως εκει και χωρις δεσμεύσεις και υποσχέσεις. μΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤικο με την πορτοκαλαδα .... αφου γλιτωσες μονο με μια πορτοκαλαδα καλα εισαι
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ο Oroku Saki πολύ απελπισμένος μιλάμε. Μέχρι pm αν είμαι κοπέλα έστειλε. Τι να κάνει και αυτός μιας και οι Ελληνίδες έξω δεν μιλιούνται, έχει πάρει σβάρνα το Internet. LOL
DDevil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τελικα δεν ηταν αποτυχημένο το ραντεβού ... επιτυχημένο ηταν! Απορω κάποιοι που πάνε με τέτοιες γυναικες παντρεύονται και κάνουν και παιδιά.... αφου την βλέπεις .... είναι στην κοσμάρα της .... θα μεγαλώσει αυτή παιδι? θα κρατησει οικογενεια? θα τρεχεις μετα στα δικαστηρια να βρεις το δικιο σου. Τα αποτυχημένα ραντεβού δεν είναι .... τιποτα! Υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις