Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο φορές βγήκαμε, και τις δύο, κουβαλήσε και την ξαδέρφη της που δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Ξέκοψα με συνοπτικές διαδικασίες.

και πολυ αντεξες τυπε.... :fear: :fear: :fear: :fear:

Τυπισσα που γνωρισα σε μια ημεριδα. Βγηκαμε ενα πρωτο ραντεβου καπου κεντρο, ολα καλα σχετικα, με την εξαιρεση οτι μ'εστησε κανα μισαωρο.

Στο δευτερο κανονιζουμε κοντα στην Πανορμου (επιλογη της). Μακρα απο μενα αλλα υπηρχε μετρο οποτε δεν ειχα προβλημα. Η ιδια θα ερχοταν με αμαξι γιατι δε γουσταρει συγκοινωνιες.

Παρασκευη βραδυ, αρχες Ιουλιου και γινοταν χαμος απο κοσμο. Αφου περιμενω ηδη κανα μισαωρο μου λεει οτι θα αργησει γιατι αργησε να ξεκινησει κλπ δικαιολογιες. Στη μια ωρα πανω που αρχισα να νευριαζω μου λεει οτι δεν μπορει να βρει να παρκαρει πουθενα.

Κανενα τεταρτο αργοτερα, ακομα δεν εχει ερθει αλλα βρηκε να παρκαρει επιτελους.

Της λεω οτι και αν κανουμε να εχει υποψιν της οτι πρεπει να προλαβω και το μετρο να γυρισω οποτε ειχαμε το πολυ μιαμιση ωρα. Με το που το ακουει ξυνιζει αμεσως και μου λεει οτι δε γουσταρει τετοιους περιορισμους!

ΟΚ λεω καληνυχτα και της το κλεινω πριν απαντησει και επιστρεφω στο σταθμο για το γυρισμο. Λιγο μετα παιρνω μηνυμα που μου ελεγε οτι της χαλασα τη βραδια :-D

Εννοειται δεν απαντησα καν

επρεπε να απαντησεις ομως ρε συ...

οτι δεν γουσταρεις τετοιους περιορισμους.... :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τυπισσα που γνωρισα σε μια ημεριδα. Βγηκαμε ενα πρωτο ραντεβου καπου κεντρο, ολα καλα σχετικα, με την εξαιρεση οτι μ'εστησε κανα μισαωρο.

Στο δευτερο κανονιζουμε κοντα στην Πανορμου (επιλογη της). Μακρα απο μενα αλλα υπηρχε μετρο οποτε δεν ειχα προβλημα. Η ιδια θα ερχοταν με αμαξι γιατι δε γουσταρει συγκοινωνιες.

Παρασκευη βραδυ, αρχες Ιουλιου και γινοταν χαμος απο κοσμο. Αφου περιμενω ηδη κανα μισαωρο μου λεει οτι θα αργησει γιατι αργησε να ξεκινησει κλπ δικαιολογιες. Στη μια ωρα πανω που αρχισα να νευριαζω μου λεει οτι δεν μπορει να βρει να παρκαρει πουθενα.

Κανενα τεταρτο αργοτερα, ακομα δεν εχει ερθει αλλα βρηκε να παρκαρει επιτελους.

Της λεω οτι και αν κανουμε να εχει υποψιν της οτι πρεπει να προλαβω και το μετρο να γυρισω οποτε ειχαμε το πολυ μιαμιση ωρα. Με το που το ακουει ξυνιζει αμεσως και μου λεει οτι δε γουσταρει τετοιους περιορισμους!

ΟΚ λεω καληνυχτα και της το κλεινω πριν απαντησει και επιστρεφω στο σταθμο για το γυρισμο. Λιγο μετα παιρνω μηνυμα που μου ελεγε οτι της χαλασα τη βραδια :-D

Εννοειται δεν απαντησα καν

Εγω δεν θα έλεγα τιποτα στην αρχη και μολις ερχοταν και καθόμασταν για κανα μισάωρο. Θα της έσκαγα το παραμυθι. Ότι δεν εχω πρόβλημα να κάτσουμε και ολο το βράδυ απλα μετά θα με γυρισει σπιτι. Εγω σου λέω ότι θα με γυριζε και σπιτι μου οποτε θα ρεφάριζε για το στησιμο που εξαιτιας της έχασα το τρένο.

Μπορουσες να της πεις και καμια μαλακια σε στυλ .... μπορει να έχασα το αποψινο τρενο αλλα όχι το τρένο της ζωης. :cry:  :cry:

αμα δεν σε πηγαινε δεν θα εφευγε!!! Θα εβρισκες και αφορμή να της πιάσεις το χέρι πάνω στο τραπεζι. Δεν θα πας πουθενα! Σε κρατάω. :cry:

Θράσος θελουν. Και να μη μασάς.

• Like 2
Δημοσ.

το στησιμο παντως ειναι ταιραστιο turn off για εμενα, και απο αρσενικο αλλα ειδικα απο θυληκο σε ραντεβου... ειναι σαν να μην σε σεβονται...

θυμαμαι ειχαμε βγει με μια μετα απο δικη της παροτρινση (δεν το εψηνα γιατι δεν ελεγε τιποτα, απλα θεωρησα τιμη που μου την επεσε) και αργησε ενα μισαωρο, χωρις τηλεφωνο χωρις προειδοποιηση, και μαλιστα οταν ηρθε ουτε που ανεφερε τιποτα, σαν να μην εγινε και κατι....

φυσικα δεν υπηρξε δευτερη φορα..

• Like 2
Δημοσ.

Αμα εινα καλο το γκομενακι χαλαλι του αρκει να το χουφτωσουμε...ολα τα αλλα περιτευουν .Μετα κοιταμε να δουμε και τα υπολοιπα και αποφασιζουμε αναλογα για το που παει το καραβι..........

Δημοσ.

Σπασιμο μεγάλο ...μετα φταις εσυ αμα θα πας σε στουντιο με πτανες. Εσυ φταις σιγουρα.

Πες τα ρε τύπε!  :cry:  :cry:  :cry:

Μηπως της βαλανε λογια οι γνωστοι ;;... Μου εχει τυχει για αυτο στο λεω

Άτιμο πράγμα οι «φίλες»... αν και υπάρχουν τρόποι να το χειριστείς.

Δημοσ.

Δεν παίζει να είναι αυτό, αν ο άλλος δεν έχει όχημα δηλαδή?

Eμ εδω ειναι το θεμα. Αυτη στα 19 της παει με αυτους που εχουν αμαξι. Να και οι πινακιδες αμα δεν πιστευεις.
Δημοσ.

Με εναν Αγγλο απ'τη δουλεια ειχαμε βγει ραντεβου σε ινδικο εστιατοριο στο κεντρο. Που να μην εβγαινα!! Κοιταω τον κατάλογο, ολα τα πιατα είχαν κατι πιπεριες συμβολα στο πλάι. Λεω στη σερβιτορα 'Κατι που να ΜΗΝ ειναι καυτερο εχετε;' ε και μου ειπε οτι οσα ειναι πανω πανω ειναι μη καυτερα. Παιρνω εκει λοιπον κατι μπουκιτσες κοτοπουλου, αρχιζω να τρωω, καθε μπουκια και βασανιστηριο, η γλωσσα υπεφερε και μετα και το στομαχι μου. Ο αλλος απολαμβανε τα καυτερα του και εκανε σαν να μην καταλαβαινει οτι εγω υπεφερα.

Ηταν το πρωτο κ τελευταιο μας ραντεβου. Καλα εννοειται ουτε φιλι ουτε αγκαλια δεν επαιξε.

Σημ.: μολις μια μερα πριν του ειχα πει οτι απεχθανομαι τα καυτερα :P αρα ο τυπος ηταν ή τρολ ή απλα μαλακας που κανονισε τετοιο ραντεβου. Αν ηξερα που θα με πηγαινε θα ειχα πει απο πριν το οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Με εναν Αγγλο απ'τη δουλεια ειχαμε βγει ραντεβου σε ινδικο εστιατοριο στο κεντρο. Που να μην εβγαινα!! Κοιταω τον κατάλογο, ολα τα πιατα είχαν κατι πιπεριες συμβολα στο πλάι. Λεω στη σερβιτορα 'Κατι που να ΜΗΝ ειναι καυτερο εχετε;' ε και μου ειπε οτι οσα ειναι πανω πανω ειναι μη καυτερα. Παιρνω εκει λοιπον κατι μπουκιτσες κοτοπουλου, αρχιζω να τρωω, καθε μπουκια και βασανιστηριο, η γλωσσα υπεφερε και μετα και το στομαχι μου. Ο αλλος απολαμβανε τα καυτερα του και εκανε σαν να μην καταλαβαινει οτι εγω υπεφερα.

Ηταν το πρωτο κ τελευταιο μας ραντεβου. Καλα εννοειται ουτε φιλι ουτε αγκαλια δεν επαιξε.

Σημ.: μολις μια μερα πριν του ειχα πει οτι απεχθανομαι τα καυτερα :P αρα ο τυπος ηταν ή τρολ ή απλα μαλακας που κανονισε τετοιο ραντεβου. Αν ηξερα που θα με πηγαινε θα ειχα πει απο πριν το οχι.

Σαν άντρας σου άρεσε; Ή έφαγε απόρριψη μόνο και μόνο λόγω ethnic cuisine; :P

• Like 2
Δημοσ.

Μολις φτασατε επρεπε να του το πεις και απλα θα πηγαινατε αλλου..ειναι αυτος λογος να αποριψεις καποιον.. chesus christ

• Like 2
Δημοσ.

1ον, ειχε κλεισει τραπεζι σαν εκπληξη.

2ον, ηλπιζα οτι θα εχουν και μη καυτερα πιάτα.

3ον, ναι, ειναι σοβαρος λογος μη συνεχισης ραντεβου το οτι ο αλλος ουσιαστικα δεν προσεχει τι του λες.

4ον, μου αρεσε (αλλιως δεν θα ειχα βγει μαζι του)

5ον, το οτι δεν ειπε καν ενα 'Are you ok? Shall we leave and go somewhere else?' εμενα μου εδειξε οτι ο αλλος τελικα κοιταξε μονο να περασει αυτος καλα.

• Like 3
Δημοσ.

Kαλα εμένα αμα μου έφερνε καυτερο ενώ ειχα πει μη καυτερο θα έπαιρνε την παραγγελια πισω με συνοπτικές διαδικασιες. Και θα έλεγα και στην άλλη να φυγουμε.

Επισης αμα ενοχλησε που άργησε κάποιος ή καποια τους λέμε γιατι άργησαν όχι με τσαμπουκα ρε παιδι μου .... αλλα ρωτάς εστω.

3ον, ναι, ειναι σοβαρος λογος μη συνεχισης ραντεβου το οτι ο αλλος ουσιαστικα δεν προσεχει τι του λες.
5ον, το οτι δεν ειπε καν ενα 'Are you ok? Shall we leave and go somewhere else?' εμενα μου εδειξε οτι ο αλλος τελικα κοιταξε μονο να περασει αυτος καλα.

Η σερβιτορα σε εξαπάτησε οποτε θα έπαιρνε το φαϊ πισω. Να μάθουν να μη λένε ψέμματα. Όπως είναι πάρτο πισω θα της ελεγα εγω ... τελειωνε το φαγητο σου και πάμε αλλου αν θές.

Δημοσ.

Παντως νιωθω οτι το πρωτο ραντεβου ειναι πολυ σημαντικο...δλδ αν παει απο την αρχη στραβα το πραγμα τοτε γιατι ν'ασχοληθουμε παραπανω; 2 ανθρωποι που κανουν οντως 'κλικ' νομιζω φαινεται απ'τα πρωτα λεπτα (οπως και αυτοι που δεν ειναι φτιαγμενοι τελικα ο ενας για τον αλλον).

• Like 5
Δημοσ.

1. Mπορει να ξεχασε τι του ειπες

2. Μπορει να νομιζε και εκεινος το ιδιο

3. Ανθρωποι ειμαστε. εσυ δεν ξεχασες ποτε τιποτα? 

4. ..

5. Mπορει να μην το καταλαβε η να ενιωθε αβολα να σου πει κατι ενω ετρωγες.Ναι μωρε γιατι για το φαι βγηκε.. οχι για να σε γνωρισει.

• Like 1
Δημοσ.

Ας γραψουμε μερες που ειναι τις εμπειρειες μας (περιεργες-αστειες κλπ) απο αποτυχημενα πρωτα ραντεβου :devil:  . Ας μεινουμε μονο σε ιστοριες ομως και οχι λεπτομερειες, ειρωνειες κλπ...

Κανω την αρχη..

Περπατωντας στον δρομο κοιταζομαστε εντονα με μια κοπελα, την πλησιαζω και φλερταρω, περναμε ωραια μιλωντας σε παγκακι ανταλλαζουμε κινητα και τα σχετικα... μετα απο μερες πηγαινουμε βολτα με το αμαξι , παω την περνω, γραφει τον αριθμο της πινακιδας μου και τον στελνει στις κολλητες (???) γιατι παντα ετσι κανει λεει, παμε για καφε φαγητο, φασωνομαστε εν τελει στο αμαξι και ολα καλα.. Μετα απο 2-3 μερες μου στελνει μηνυμα οτι θελει να αφωσιωθει στις σπουδες της και δεν εχει ορεξη για σχεσεις κλπ.. μαλλον ηθελε να περασει καλα 1-2 μερες και αυτο ηταν ολο... αλλα η δικαιολογια αυτη..πολυ αποτυχια... η κοπελα 2ο ετος κοινωνιολογιας....

δεν με πειραξε η "χυλοπιτα" αλλα αν δεν εχεις τα κοτσια να το σταματησεις στα ισια και ψαχνεις δικαιολογιες , γινεσαι πολυ φτηνη θα ελεγα...

ακουω τους επομενους B)

Τυχερέ.

Ξέρω άτομα που δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση.

Δημοσ.

Παντως νιωθω οτι το πρωτο ραντεβου ειναι πολυ σημαντικο...δλδ αν παει απο την αρχη στραβα το πραγμα τοτε γιατι ν'ασχοληθουμε παραπανω; 2 ανθρωποι που κανουν οντως 'κλικ' νομιζω φαινεται απ'τα πρωτα λεπτα (οπως και αυτοι που δεν ειναι φτιαγμενοι τελικα ο ενας για τον αλλον).

Ναι. Και ο πρίγκηπας ..... ηρθε πάνω στο άσπρο του άτι.

4. ..

5. Mπορει να μην το καταλαβε η να ενιωθε αβολα να σου πει κατι ενω ετρωγες.Ναι μωρε γιατι για το φαι βγηκε.. οχι για να σε γνωρισει.

Καλα ηταν και αυτος λιγο κοιμισμένος. Του λεει δεν θελει καυτερα και την πηγαινει σε ινδικο.

Κοιμαται ορθιος και πληρωνει και ξενοδοχειο.

4. ..

Δεν της άρεσε ο Έλληνας. Ηθελε άγγλο και αυτή. Φάε ινδικο με τον άγγλο τωρα να γινει η γλωσσα σου φουρνέλο :cry:

Η Θεια δικη!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...