Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με κακομαθημένες και τρελές να μη βγαινετε οσο ωραιες και να είναι θα δημιουργησουν άλλα προβλήματα μετά .... για κανα κρεβάτι μπορει να είναι καλές και ... ως εκει και χωρις δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

Δωσε τους μια ευκαιρια μην εισαι τοσο σκληρος :P Για να φτασεις στο κρεβατι πρεπει να βγεις εστω 1 φορα να δεις τι παιζει με την αλλη..Οι κακομαθημενες αν δεν τους λες ναι σε ολα (οπως κανουν οι περισσοτεροι) εχεις πιθανοτητες να κανεις κατι ειδικα και αν της αρεσεις εμφανισιακα..Γι αυτο λεω καμια φορα να λεμε και κανενα ΟΧΙ..Το να εισαι δεδομενος και να συμφωνεις σε ολα δεν σε βοηθαει καπου..

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δωσε τους μια ευκαιρια μην εισαι τοσο σκληρος :P Για να φτασεις στο κρεβατι πρεπει να βγεις εστω 1 φορα να δεις τι παιζει με την αλλη..Οι κακομαθημενες αν δεν τους λες ναι σε ολα (οπως κανουν οι περισσοτεροι) εχεις πιθανοτητες να κανεις κατι ειδικα και αν της αρεσεις εμφανισιακα..Γι αυτο λεω καμια φορα να λεμε και κανενα ΟΧΙ..Το να εισαι δεδομενος και να συμφωνεις σε ολα δεν σε βοηθαει καπου..

Ναι αλλα σκέψου ότι μετά μπορει να είναι χειροτερο γιατι μερικές αν πχ μετα το κρεβάτι δεν θέλεις να συνεχισεις άλλο .... εχω δει απίστευτα πράγματα μια τρελη πηγε στην δουλειά του άλλου για να τον ανακατέψει επίτηδες.Μερικές είναι οντως τρελές δηλαδή δεν μπορεις να συνενοηθεις. Εγω για αυτές μιλάω αποκλειστικά. Τωρα εννοείται σε κοπελίτσες που βλέπεις ότι νιώθουν δεν θα κάνεις τον σκληρο χωρις λογο. Γιατι τοτε εισαι μαλάκας.Και βεβαια θα εχεις πολύ λιγοτερα μπλεξίματα αν από την αρχη ξηγηθείς και πεις εγω δεν θελω σχέση αυτό το καιρο αμα θες να περνάμε καλά και βλέπουμε ... εγω θα είμαι κυριος απέναντι σου αλλα δεν μπορω να υποσχεθώ κάτι μακροχρονιο ... θα δουμε ... χαλαρα και βλέπουμε.

Πριν κανα 2-3μηνο μιλουσα με μια που μου την επεφτε και αυτή .... αλλα ρε φιλε εγω προσπαθουσα να της σκάσω το μυστικο να περάσουμε καλα και αυτή μου έλεγε κατι ανοησιες για εκδικητικοτητες και αμα με πειράξεις .... που δεν ειχαν θέση στη κουβεντα. Α καλα λεω αυτή είναι τρελή και δεν βγηκα ποτε μαζι της... μετα εμαθα για έναν που βγηκε ότι του εκανε ένα καρο νουμερα ... πηγε και εξω από το σπιτι του και φωναζε.

Τις κτυπητες περιπτώσεις τις καθαριζεις γρηγορα ....

Δημοσ.

Το επικό είναι ο φίλος παραπάνω που δεν δίστασε λεπτό να ενημερώσει τους σερβιτόρους για την τραγωδία που έζησε με την γκόμενα-hit and run μπας και γλυτώσει την πορτοκαλάδα. :lol:

Τζιπσι εντελώς..

Δημοσ.

Και βεβαια θα εχεις πολύ λιγοτερα μπλεξίματα αν από την αρχη ξηγηθείς και πεις εγω δεν θελω σχέση αυτό το καιρο αμα θες να περνάμε καλά και βλέπουμε ... εγω θα είμαι κυριος απέναντι σου αλλα δεν μπορω να υποσχεθώ κάτι μακροχρονιο ... θα δουμε ... χαλαρα και βλέπουμε.

Το δεν θελω σχεση (αν και ειναι η αληθεια) δεν τους ακουγεται καλα..Καλυτερα να πεις οτι αυτη την περιοδο εχω αλλες προτεραιοτητες και αν εχω σχεση δεν θα ειμαι στο 100% εκει..

Δημοσ.

Θα τον μουσκέψεις γύρω στο 2036 όπως σε κόβω

Με μια τέτοια κοπέλα λογικά: 

Ο Oroku Saki πολύ απελπισμένος μιλάμε.

Μέχρι pm αν είμαι κοπέλα έστειλε.

Τι να κάνει και αυτός μιας και οι Ελληνίδες έξω δεν μιλιούνται, έχει πάρει σβάρνα το Internet.

LOL

Είναι θεούλης λέμε. Ελπίζω να μην τον χάσει ποτέ το Insomnia!

Δημοσ.

Eποχη λυκειου, χριστουγεννιατικες διακοπες, πριν μερικα χρονια. Γουσταριζομαστε με μια κοπελα ενα χρονο μικροτερη εδω και καμια εβδομαδα... (Σημαντικη σημειωση οτι την κοπελα την εχω γνωρισει 3-4 πριν κλεισουν τα σχολεια για χριστουγεννα.) Τυγχαινει κοινη γνωστη μας να εχει αδειο σπιτι για ενα ΣΚ. Κανονιζεται λοιπον το σχετικο "παρτακι" μαθητων, μαθαινω οτι θα ειναι και αυτη με την παρεα της. Μιλαμε και κανονιζουμε ραντεβου εκει... Αρπαζω λοιπον και γω τους κολλητους μου και παμε. Φτανουμε, χαμος απο κοσμο, ποτα και φαγητο παντου, μονο η "δικια μου" ελειπε. Στελνω μυνημα οπου την ρωταω τι ωρα θα ερθει, και απανταει οτι εχει βγει βολτα και θα ερχοταν κατευθειαν μετα, το πολυ σε 1-2 ωρες ειπε. Κομπλε λεω και γω λοιπον πλακωνομαι στο φαγητο, και υστερα αραζουμε καμια 10αρια ατομα να πιουμε κανα ποτακι. Πινουμε, πινουμε, σε μια ωριτσα ειχα βγει off. Πολυ off ομως. Τεσπα μετα απο λιγο ερχεται διπλα μου μια ομορφη κοπελα καθεται μιλαμε και ερχομαστε αρκετα κοντα. Στο ακυρο ομως σηκωνομαι και φευγω απο το σημειο. Παω στα κολληταρια και καθομαι. Με κοιτανε ολοι με ενα βλεμα σαν να εκανα κατι κακο, ρωταω τι εγινε ρε; Και εκει ειναι που ερχεται ο ενας και μου ψιθυριζει: Γιατι αγορινα μου σηκωθηκες και εφυγες απο την ... τοση ωρα περιμενουμε... Ναι μαγκες, δεν αναγνωρισα την κοπελα για την οποια ειχα ερθει. Ισως φταιει οτι την ειχα δει απο κοντα 1-2 φορες και αυτες ηταν με σπαστο μαλλι, και αρκετα διαφορετικα χαρακτ/κα, ισως φταιει το ποτο, ισως ειμαι απλα ηλιθιος.

Ολα καλα εν τελη, με την κοπελα τελικα καναμε κατι, βγηκαμε και μερικα πιο "νηφαλια" ραντεβου και συνεχισαμε, τα εχουμε ακομα, ναι με δουλευει μεχρι σημερα.

Αμα σε πινει αυτα παθαινεις. Θυμαμαι ειχαμε βγει με τον κολλητο μου και ειχαμε πιει ολιγον τα αντερα μας απο νωρις .Κατα τις 10 σκαει τηλεφωνο απο τις κοπελιες μας που μας ρωτουσαν που στον διαολο ειμαστε ( τις ειχαμε ξεχασει τελειως) .Σκαμε μυτη τοτε σε ενα μπαρακι στο Ηρακλειο οπου ηταν οι κοπελες μας μαζι με κατι φιλες τους .Σαν γερο ποτηρι που ειμαι δεν μου εφτανε οσο ειχα πιει χτυπησα και 2 ποτα εκει περα .

Εκει που χορευαμε ο μαλακας μπερδεψα την κοπελα μου με την κολλητη της ενω την ηξερα αρκετα καλα , την επιασα απο την μεση και την εφερα σε αποσταση αναπνοης να την φιλησω ..φυσικα η κοπελα ειχε μεινει μαλακας και τραβηχτηκε. Κατι μου ειπε και εκεινη την στιγμη καταλαβα πως κατι δεν παει καλα..Γυρναω στα δεξια μου και βλεπω την κοπελα μου με ενα βλεμμα ετοιμη να με σκοτωσει και να εχει μεινει μαλακας .

Να μην τα πολυλογω περασα το υπολοιπο βραδυ τιμωρια απολογουμενος για την μαλακια που εκανα.Μετα απο λιγες μερες που ηταν απομακρη μετα το περιστατικο με χωρισε με συνοπτικες διαδικασιες αν και μετα το μετανιωσε και τα ξαναβρηκαμε παλι...τι να πεις.

Δημοσ.

Εκει που χορευαμε ο μαλακας μπερδεψα την κοπελα μου με την κολλητη της ενω την ηξερα αρκετα καλα , την επιασα απο την μεση και την εφερα σε αποσταση αναπνοης να την φιλησω ..φυσικα η κοπελα ειχε μεινει μαλακας και τραβηχτηκε. Κατι μου ειπε και εκεινη την στιγμη καταλαβα πως κατι δεν παει καλα..Γυρναω στα δεξια μου και βλεπω την κοπελα μου με ενα βλεμμα ετοιμη να με σκοτωσει και να εχει μεινει μαλακας .

Να μην τα πολυλογω περασα το υπολοιπο βραδυ τιμωρια απολογουμενος για την μαλακια που εκανα.Μετα απο λιγες μερες που ηταν απομακρη μετα το περιστατικο με χωρισε με συνοπτικες διαδικασιες αν και μετα το μετανιωσε και τα ξαναβρηκαμε παλι...τι να πεις.

Εγραψες μιλαμε..Αλλα μισες δουλειες εκανες,επρεπε να την φιλησεις την κολλητη..Μετα στην κοπελα σου θα πουλαγες τρελα λεγοντας ''Ελα μην εισαι ξενερωτη..Θα προτιμουσες δηλαδη να φιλησω καποια αγνωστη;'' :P

Δημοσ.

Ειναι τιμη της για οποια βγαινει μαζι μου τον φοβερο και τρομερο Oroku Saki τον αρχηγο των Foot Ninja. Και αυτες αντι να με παρακαλανε να δεχτω να κανω σχεση μαζι τους κανουν τετοιες μαλακιες σαν το περιστατικο με την πορτοκαλαδα! Αισχος!

Δημοσ.

Το δεν θελω σχεση (αν και ειναι η αληθεια) δεν τους ακουγεται καλα..Καλυτερα να πεις οτι αυτη την περιοδο εχω αλλες προτεραιοτητες και αν εχω σχεση δεν θα ειμαι στο 100% εκει..

Nαι οντως. Αυτό ακούγεται λιγο άσχημο αλλα δεν έχω άσχημες προθέσεις. Γενικα ο καθενας με τις τακτικές του κάτι χάνει και κάτι κερδιζει. Εγω συνηθως είμαι ειλικρινης και δεν τις παραμυθιάζω. Χάνω ισως στην διάρκεια αλλα δεν εχω θυελλώδεις και ανορθοδοξες καταστάσεις. Ακριβως επειδή δεν λέω πολλα και αρα η άλλη δεν καλλιεργει ελπιδες. Ειμαι της στιγμής νιώθω κατι το λεω εκεινη την ώρα.

Δημοσ.

Με μια τέτοια κοπέλα λογικά: 

Είναι θεούλης λέμε. Ελπίζω να μην τον χάσει ποτέ το Insomnia!

Με μια τετοια κοπελα μαλλον  https://www.youtube.com/watch?v=vs3CSk_-4Jc η μια τετοια

η γιατι οχι μια σαν αυτην 

Δεν με νοιαζει καθολου η εμφανιση της κοπελας. Δεν πα ναναι κοντη χοντρη και ασχημη η ψιλη αδυνατη και ωραια? Για εμενα το ιδιο ειναι. Αρκει να ειναι καποια που ταιριαζουμε και περναμε καλα μαζι!

• Like 1
Δημοσ.

Σωραίος!!

Αν όμως δεν γράψεις κάνα δυο στοιχεία για σένα πως περιμένεις ανταπόκριση εδώ ρε αρχηγέ των νίντζα?

Γράψε

Ύψος/κιλά

Ενδιαφέροντα

Χόμπι

Οικονομική ~ επαγγελματική κατάσταση

Εμφάνιση αν είσαι σαν Κουασιμόδος ή όχι και διάφορα τέτοια!

Ξεδιπλώσου ..

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι του την λετε ρε μαγκες του παιδιου που δεν γουσταρε να πληρωσει την πορτοκαλαδα; Λογικο τον βρισκω αφου ουτε φασωσε και τον παρατησε και στα κρυα του λουτρου .

• Like 1
Δημοσ.

Και για να δειτε κοριτσια τι αντρακλας ειμαι... Ετσι για για ξερετε τι φοβερος και τρομερος ειμαι. Δειτε τα παρακατω βιντεο οπου ριχνω αγριο ξυλο στους εχθρους μου

!!

https://www.youtube.com/watch?v=rpOe0x3coYI

http://www.turtlepower.ru/showthread.php?t=15583

https://www.youtube.com/watch?v=SP_T8iR59HA

http://www.watchonlinecartoons.net/teenage-mutant-ninja-turtles-2012/watch-teenage-mutant-ninja-turtles-2012-episode-9-season-1-the-gauntlet

Αυτα θα παθει οποιος τολμησει να πειραξει την κοπελα μου! Το καταλαβατε?

Αρχίζω και δικαιολογώ την κοπέλα με την πορτοκαλάδα

Γιατι?

Σωραίος!!
Αν όμως δεν γράψεις κάνα δυο στοιχεία για σένα πως περιμένεις ανταπόκριση εδώ ρε αρχηγέ των νίντζα?
Γράψε

Ενδιαφέροντα
Χόμπι
Οικονομική ~ επαγγελματική κατάσταση
Εμφάνιση αν είσαι σαν Κουασιμόδος ή όχι και διάφορα τέτοια!
Ξεδιπλώσου ..

Οποια ενδιαφεται ας μου στειλει pm να μιλησουμε. Οσο για την ηλικια μου γραφω στο προφιλ μου. Τα υπολοιπα αναλυτικα μεσω pm μονο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...