Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως νιωθω οτι το πρωτο ραντεβου ειναι πολυ σημαντικο...δλδ αν παει απο την αρχη στραβα το πραγμα τοτε γιατι ν'ασχοληθουμε παραπανω; 2 ανθρωποι που κανουν οντως 'κλικ' νομιζω φαινεται απ'τα πρωτα λεπτα (οπως και αυτοι που δεν ειναι φτιαγμενοι τελικα ο ενας για τον αλλον).

Καλά αλλά οι Ελληνίδες ούτε για τον 1ο καφέ δεν καταδέχονται να βγουν.

Με άντρες βγαίνω άνετα για καφέ.

Οι Ελληνίδες είναι τίγκα στα ψυχολογικά.

Ούτε καν για να επωφεληθούν από επαγγελματική κουβέντα μαθαίνοντας πράγματα γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς τους.

Ανίατη περίπτωση μιλάμε.

Οι χειρότερες γυναίκες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

• Like 3
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1. Mπορει να ξεχασε τι του ειπες

2. Μπορει να νομιζε και εκεινος το ιδιο

3. Ανθρωποι ειμαστε. εσυ δεν ξεχασες ποτε τιποτα?

4. ..

5. Mπορει να μην το καταλαβε η να ενιωθε αβολα να σου πει κατι ενω ετρωγες.Ναι μωρε γιατι για το φαι βγηκε.. οχι για να σε γνωρισει.

:) trust me, αν ησουν εκει και εβλεπες και ο ιδιος με ποση αναισθησια φεροταν δεν θα τα εγραφες αυτα τωρα. Εσυ αν ειχεις απεναντι σου την κοπελα που βγαζεις ραντεβου κ την εβλεπες να βγαζει σχεδον καπνους απ'τα αυτια της κ να κατεβαζει κανατες νερο θα ελεγες κατι ή οχι;

Εμ σου λεω οτι ο τυπας απλα ηθελε να βγουμε για ν'απολαυσει το ινδικο του πιατο οπως φαινεται, οχι για να βοηθησει να φτιαχτει μια ωραια ατμοσφαιρα.

Και οχι, ΔΕΝ το ξεχνω αν ο αλλος μου τονισει οτι κατι δεν του αρεσει, και σεβομαι τις προτιμησεις του.

Ευτυχως δεν βγηκαμε κ 2ο ραντεβου, (καποιες μερες αργοτερα στη δουλεια εμαθα κ κατι πραγματακια γι'αυτον, καθολου κολακευτικα). Μαλλον ημουν τυχερη που τελικα απο νωρις μου εκανε αρνητικη εντυπωση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν της άρεσε ο Έλληνας. Ηθελε άγγλο και αυτή. Φάε ινδικο με τον άγγλο τωρα να γινει η γλωσσα σου φουρνέλο :cry:

Η Θεια δικη!

Σωστό κι αυτό. Μην μολύνουμε το ιερό ελληνικό DNA... έχουμε και κρίση άλλωστε.  :cry:  :cry:  :cry:

1) Εμ σου λεω οτι ο τυπας απλα ηθελε να βγουμε για ν'απολαυσει το ινδικο του πιατο οπως φαινεται, οχι για να βοηθησει να φτιαχτει μια ωραια ατμοσφαιρα.

2) Ευτυχως δεν βγηκαμε κ 2ο ραντεβου, (καποιες μερες αργοτερα στη δουλεια εμαθα κ κατι πραγματακια γι'αυτον, καθολου κολακευτικα). Μαλλον ημουν τυχερη που τελικα απο νωρις μου εκανε αρνητικη εντυπωση.

1) Έτσι όπως τα λες, μάλλον δεν τον ένοιαζε καν να «σκοράρει»... :P

2) Όπως;

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ μην παει κι αυτο για κλειδωμα ε!

Λες και θα δωσουμε λογαριασμο σε κανεναν αν θελουμε ελληνα ή ξενο στο κρεβατι μας (εδω βαλτε την φατσουλα που γελαει-κλαιει a.k.a. ddevil emoticon)

Bedazzled no more info, ας μην τον εκθεσω. Ας πουμε οτι γλιτωσα.

• Like 1
Δημοσ.

DDevil, on 30 Dec 2016 - 7:58 PM, said:snapback.png

Δεν της άρεσε ο Έλληνας. Ηθελε άγγλο και αυτή. Φάε ινδικο με τον άγγλο τωρα να γινει η γλωσσα σου φουρνέλο  :cry:

Η Θεια δικη!

Σωστό κι αυτό. Μην μολύνουμε το ιερό ελληνικό DNA... έχουμε και κρίση άλλωστε.  :cry:  :cry:  :cry:

1) Έτσι όπως τα λες, μάλλον δεν τον ένοιαζε καν να «σκοράρει»... :P

2) Όπως;

O ελληνας θα την πηγαινε για μπυρες , σουβλακι και μετα θα εριχνε και ενα ρεψιμο στο τελος  :-D

• Like 3
Δημοσ.

DDevil, on 30 Dec 2016 - 7:58 PM, said:snapback.png

O ελληνας θα την πηγαινε για μπυρες , σουβλακι και μετα θα εριχνε και ενα ρεψιμο στο τελος  :-D

Όχι λάθος κανεις φιλε. Ο Έλληνας κάφρος θα τα έκανε αυτά. Αμα γνωριζε σοβαρο άνθρωπο δεν θα έκανε τέτοιες μαλακιες.

Εγω πάντα πριν βγουμε ρωτάω που θέλουν να πάμε και αν τους αρέσει. Απλα η μαλακια με κάποιες είναι ότι ακομα και αυτό μπορει να το πάρουν στραβα "διοτι είναι άντρας και δεν παιρνει πρωτοβουλίες για το που θα πάμε να φάμε.... "

Και αμα κάποια εδειχνε να δυσανασχετεί θα το παρατηρουσα αμέσως. Σκοπος όπως ειπε και η νένυα είναι να περάσουν καλα και οι 2 όταν βγαινουν έξω και αμα δεν περάσει ο ένας τοσο καλά σε κάτι μπορεις να προτείνεις μετά κατι που του αρέσει περισσοτερο για μενα δεν τελειωνει εκει το ραντεβού αλλα για μενα βεβαια για άλλη μπορει να τελειώσει και εκει ... θυμαμαι ειχα βγει με μια φυγοπονη ..... εφτασε Συνταγμα και επειδή ειδε ότι ηταν κλειστο ξενερωσε και μου λεει δεν το αφήνουμε καλυτερα? που να ηξερα εγω ότι θα το κλεισουν εκεινη την ωρα? λεω τι να αφήσουμε τωρα εχω ξεκινησει και εγω αμα θες πάμε πιο κάτω αντε κοντα στην περιοχη σου. Είναι φοβερο ποσο δεν θελουν να ζοριστουν καθολου κάποιοι και κάποιες όλα έτοιμα τα περιμένουν.

Ωχ μην παει κι αυτο για κλειδωμα ε!

Λες και θα δωσουμε λογαριασμο σε κανεναν αν θελουμε ελληνα ή ξενο στο κρεβατι μας (εδω βαλτε την φατσουλα που γελαει-κλαιει a.k.a. ddevil emoticon)

Bedazzled no more info, ας μην τον εκθεσω. Ας πουμε οτι γλιτωσα.

Μη δώσεις λογαριασμο αλλα μετα μη σου κάνει εντυπωση αυτό που τρώνε. Πχ αμα τα φτιάξεις με κανεναν άραβα τα ιδια θα σε πάει να δοκιμάσεις και χειροτερα.

Φαντασου τωρα να τα φτιαξω εγω με μια Αγγλιδα να σηκωθούμε το πρωϊ και αυτή να θέλει μπεϊκον και αυγά και εγω να βγαζω από το ψυγειο μπανανες - σταφιδες - γιαουρτια 2% - μέλι και κουάκερ ή ψωμι ολικής πολυσπορο με 15% λιπαρά τυρί και βραστη γαλοπούλα.

Ολοι αυτοι οι λαοι τρώνε πολύ βαριά δεν ακολουθουν μεσογειακή διατροφή.

• Like 1
Δημοσ.

1. Mπορει να ξεχασε τι του ειπες

2. Μπορει να νομιζε και εκεινος το ιδιο

3. Ανθρωποι ειμαστε. εσυ δεν ξεχασες ποτε τιποτα? 

4. ..

5. Mπορει να μην το καταλαβε η να ενιωθε αβολα να σου πει κατι ενω ετρωγες.Ναι μωρε γιατι για το φαι βγηκε.. οχι για να σε γνωρισει.

Όχι ότι η nenya χρειάζεται δικηγόρο, αλλά να διαβάζοντας τις (γιατί όχι, ας τις πούμε έγκυρες) ενστάσεις σου ένα ερωτηματικό μου δημιουργείται πάνω απ' το κεφάλι...

Ναι, θα μπορούσε να τα σκεφτεί όλα αυτά και να το ψειρίσει και και και και και στο τέλος ίσως να μην τον απορρίψει.

Εσύ μιλάς σα να είχε την υποχρέωση να το κάνει αυτό.

Γιατί; Πρώτο ραντεβού για γκόμενο βγήκε, όχι για έλεγχο εγκυρότητας φακέλου συμμετοχής στο διαγωνισμό. Τόσο γούσταρε να ασχοληθεί, τόσο ασχολήθηκε.

Αν κάποιος εδω μέσα γράψει "έβαλα ραντεβού, με έστησε 20 λεπτά, σηκώθηκα κι έφυγα" θα αρχίσουμε να ρωτάμε επ κάτσε ρε φίλε γιατί έφυγες μπορεί να την έπιασε λάστιχο στο δρόμο;

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα μου έχει τυχει κατι χειροτερο. Να μην έρθει καν. Επειδή φοβοταν λέει. Τουλάχιστον να ερχοταν και να επαιρνε τις πινακίδες δεν θα ειχα πρόβλημα ή να μου ελεγε θα πάμε σε μερος που θα σου πω εγώ γιατι δεν νιώθω άνετα.

Σπασιμο μεγάλο ...μετα φταις εσυ αμα θα πας σε στουντιο με πτανες. Εσυ φταις σιγουρα.

Αν και offtopic. Φίλος μου πριν μπόλικα χρόνια ήταν στον δρόμο και τον τράκαρε το όχημα μιας γυναίκας. Η γυναίκα πάτησε γκάζι και έφυγε, αυτός την κυνήγησε και της κόρναρε στον δρόμο να σταματήσει. Σταματάει αυτή βγαίνουν και οι 2 έξω και έπεσε το κράξιμο της αρκούδας από τον φίλο μου. Του έλεγε αυτή την καραμέλα "συγνώμη φοβήθηκα".....

Δημοσ.

Αλλο ενα thread παιρνει το δρομο του μετα τις προσωπικες ιστοριες του DDevil.

Οι χειρότερες γυναίκες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Eιναι μεχρι να γνωρισεις τις Κυπριες, σε επιπεδο τουπε εννοω. Κι οχι μονο αυτο αλλα ειναι κι ασχημες. Η μεση Ελληνιδα σε ομορφια αντιστοιχει στην τοπ Κυπρια σε ομορφια, με τη διαφορα οτι η 2η εχει και τουπε μοντελου.

Απο κει και περα αυτα τα διαφορα που γραφονται συχνα πυκνα για τις Ελληνιδες δεν με βρισκουν καθολου συμφωνο στο θεμα της ισοπεδωσης. Παρα πολλες ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικες ενω οι περισσοτερες περνανε τις φασεις τους και καποτε καταληγουν να σοβαρευονται κιολας, διπλα στον καταλληλο ανθρωπο.

Κι επισης, για τις περισσοτερες απο αυτες που επικαλουμαστε/επικαλειστε ως Ελεηνιδες κλπ κλπ, το κυριο μερος της ευθυνης το φερουν οι αντρες (πατερας, και οι υπολοιποι που χαλανε την πιατσα και μπαινουν να κολυμπησουν και σε βοθρο αμα λαχει απλα επειδη εχει κι αυτος τρυπα). Οφθαλμος αντι οφθαλμου μαγκες. Δεν γινεται να φταινε ουρανοκατεβατα μονο αυτες.

• Like 12
Δημοσ.

Αν και offtopic. Φίλος μου πριν μπόλικα χρόνια ήταν στον δρόμο και τον τράκαρε το όχημα μιας γυναίκας. Η γυναίκα πάτησε γκάζι και έφυγε, αυτός την κυνήγησε και της κόρναρε στον δρόμο να σταματήσει. Σταματάει αυτή βγαίνουν και οι 2 έξω και έπεσε το κράξιμο της αρκούδας από τον φίλο μου. Του έλεγε αυτή την καραμέλα "συγνώμη φοβήθηκα".....

Καργιολίτσα ηταν. Μια άλλη φορά ημουν και εγω εκει στο Γκάζι κάθετα στην Πειραιως όπως ανεβαινεις και στο αριστερο σου χέρι είναι αυτό το καινουργιο μαγαζι της Λοχαν που έχουν ανοιξει παλια εκει ηταν το W. Tεσπα ηταν ένας τυπάς από το πάρκιν στα δεξιά μας που έβγαζε κοσμο αβέρτα. Και ειχε γινει ουρά από αμάξια εγω ήμουν έτοιμος να κατεβω κάτω και να τον ρωτησω για ποιο λογο κοβει έτσι την κυκλοφορια και αν ξέρει ότι είναι παράνομος.

Προσεξε τωρα την δικη μου αντιδραση και την διαφορά ενός λελέ διπλα με την γκομενα μεσα που εκανε σαν παρλιακος και κορναρε συνέχεια οποτε νευριασε τον παρκαδορο ο οποιος φαινοτανε ετσι μαγκάκι σαν αυτά που δουλευουν νυχτα και κάνουν πως τα ξέρουν όλα. Και αρχισαν να βριζονται μεχρι που γκάζωσε ο άλλος και ξέφυγε αλλα η κοντέσα από μέσα του έκανε χειρονομιες οποτε πιο κατω που τον πιάνει το φανάρι πάει αυτος της ανοιγει την πορτα και της λέει αν ξανακάνεις κωλοδάχτυλο θα στο βάλω στο κωλο χαχαχαχα πουλάδα ο δικος σου ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ ουτε βγηκε εξω να ζητησει τον λογο. Με άλλα λογιαα ξεφτυλισε αυτος και αυτην ... και τον άλλον όμως γιατι τοκ αμαξι ηταν δικο του.

Οποτε προσοχη σε κάτι τέτοια ραντεβού αμα πάρετε γυναικα στο αμαξι θα της πειτε ότι σε ενδεχομενο τσαμπουκα στο δρομο ηρεμει και αφηνει να καθαρισει ο οδηγος. B)  Γιατι κάνουν σαν παρλιακές και δεν θα τους βγει η φάση. Είναι υποτιμητικο να ανοιξει ο άλλος την πορτα του αυτοκινητου σου η οποια για μενα πριν ξεκινήσεις πρεπει να είναι κλειδωμένη εννοείται και να πει στην γκομενα σου θα στο βάλω στο κωλο. Ξεφτιλα.

Δημοσ.

Μακράν το χειρότερο πρώτο ραντεβού ήταν κάποτε που λόγω χωρισμού δεν ήξερα που πατούσα και που βρισκόμουν. Πήρα την κοπέλα και την πήγα σ' ένα απο τα στέκια μου, εκεί ήρθα μούρη με μούρη με την πρώην και τον καινούργιο δικό της!..... χέσε μέσα

(...)Σε καποια φαση χτυπαει το κινητο μου και σηκωνομαι απο το τραπεζι επειδη ειχε πολυ θορυβο , οταν γυριζω στο τραπεζι η τυπισσα ειχε ξερασει παντου στο τραπεζι και τα ειχε κανει ολα πουτανα χαχαχα δεν θελω καν να φανταστω τι θα γινοταν αν δεν ειχα σηκωθει .Πληρωσαμε και φυγαμε τρεχωντας σαν λαγοι .. :-D

Όχι ρε φίλεεεε!!! χαχαχαχαχα

Μηπως της βαλανε λογια οι γνωστοι ;;... Μου εχει τυχει για αυτο στο λεω

Μεγάλο πρόβλημα αυτό όντως και σύνηθες κιόλας.

Υ.Γ. Μερικοί που χαλιέστε με τα στησίματα πάρτε το χαμπάρι, η γκόμενα-να το πω έτσι που σέβεται το εαυτό της και αυτόν που θα την συνοδεύσει, καθυστερεί κανά μισάωρο!

Όποιος το 'πιασε, το 'πιασε :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Eιναι μεχρι να γνωρισεις τις Κυπριες, σε επιπεδο τουπε εννοω. Κι οχι μονο αυτο αλλα ειναι κι ασχημες. Η μεση Ελληνιδα σε ομορφια αντιστοιχει στην τοπ Κυπρια σε ομορφια, με τη διαφορα οτι η 2η εχει και τουπε μοντελου.

Η Κύπρος είναι (ή έστω ήταν μέχρι το 2013) πιο πλούσια χώρα... συνεχίζουν και έχουν τουπέ και σήμερα όμως;

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, όλα ξεκινάνε από τους γονείς... αυτοί φτιάχνουν και τους μαμάκηδες (οι μάνες δηλαδή) και τις Ελλεεινίδες (οι πατεράδες κατά βάση). Από γενιά σε γενιά πάει η «παράδοση».

Δημοσ.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, όλα ξεκινάνε από τους γονείς... αυτοί φτιάχνουν και τους μαμάκηδες (οι μάνες δηλαδή) και τις Ελλεεινίδες (οι πατεράδες κατά βάση). Από γενιά σε γενιά πάει η «παράδοση».

Οχι μονο οι πατεραδες. Μεγαλο ρολο παιζουν οι γκομενοι αλλα και οι διαφοροι πεφτουλες (που ναι μεν δεν τους θελουν και τους σιχαινονται, απο την αλλη ομως ειναι και ο βασικος λογος να νομιζουν οτι ο πλανητης γυριζει γυρω απο τον εαυτο τους). Ε δεν φταινε μονο οι γκομενες. Αντικειμενικα, απαιτει μεγαλη ωριμοτητα για να μεινει η αλλη προσγειωμενη και να εχει αυτογνωσια οταν περιτρυγυριζεται καθημερινα απο τετοιους. Και δεν μιλαω καν για εμφανισιμες ή χαριτωμενες. Και ασχημη+αχωνευτη να βρεις, θα εχει 2-3 να την περιτρυγιριζουν ανα πασα στιγμη. Παιρνουν αερα τα μυαλα σου ή δεν παιρνουν;

Και δε στο παω μακρια το θεμα. Τσεκαρε κι απο αυτο το φορουμ τι γινεται.

• Like 5
Δημοσ.

Είναι και αναλόγως τι ψάχνεις! Εγώ δεν έψαχνα χαζογκόμενα* αλλά κάποια να ξέρει τι θέλει και να μην έχει 6 κιλά makeup 24/7 οπού μετά από κάθε επαφή θα ήθελα μπάνιο. Κατέληξα σε σχέση με 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, περνάω γαμάτα!

Χαζογκόμενα: Κύριο χαρακτηριστικό είναι το go with the flow στυλάκι της που πάντα περιλαμβάνει 6 κιλά makeup και κραγιόν. Ακούει σκυλάδικα σε πολύ mainstream μαγαζιά κάθε Σάββατο, φωτογραφία από belvedere στο Facebook μαζί με απαραίτητο check in με λεζάντα "καιρό είχαμε". Τρώει μονίμως τα λεφτά του μπαμπά, σταθερή πελάτισσα BSB, attrativo και MAC, έχει iPhone με περασμένα εκατό apps για επεξεργασία φωτογραφιών και το Retrica πρώτη σελίδα. Ανεβάζει συνεχώς την ίδια φάτσα duckface με διαφορετικό background και είναι συνεχώς στο κινητό μιλώντας με φίλες στο messenger για το πώς ντύθηκε η χψ στο Akanthus και ότι ήταν σαν πουτάνα. Hell, I could go on forever.

• Like 6
Δημοσ.

5ον, το οτι δεν ειπε καν ενα 'Are you ok? Shall we leave and go somewhere else?' εμενα μου εδειξε οτι ο αλλος τελικα κοιταξε μονο να περασει αυτος καλα.

Παρτακηδες στο σεξ το έχω ακούσει για πολλους / παρτακηδες στο φαγητό όμως πρώτη φορα το ακούω χαχχαχαχα

Νενι καλά του έκανες ..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...