opcorsa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι την τελευταία στιγμή ελέγχει τη λεπτομέρεια στην εμφάνισή της σ.σ. Χρειάστηκα μεταφραστή για το μήνυμά σου ναι ειμαι της οξφορδης παντως απο πρωην κοπελες μου ερχοντουσαν οι περισσοτερες και στην ωρα τους και στην τριχα... το θεωρουσαν ασχημο να στηνουν το αγορι τους... 1
sargio01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ναι ειμαι της οξφορδης παντως απο πρωην κοπελες μου ερχοντουσαν οι περισσοτερες και στην ωρα τους και στην τριχα... το θεωρουσαν ασχημο να στηνουν το αγορι τους... Μετά στη σχέση ναι, χαλαρώνουν οπότε κομπλέ, χαίρω πολύ 1
opcorsa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μετά στη σχέση ναι, χαλαρώνουν οπότε κομπλέ, χαίρω πολύ παντως αυτη που με εστησε μισαωρο χωρις καν συγγνωμη ειναι η επιτομη της μετριοτητας... με το ζορι ενα 3 μισι στα 10.... κοντη τσουπωτη και γενικα χαλια.... ειμαι και ψηλος και ηταν χαοτικη η διαφορα.. απλα το θεωρω "τιμη" μου να μου την πεφτει καποια, οποτε οχι μονο βγηκαμε, κερασα, αλλα την γυρισα και σπιτι της.. κυριος.. αλλα μεχρι εκει :devil:
optimistic_83 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Υ.Γ. Μερικοί που χαλιέστε με τα στησίματα πάρτε το χαμπάρι, η γκόμενα-να το πω έτσι που σέβεται το εαυτό της και αυτόν που θα την συνοδεύσει, καθυστερεί κανά μισάωρο! Τον εαυτο της τον σεβεται σιγουρα..Αυτον που θα βγει δεν νομιζω διοτι αν τον σεβοταν θα ηταν εκει στην ωρα της (αντε να καθυστερουσε 5-10 λεπτα)..Ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του και εχει επιλογες δεν καθεται να περιμενει καμια γυναικα μιση ωρα..Δεν σου κανει χαρη η αλλη που θα βγει μαζι σου,ουτε εσυ της κανεις χαρη..Γουσταρετε και οι 2 και βγαινετε,απλο ειναι..Αυτα τα παιχνιδακια τα κανουν πολλες γυναικες για να κοψουν αντιδραση, τεσταρουν αν σε εχουν του χεριου τους απο την αρχη.. 7
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 παντως αυτη που με εστησε μισαωρο χωρις καν συγγνωμη ειναι η επιτομη της μετριοτητας... με το ζορι ενα 3 μισι στα 10.... κοντη τσουπωτη και γενικα χαλια.... ειμαι και ψηλος και ηταν χαοτικη η διαφορα.. απλα το θεωρω "τιμη" μου να μου την πεφτει καποια, οποτε οχι μονο βγηκαμε, κερασα, αλλα την γυρισα και σπιτι της.. κυριος.. αλλα μεχρι εκει :devil: Πού κολλάει αυτό Βασικά κι εμείς για τα πρώτα ραντεβού έτσι κάνουμε απλά έχουμε πιο απλά στυλάκια και προλαβαίνουμε αλλιώς θα σου 'λεγα και μην πείτε όχι, ε;
panatha1369 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γνωρίζω μία στη σχολή μου, λέω πολύ ωραία τύπισσα, άκουγε disturbed, έτρωγε γύρους και έπινε μπύρες, θεά! Της είπα να βγούμε για βόλτα, πήγαμε για μπύρα τελικά, και κάπου στην μια ώρα την βλέπω να γράφει μήνυμα. Λέω και γω "Boyfriend?" και μου απάντησε ένα ωραιότατο ναι! Ε μετά χώρισε, κάναμε μποοολικη παρέα, αλλά επειδή είχα ξενερώσει δεν έκανα τίποτα. Άλλο ένα κορυφαίο ήταν με τύπισσα που της είχα προτείνει για φαγητό, είχε πεί ναι, έψαχνα σαν το μαλάκα να βρω καλό μαγαζί (είχα ανοίξει και θέμα εδώ οποίος θυμάται) και στο τέλος μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο. πονεσε αυτο... 1
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τον εαυτο της τον σεβεται σιγουρα..Αυτον που θα βγει δεν νομιζω διοτι αν τον σεβοταν θα ηταν εκει στην ωρα της (αντε να καθυστερουσε 5-10 λεπτα)..Ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του και εχει επιλογες δεν καθεται να περιμενει καμια γυναικα μιση ωρα..Δεν σου κανει χαρη η αλλη που θα βγει μαζι σου,ουτε εσυ της κανεις χαρη..Γουσταρετε και οι 2 και βγαινετε,απλο ειναι..Αυτα τα παιχνιδακια τα κανουν πολλες γυναικες για να κοψουν αντιδραση, τεσταρουν αν σε εχουν του χεριου τους απο την αρχη..Ώπα ρε μεγάλε Δεν το κάνουν επίτηδες, τους βγαίνει έτσι ο χρόνος. Τί παιχνιδάκια; Δεν γίνονται εκεί τα παιχνιδάκια...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλά εμένα μου έχει τύχει να στήσω άτομο σε ραντεβού πάνω από μια ώρα. Βέβαια πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα ότι θα καθυστερήσω.
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλά εμένα μου έχει τύχει να στήσω άτομο σε ραντεβού πάνω από μια ώρα. Βέβαια πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα ότι θα καθυστερήσω. ενταξει οκ αυτο δεν το λες στησιμο, τουλαχιστον για εμενα... εμενα η αλλη με εστησε μιση ωρα και ουτε καν το ανεφερε οταν ηρθε.... ΜΑΥΡΟ απλα.. 1
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλά εμένα μου έχει τύχει να στήσω άτομο σε ραντεβού πάνω από μια ώρα. Βέβαια πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα ότι θα καθυστερήσω.Καλά δεν μιλάμε για αστάθμητους παράγοντες, κι εγώ αμα στο φεύγα ψάχνω να θυμηθώ που πάρκαρα θ' αργήσω ενημερώνοντας βέβαια.
optimistic_83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τυπισσα που γνωρισα σε μια ημεριδα. Βγηκαμε ενα πρωτο ραντεβου καπου κεντρο, ολα καλα σχετικα, με την εξαιρεση οτι μ'εστησε κανα μισαωρο. Στο δευτερο κανονιζουμε κοντα στην Πανορμου (επιλογη της). Μακρα απο μενα αλλα υπηρχε μετρο οποτε δεν ειχα προβλημα. Η ιδια θα ερχοταν με αμαξι γιατι δε γουσταρει συγκοινωνιες. Παρασκευη βραδυ, αρχες Ιουλιου και γινοταν χαμος απο κοσμο. Αφου περιμενω ηδη κανα μισαωρο μου λεει οτι θα αργησει γιατι αργησε να ξεκινησει κλπ δικαιολογιες. Στη μια ωρα πανω που αρχισα να νευριαζω μου λεει οτι δεν μπορει να βρει να παρκαρει πουθενα. Κανενα τεταρτο αργοτερα, ακομα δεν εχει ερθει αλλα βρηκε να παρκαρει επιτελους. Της λεω οτι και αν κανουμε να εχει υποψιν της οτι πρεπει να προλαβω και το μετρο να γυρισω οποτε ειχαμε το πολυ μιαμιση ωρα. Με το που το ακουει ξυνιζει αμεσως και μου λεει οτι δε γουσταρει τετοιους περιορισμους! ΟΚ λεω καληνυχτα και της το κλεινω πριν απαντησει και επιστρεφω στο σταθμο για το γυρισμο. Λιγο μετα παιρνω μηνυμα που μου ελεγε οτι της χαλασα τη βραδια Εννοειται δεν απαντησα καν Στο μισαωρο επρεπε να την εχεις κανει..Αυτα τα γεγονοτα βεβαια ειναι χρησιμα γιατι παιρνεις εμπειριες αρκει να μαθαινεις απο αυτα..Σου εστειλε και μηνυμα μετα οτι της χαλασες την βραδια..Θρασος μιλαμε..Επρεπε να κατσεις να την περιμενεις κανενα τριωρακι διοτι οι γκομενες που σεβονται τον εαυτο τους σε στηνουν στο πρωτο ραντεβου Κι εσυ σαν καλος λαλακας πρεπει να κατσεις να περιμενεις εμενα η αλλη με εστησε μιση ωρα και ουτε καν το ανεφερε οταν ηρθε.... ΜΑΥΡΟ απλα.. Με το οτι σε εστησε σου εδειξε οτι σεβεται τον εαυτο της και εσενα Μιλαμε για μεγαλο σεβασμο Σιγα μην το ανεφερε..Αφου και που βγηκε μαζι σου χαρη σου εκανε το κοριτσι 1
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Στο μισαωρο επρεπε να την εχεις κανει..Αυτα τα γεγονοτα βεβαια ειναι χρησιμα γιατι παιρνεις εμπειριες αρκει να μαθαινεις απο αυτα..Σου εστειλε και μηνυμα μετα οτι της χαλασες την βραδια..Θρασος μιλαμε..Επρεπε να κατσεις να την περιμενεις κανενα τριωρακι διοτι οι γκομενες που σεβονται τον εαυτο τους σε στηνουν στο πρωτο ραντεβου Κι εσυ σαν καλος λαλακας πρεπει να κατσεις να περιμενεις Με το οτι σε εστησε σου εδειξε οτι σεβεται τον εαυτο της και εσενα Μιλαμε για μεγαλο σεβασμο Σιγα μην το ανεφερε..Αφου και που βγηκε μαζι σου χαρη σου εκανε το κοριτσι Αϊνστάιν η γκομενα ... ειχε αμάξι της λέει ο άλλος ότι χάνει το τρενο και αντι να του πει θα σε πάω εγω μετά του λεει δεν θελω περιορισμους.
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 (...)Με το οτι σε εστησε σου εδειξε οτι σεβεται τον εαυτο της και εσενα Μιλαμε για μεγαλο σεβασμο Έχεις υπ' όψιν τα σκυλάκια που βάζαμε παλιά στο ταμπλό του αυτοκινήτου και κουνούσαν το κεφάλι; Ε έτσι είμαι τώρα 1
optimistic_83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αϊνστάιν η γκομενα ... ειχε αμάξι της λέει ο άλλος ότι χάνει το τρενο και αντι να του πει θα σε πάω εγω μετά του λεει δεν θελω περιορισμους. Επεσε σε σκατοχαρακτηρα..Εδω του εστειλε μηνυμα οτι της χαλασε την βραδια αλλα ξεχασε μια ασημαντη λεπτομερεια..Οτι η ιδια ειχε αργησει να παει καμια ωριτσα
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Επεσε σε σκατοχαρακτηρα..Εδω του εστειλε μηνυμα οτι της χαλασε την βραδια αλλα ξεχασε μια ασημαντη λεπτομερεια..Οτι η ιδια ειχε αργησει να παει καμια ωριτσα εγω ειπα της θα της ελεγα .... ελα από εδώ και βλέπουμε και μετα αμα περνουσε η ω΄ρα θα της ελεγα δεν πιστευω τωρα να περιμενεις να γυρισω με ταξι .... ε και κάπου εκει θα μπορουσες να πεις να πατε και κάπου πιο απομερα να "μιλησετε" ... το χειροτερο σενάριο θα είναι να πάρεις ταξι. Ρισκα είναι αυτά. Αλλα δεν παθαινεις και τιποτα αμα τα χάσεις. -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις