GreekMonkey Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αποτυχημένο πρώτο ραντεβού για μένα ~ σούπερ επιτυχημένο για κάποιους άλλους!! Την ιστορία που θα σας πω την θυμάμαι σαν χθες και ας έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια!! Ήμουν πιτσιρικάς, κάνα 18αρη στο μέρος που κάνω διακοπές τα καλοκαίρια και ήταν μια γκόμενιτσα που έκανε και αυτή διακοπές εκεί η οποία με κοιτούσε σαν τρελή! Πηγαίναμε στα ίδια μέρη για μπάνιο, η το βράδυ για ποτό κάθε μέρα με έτρωγε με τα μάτια της! Εγώ ενώ ήταν όμορφη κοπέλα, δεν ξέρω γιατί, για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου την έσπαγε πολύ κάτι πάνω της, το ύφος της ήταν δεν ξέρω τι τέλος πάντων και δεν πήγαινα να της μιλήσω όσο κ να έδειχνε ότι γουστάρει και όσο και να με είχαν φάει οι φίλοι μου 'πήγαινε ρε μαλάκα πήγαινε' Μέχρι που μια μέρα την βλέπω μόνη της μπροστά στην άμμο και χωρίς να έχω σκεφτεί κάτι την πλησιάζω ~ειλικρινά σαν χθες το θυμάμαι~ και αρχίζω τα 'γεια σου τι κάνεις, αν είσαι από Αθήνα κτλ~ και γνωριζόμαστε! Ήταν όμως στο τέλος των διακοπών,αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε την επόμενη φορά να τα πούμε στην Αθήνα! Εγώ επειδή δεν πολύ γούσταρα της λέω δεν φέρνεις καμιά φίλη σου μαζί να φέρω και έναν φίλο μου? Μου κάνει Οκ και βγαίνουμε το βραδάκι κάπου στο Μοναστηράκι.. Η φίλη της πολύ όμορφη (και αυτή μια χαρά ήταν, συνέχισε να μου την σπάει το ύψος της βέβαια) και ο φίλος μου κ αυτός μια χαρά παλικάρι, περνάμε όμορφα κτλ αλλά εγώ δεν γούσταρα να κάνω κάτι κ δεν ξανά βγήκα, την απέφυγα μετά κ στα τηλ κ το θέμα μας έληξε πριν καν αρχίσει! Μάπα για μένα λοιπόν το πρώτο ραντεβού.. Έχει κ συνέχεια όμως.. Ο φίλος μου με την φίλη της αυτήν την στιγμή που μιλάμε κλείνουν καμιά 15ρια χρόνια παντρεμένοι, έχουν δύο θηρία 10 και 12 χρονών και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι!! Τι ήθελα να πω με αυτήν την ιστορία.. Πραγματικά ρε μάγκες είναι απίστευτη η ζωή, οι συμπτώσεις κ όλα όσα μπορούν να γίνουν από μια απόφαση της στιγμής! Εγώ σε αυτήν δεν ήθελα να πάω να της μιλήσω.. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο την τελευταία μέρα των διακοπών της πήγα κ της μίλησα και έγινε όλο αυτό! Σαν να ήταν γραφτό! Σαν κατι να με έσπρωξε να πάω .. Όταν ήμουν στον γάμο τους κοιτούσα όλον αυτόν τον κόσμο να χορεύει να διασκεδάζει και σκεφτόμουν, κοίτα να δεις ρε φίλε.. Όλα αυτά από μια απόφαση της στιγμής.. Αν δεν πήγαινα αυτό δεν θα συνέβαινε τώρα! Άξιζε.. Να ναι καλά πάντα ευτυχισμένοι! ΥΓ Στον γάμο ηταν και η φίλη της, εννοείται πως δεν μου μίλησε καθόλου και πως αν γινόταν να με δολοφονήσει θα το έκανε ευχαρίστως Και όμως. Αυτός είναι ο έρωτας της ζωής σου !!!! 2
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Έπρεπε να διαβάσω 7 σελίδες για να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει (κακίστως) αναφορά. Εγώ θα κάνω μια ερώτηση επι του θέματος, φαντάρος, αεροπόρος, που κοιτάζει την γκόμενα ίσια στα μάτια και της λέει "εγώ υπηρέτησα κυρά μου", και έχει αποτυχημένα ραντεβού; Μα εγώ νόμιζα οτι όσοι υπηρετούν ατενίζουν με αετίσιο βλέμα και τα εσώρουχα τον κορασίδων πέφτουν αυτομάτως.. εγω εχω τις κατακτησεις μου και δεν παραπονιεμαι... εσυ σαν γιωτας και φυγοπονος τι εχεις να προσδωσεις στο θρεντ? γραψε καμια ιστορια σου χωρις φοβο αλλα με παθος αλλιως κανε την
tritonas00 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 1. Mπορει να ξεχασε τι του ειπες 2. Μπορει να νομιζε και εκεινος το ιδιο 3. Ανθρωποι ειμαστε. εσυ δεν ξεχασες ποτε τιποτα? 4. .. 5. Mπορει να μην το καταλαβε η να ενιωθε αβολα να σου πει κατι ενω ετρωγες.Ναι μωρε γιατι για το φαι βγηκε.. οχι για να σε γνωρισει. Ναι. Και ο πρίγκηπας ..... ηρθε πάνω στο άσπρο του άτι. Καλα ηταν και αυτος λιγο κοιμισμένος. Του λεει δεν θελει καυτερα και την πηγαινει σε ινδικο. Κοιμαται ορθιος και πληρωνει και ξενοδοχειο. Δεν της άρεσε ο Έλληνας. Ηθελε άγγλο και αυτή. Φάε ινδικο με τον άγγλο τωρα να γινει η γλωσσα σου φουρνέλο Η Θεια δικη! Καλά αλλά οι Ελληνίδες ούτε για τον 1ο καφέ δεν καταδέχονται να βγουν. Με άντρες βγαίνω άνετα για καφέ. Οι Ελληνίδες είναι τίγκα στα ψυχολογικά. Ούτε καν για να επωφεληθούν από επαγγελματική κουβέντα μαθαίνοντας πράγματα γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς τους. Ανίατη περίπτωση μιλάμε. Οι χειρότερες γυναίκες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ρεσιταλ λεμε... 7
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αποτυχία σε πρώτο ραντεβού... Ήμουν 18 και θα συναντούσα ένα φίλο που έδειχνε να μην έχει και τόσο φιλικές διαθέσεις, πρώτη φορά μόνοι μας. Επειδή, λοιπόν, είχε έρθει να με βρει από μακριά σχετικά και θα με γύριζε μετά σπίτι πριν πάει στο δικό του, μου φάνηκε σωστό να κεράσω εγώ τα ποτά μας. Τι το ήθελα... Γούρλωσε τα μάτια του ενώ πλήρωνα και μέχρι να με αφήσει μου έλεγε πόσο προσβλητικό είναι να τον κερνάει κοπέλα κι ότι δεν το έχει κάνει ποτέ καμία και άλλα παρόμοια. Δεν ξαναβγήκα μόνη μαζί του. Καλά σου 'πε, για gold digger τον πέρασες;;
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ρεσιταλ λεμε... Πλάκα κάνουμε βρε καρτούν. 1
McNerd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πλάκα κάνουμε βρε καρτούν.όπως λεν και στο χωριό μου we are not laughing with you we are laughing at you Συνεχίστε please.... 2
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αποτυχία σε πρώτο ραντεβού... Ήμουν 18 και θα συναντούσα ένα φίλο που έδειχνε να μην έχει και τόσο φιλικές διαθέσεις, πρώτη φορά μόνοι μας. Επειδή, λοιπόν, είχε έρθει να με βρει από μακριά σχετικά και θα με γύριζε μετά σπίτι πριν πάει στο δικό του, μου φάνηκε σωστό να κεράσω εγώ τα ποτά μας. Τι το ήθελα... Γούρλωσε τα μάτια του ενώ πλήρωνα και μέχρι να με αφήσει μου έλεγε πόσο προσβλητικό είναι να τον κερνάει κοπέλα κι ότι δεν το έχει κάνει ποτέ καμία και άλλα παρόμοια. Δεν ξαναβγήκα μόνη μαζί του. Βρηκες έτοιμο εκπαιδευμενο χορηγο όπως λεν και στο χωριό μου we are not laughing with you we are laughing at you Συνεχίστε please.... Δεν το έπιασα αυτο. Τι εννοεις? ότι γελάς εναντιον μου?
Zein Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα χειροτερα ραντεβου ειναι αυτα που βγαινετε για καφε και καταληγεις να γινεις ο φιλεναδας της επειδη με το πολυ μπλα μπλα τα εχεις δολοφονησει ολα. Ευτυχως μου εχει συμβει λιγες φορες -κυριως οταν η αλλη ειναι λες και ηπιε το αμιλητο νερο- αλλα ξερω κοσμο που του συμβαινει συχνα
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα χειροτερα ραντεβου ειναι αυτα που βγαινετε για καφε και καταληγεις να γινεις ο φιλεναδας της επειδη με το πολυ μπλα μπλα τα εχεις δολοφονησει ολα. Ευτυχως μου εχει συμβει λιγες φορες -κυριως οταν η αλλη ειναι λες και ηπιε το αμιλητο νερο- αλλα ξερω κοσμο που του συμβαινει συχνα Πιστευω την ειχε από πριν την προθεση επειδή είναι αλλού. Και σε μενα εχει συμβει. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αν σου χαλάει το γλυκό η πολλή επικοινωνία (aka πολύ μπλα μπλα), μάλλον το γλυκό θα ήταν εξ αρχής για πέταμα... Στο πρώτο ραντεβού με το boyfriend εκείνος μιλούσε ακατάπαυστα, πιο πολύ από εμένα, δεν τον προλάβαινα. Κάτσαμε 2:30 ώρες μαζί κι ενώ κάπνιζε τότε, δεν άναψε ποτέ τσιγάρο για να πιει τον καφέ του, μάλιστα με αφορμή αυτό το έκοψε κιόλας, άσχετο. Δεν βαρέθηκα ποτέ, αντιθέτως ενθουσιάστηκα γιατί είχαμε πράγματα να πούμε, είχε ενδιαφέρον, βρήκαμε κοινά και αν και αρχικά δεν υπήρχε υπόνοια για κάτι παραπάνω, συνεχίσαμε να βγαίνουμε ώσπου το πήγαμε και λίγο παρακάτω. 5
snik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να θυμηθω κατι το πολυ χαλια σε ραντεβου ασχετα αν καποια δεν οδηγησαν καπου, ελαχιστες ειναι οι φορες που εχω βγει και περιμενω να περασει η ωρα για να φυγω. Το μονο παραδειγμα που μου ερχεται σαν αποτυχημενο ειναι το εξης. Τυχαινει να πιασω κουβεντα με καποια μεσω fb, αυτη πατρα (που ποτε δεν εχω παει) και εγω αθηνα. Μιλαμε ολα καλα, μετα μιλουσαμε και στο τηλεφωνο μερα παρα μερα περιπου και μετα απο 3-4 βδομαδες θελαμε να βρεθουμε και απο κοντα, εγω εκεινη την περιοδο δεν μπορουσα να φυγω, το γιατι δεν το θυμαμαι αλλα τελοσπαντων μου λεει οτι θα ερθει αυτη. Βγαζει εισιτηρια για το κτελ (θα το εκανε αυθημερον) και εκεινη την βδομαδα την ειχαν πιασει τα δεν ξερω και μηπως θα ηταν καλυτερα να μην ερθω, εν τελη ερχεται αλλα δεν ξερω γιατι ολα πηγαιναν στραβα εκεινη την μερα. Για αρχη αργω εγω να βρω παρκινγκ και με περιμενε για κανενα 5-10λεπτο, μετα ειμασταν και οι 2 μαγκωμενοι και τελικα καταληγει να φευγει μετα απο κανενα 2ωρο για πατρα. Θυμαμαι κιολας στο τελος να φευγει ξενερωμενη φουλ, λογικο ηταν μετα απο εκει και περα να χαθουμε αλλα ηταν κριμα γιατι ηταν αρκετα καλη περιπτωση. 2
McNerd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το έπιασα αυτο. Τι εννοεις? ότι γελάς εναντιον μου? Πλάκα κάνουμε βρε καρτούν. Απλά γελάμε με διαφορετική αφορμή.
DDevil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πλάκα κάνουμε βρε καρτούν. Απλά γελάμε με διαφορετική αφορμή. Ο συγκεκριμένος δεν κάνει πλάκα. Μπαινει σε κάθε θρεντ να γράψει την ειρωνια του για να φανει ανωτερος. Δειξε μου ένα θρεντ στο οποιο έχει μπει και έχει πει τη γνώμη του ή την εμπειρια του για κάτι. Μονίμως ειρωνια και επικριτικοτητα. Δεν είναι ετσι ο χαβαλές. 3
sargio01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Αποτυχημένο πρώτο ραντεβού για μένα ~ σούπερ επιτυχημένο για κάποιους άλλους!! Την ιστορία που θα σας πω την θυμάμαι σαν χθες και ας έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια!! Ήμουν πιτσιρικάς, κάνα 18αρη στο μέρος που κάνω διακοπές τα καλοκαίρια και ήταν μια γκόμενιτσα που έκανε και αυτή διακοπές εκεί η οποία με κοιτούσε σαν τρελή! Πηγαίναμε στα ίδια μέρη για μπάνιο, η το βράδυ για ποτό κάθε μέρα με έτρωγε με τα μάτια της! Εγώ ενώ ήταν όμορφη κοπέλα, δεν ξέρω γιατί, για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου την έσπαγε πολύ κάτι πάνω της, το ύφος της ήταν δεν ξέρω τι τέλος πάντων και δεν πήγαινα να της μιλήσω όσο κ να έδειχνε ότι γουστάρει και όσο και να με είχαν φάει οι φίλοι μου 'πήγαινε ρε μαλάκα πήγαινε' Μέχρι που μια μέρα την βλέπω μόνη της μπροστά στην άμμο και χωρίς να έχω σκεφτεί κάτι την πλησιάζω ~ειλικρινά σαν χθες το θυμάμαι~ και αρχίζω τα 'γεια σου τι κάνεις, αν είσαι από Αθήνα κτλ~ και γνωριζόμαστε! Ήταν όμως στο τέλος των διακοπών,αλλάζουμε τηλ και κανονίζουμε την επόμενη φορά να τα πούμε στην Αθήνα! Εγώ επειδή δεν πολύ γούσταρα της λέω δεν φέρνεις καμιά φίλη σου μαζί να φέρω και έναν φίλο μου? Μου κάνει Οκ και βγαίνουμε το βραδάκι κάπου στο Μοναστηράκι.. Η φίλη της πολύ όμορφη (και αυτή μια χαρά ήταν, συνέχισε να μου την σπάει το ύψος της βέβαια) και ο φίλος μου κ αυτός μια χαρά παλικάρι, περνάμε όμορφα κτλ αλλά εγώ δεν γούσταρα να κάνω κάτι κ δεν ξανά βγήκα, την απέφυγα μετά κ στα τηλ κ το θέμα μας έληξε πριν καν αρχίσει! Μάπα για μένα λοιπόν το πρώτο ραντεβού.. Έχει κ συνέχεια όμως.. Ο φίλος μου με την φίλη της αυτήν την στιγμή που μιλάμε κλείνουν καμιά 15ρια χρόνια παντρεμένοι, έχουν δύο θηρία 10 και 12 χρονών και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι!! Τι ήθελα να πω με αυτήν την ιστορία.. Πραγματικά ρε μάγκες είναι απίστευτη η ζωή, οι συμπτώσεις κ όλα όσα μπορούν να γίνουν από μια απόφαση της στιγμής! Εγώ σε αυτήν δεν ήθελα να πάω να της μιλήσω.. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο την τελευταία μέρα των διακοπών της πήγα κ της μίλησα και έγινε όλο αυτό! Σαν να ήταν γραφτό! Σαν κατι να με έσπρωξε να πάω .. Όταν ήμουν στον γάμο τους κοιτούσα όλον αυτόν τον κόσμο να χορεύει να διασκεδάζει και σκεφτόμουν, κοίτα να δεις ρε φίλε.. Όλα αυτά από μια απόφαση της στιγμής.. Αν δεν πήγαινα αυτό δεν θα συνέβαινε τώρα! Άξιζε.. Να ναι καλά πάντα ευτυχισμένοι! (...) Πωωωωω Το έκανα ανάγνωση στην παρέα μου και η έκφραση που πήρε καθώς άκουγε, ήταν σαν της Μάι απο το νίτζα μπόι όταν της μιλούσε ο Σιτζούνε!!! χαχαχαχα Πάντως όντως, οι μοιραίες φάσεις είναι πολύ ψαρωτικές :lol: 5
opcorsa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα χειροτερα ραντεβου ειναι αυτα που βγαινετε για καφε και καταληγεις να γινεις ο φιλεναδας της επειδη με το πολυ μπλα μπλα τα εχεις δολοφονησει ολα. Ευτυχως μου εχει συμβει λιγες φορες -κυριως οταν η αλλη ειναι λες και ηπιε το αμιλητο νερο- αλλα ξερω κοσμο που του συμβαινει συχνα ισχυει... βασικα αυτο ειναι ο καληνυχτακιας που λεμε.... σε "βλεπω σα φιλο" ... ρε δε ντρεπεσαι κυρα μου που θα μας πεις και φιλους?? ΦΙΛΟΣ ειμαι με 5 ατομα ολα κι ολα, και ο κυκλος αυτος εχει κλεισει προ πολλου... ΜΑΥΡΟ Η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να θυμηθω κατι το πολυ χαλια σε ραντεβου ασχετα αν καποια δεν οδηγησαν καπου, ελαχιστες ειναι οι φορες που εχω βγει και περιμενω να περασει η ωρα για να φυγω. Το μονο παραδειγμα που μου ερχεται σαν αποτυχημενο ειναι το εξης. Τυχαινει να πιασω κουβεντα με καποια μεσω fb, αυτη πατρα (που ποτε δεν εχω παει) και εγω αθηνα. Μιλαμε ολα καλα, μετα μιλουσαμε και στο τηλεφωνο μερα παρα μερα περιπου και μετα απο 3-4 βδομαδες θελαμε να βρεθουμε και απο κοντα, εγω εκεινη την περιοδο δεν μπορουσα να φυγω, το γιατι δεν το θυμαμαι αλλα τελοσπαντων μου λεει οτι θα ερθει αυτη. Βγαζει εισιτηρια για το κτελ (θα το εκανε αυθημερον) και εκεινη την βδομαδα την ειχαν πιασει τα δεν ξερω και μηπως θα ηταν καλυτερα να μην ερθω, εν τελη ερχεται αλλα δεν ξερω γιατι ολα πηγαιναν στραβα εκεινη την μερα. Για αρχη αργω εγω να βρω παρκινγκ και με περιμενε για κανενα 5-10λεπτο, μετα ειμασταν και οι 2 μαγκωμενοι και τελικα καταληγει να φευγει μετα απο κανενα 2ωρο για πατρα. Θυμαμαι κιολας στο τελος να φευγει ξενερωμενη φουλ, λογικο ηταν μετα απο εκει και περα να χαθουμε αλλα ηταν κριμα γιατι ηταν αρκετα καλη περιπτωση. φασωσες τυπε ? μηπως ξενερωσε εκει? κονε οποιαδηποτε ειδους νομιζω παντως πρεπει να γινει στο 2ο ραντεβου...ουτε 1ο ουτε 3ο... Δευτερο... χρυσος κανονας...και αν θελει, ολα θα πανε μελι γαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις