*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ενα σπιτι με τζακι σε καθε δωματιο και 2-3 χοντρες γατες να τριγυρνανε. Και ενα game room με πολυθρονες οπου θα καθομαι και θα χανομαι μεσα τους. Οκ οκ επανερχομαι στην πραγματικοτητα τωρα!! 2
idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεια. Σουπερ υγεια, οχι απλη υγεια. Να πηγαινουμε νοσοκομείο μονο για κουτσομπολια με γιατρους και εξετάσεις. Να κοπουν ολα τα φάρμακα. Ουτε βιταμινες δεν θελω, τιποτα μιλαμε. Καλα, αντε, μεχρι βιταμινες συμβιβαζομαι. Μετα να πανε καλα τα οικονομικα του αδερφού μου. Να ηρεμησω και να μην ειμαι συνέχεια στην τσιτα και το αγχος. Να συνανταω συχνα φιλους και συγγενεις που θελω, οχι αυτους που πρεπει. Να περναμε καλα. Αυτα, ευχαριστώ. 6
snow22 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μια νέα αρχή. Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο άπο όλα
Gigamestin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Να συνεχίσει να υπάρχει υγεία και το 2017,να βρω μια κοπέλα και για χρήματα οτι κάτσει.Καλή χρονια σε ολους τους συμφορουμιτες. Ελπιζω το 2017 να είναι δημιουργικό για ολους σας.Καλή συνεχεια
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο, τα θέλω όλα όλα 2
mad-proffessor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ενα σπιτι με τζακι σε καθε δωματιο και 2-3 χοντρες γατες να τριγυρνανε. Και ενα game room με πολυθρονες οπου θα καθομαι και θα χανομαι μεσα τους. Οκ οκ επανερχομαι στην πραγματικοτητα τωρα!! Και εγω απο υλικά αγαθα θελω ενα τζιπ για χειμωνα/χιονια καλοκαιρι/αμμο και ενα δωματιο με rack+ 2-3 servers, ενα macbook pro (για να του βαλω κανενα σοβαρο λειτουργικο) και κανα 2-3 καινουργια desktops. 1
Peleus17 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεία σε μένα και στους δικούς μου και ένα G63 AMG. 4
panosno1com Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Θα 'θελα η νέα χρονιά να μου φέρει πίσω Αndrea2, kaboura και Πασπαρόγατο... Και μια που είπα Πασπαρόγατο θα ευχηθώ παραφράζοντας ένα αγαπημένο του σύνθημα θαρρώ.. Θα 'θελα να ξαναδώ, το insomnia ενωμένο δυνατό! Ξεχασες τον φριντουμπα ! (Freedubus) 2
opcorsa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεία σε μένα και στους δικούς μου και ένα G63 AMG. Πρεπει να ειμαστε οι μονο που γουσταρουν την αθανατη G Class 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεία σε μένα και στους δικούς μου και ένα G63 AMG. Άντε στην κάνουν δώρο, θα την συντηρεί κι ο δωρητής?
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ξεχασες τον φριντουμπα ! (Freedubus) Όχι! απλά οι αγαπημένες αγαπούλες δεν κρύβονται :ρ
benign Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Υγεια, καλυτερη αντιληψη και σωστοτερη νοοτροπια. Επισης να βελτιωθουν τα πραγματα οικονομικα για οσο περισσοτερους ανθρωπους γινεται και επιτελους να εξολoθρευσουν τον Isis. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα