panos0100 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 τι καλή κάθε χρόνο το ίδιο, πάλι στον υπολογιστή με βρήκε η νέα χρονιά τώρα αν την πω καλή θα είναι ψέμματα 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 τι καλή κάθε χρόνο το ίδιο, πάλι στον υπολογιστή με βρήκε η νέα χρονιά τώρα αν την πω καλή θα είναι ψέμματα Νομίζω σε κερδίζω, αφού έχω πυρετό
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ας αφησουμε τα καλη χρονια χρονια πολλα και ας κοιταξει ο καθενας να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα γιατι απο ευχες γεμισαμε. 12
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλη χρονια.Το 2017 να φερει περισσοτερες δουλειες και λιγοτερο κοσμο να πειναει και να υποφερει. 4
gogos47 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλη χρονια να εχουμε ας ελπισουμε μπας και αλλαξει τιποτα.......
panos0100 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω σε κερδίζω, αφού έχω πυρετό είχα πέρυσι πυρετό και γαστρεντερίτιδα μαζί και ήμουνα και φαντάρος, και είχα πάρει και την πρώτη άδεια, και από 13 μέρες χάρηκα μόνο τις 3 άντε να πω ότι όντως είναι καλύτερη αυτή η χρονιά αφού η ευχή όλων μας βγήκε <<και του χρόνου σπίτια μας>>
Ghost_Rider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλη Χρονια Ροκερς!!Υγεια Ευτυχια Ευημερια!! ας αφησουμε τα καλη χρονια χρονια πολλα και ας κοιταξει ο καθενας να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα γιατι απο ευχες γεμισαμε. Nailed it
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 ας αφησουμε τα καλη χρονια χρονια πολλα και ας κοιταξει ο καθενας να κανει τα ονειρα του πραγματικοτητα γιατι απο ευχες γεμισαμε. Σκληρός :-P
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 τι καλή κάθε χρόνο το ίδιο, πάλι στον υπολογιστή με βρήκε η νέα χρονιά τώρα αν την πω καλή θα είναι ψέμματα Νομίζω σε κερδίζω, αφού έχω πυρετό Απο τις 5 Πρωτοχρονιές για 3 συνεχόμενες ήμουν βράδυ στην δουλειά μόνος.Σήμερα είναι η τέταρτη χρονιά. Θα προτιμούσα να ήμουν σπίτι ή και έξω. Θα ήθελα το 2017 να είμαι υγιής που είναι το σημαντικότερο.Επίσης να αλλάξω πόστο στην δουλειά γιατί εδώ που είμαι δεν είναι καλά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά! 1
michael92 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ευτυχισμένο το νέο ημερολογιακό έτος, γιατί το ηλιακό ήταν πριν μερικές μέρες. 2063 χρόνια λάθος πρωτοχρονιά, τον Καίσαρα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα