kosmas0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Με καλεσε σημερα ενας υποψηφιος αγοραστης για το κινητο μου και με ζητησε να του το στειλω. Το θεμα ειναι, οτι ο καταστηματαρχης της Γενικης Ταχυδρομικης ειναι φιλος του (οπως με ειπε) και θελει να γραψω πανω οτι μπορει να το ανοιξει να το δει πριν πληρωσει. Η ερωτηση μου ειναι, μπορει αν θελει ο φιλος του να το ανοιξει, να του το δωσει και να μην πληρωσει,λεγοντας π.χ. οτι του εστειλα αδειο φακελο; Μπορω να εχω καποια αποδειξη για το περιεχομενο του φακελου μου για καθε ενδεχομενο; Ευχαριστω.
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 στην γενική δούλευα και σε κόπιες περιοχές δεν είναι δυνατή αυτή η υπηρεσία καλύτερα στείλε το με την asc που το κάνει αυτό.
sargio01 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τράβηξε βίντεο καθώς το συσκευάζεις και μετά φωτογραφία της συσκευασίας κατά την παράδοση στο ταχυδρομείο ώστε να έχεις ντοκουμέντα στα χέρια σου.
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ΥΠάρχει περίπτωση που έγραψε ένα παιδί εδώ μέσα που όταν άνοιξε το δέμα για έλεγχο ο αγοραστής το αντικατέστησε με ένα μουφα κινητό και το έστειλε πίσω. Θα σου έλεγα είτε να τους πεις να κάνει κατάθεση πριν κανεις οτιδήποτε ή απλά μην ασχοληθείς. 1
tzizzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Θα σου έλεγα είτε να τους πεις να κάνει κατάθεση πριν κανεις οτιδήποτε ή απλά μην ασχοληθείς. +1
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Με καλεσε σημερα ενας υποψηφιος αγοραστης για το κινητο μου και με ζητησε να του το στειλω. Το θεμα ειναι, οτι ο καταστηματαρχης της Γενικης Ταχυδρομικης ειναι φιλος του (οπως με ειπε) και θελει να γραψω πανω οτι μπορει να το ανοιξει να το δει πριν πληρωσει. Η ερωτηση μου ειναι, μπορει αν θελει ο φιλος του να το ανοιξει, να του το δωσει και να μην πληρωσει,λεγοντας π.χ. οτι του εστειλα αδειο φακελο; Μπορω να εχω καποια αποδειξη για το περιεχομενο του φακελου μου για καθε ενδεχομενο; Ευχαριστω. οχι γιατι αυτο γινεται στο καταστημα και εκει εχει καμερες και μικροφονα. 1
tzizzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ναι εχει και δορυφορο απο πανω που σε κανει record
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ναι εχει και δορυφορο απο πανω που σε κανει record εχεις δουλεψει εκει και ξερεις?
Haldol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εφόσον φοβάσαι, μη το στείλεις. Απλά πράγματα. Επίσης μπορείς να το στείλεις με διαφορετική courier. Δεν χρειάζεται να στείλεις οπωσδήποτε με Γενική Ταχυδρομική.
torq Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Θα σου έλεγα είτε να τους πεις να κάνει κατάθεση πριν κανεις οτιδήποτε ή απλά μην ασχοληθείς. +1 όταν είναι να στείλουμε κάτι, ζητάμε και συμβουλεύουμε πρώτα κατάθεση. αν είναι να μας στείλουν άλλοι κάτι σε καμια περίπτωση δε θέλουμε να κάνουμε εμείς κατάθεση. 3
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Επειδή ζήτησε να δει πρώτα αν του στέλνεις κινητό και οχι μπαρμπουτσαλα άνοιξες νήμα και το ονόμασες 'κίνδυνος κλοπής' αν του ζητούσες εσύ να βάλει πρώτα τα χρήματα και μετά να στείλεις το τηλ θα μπορούσε να ανοίξει αυτός νήμα με τίτλο 'κίνδυνος υπεξαίρεσης χρημάτων' σωστά? Οπως σωστά σου ειπαν , αν φοβάσαι μην στέλνεις κ τέλος . 1
InfernoN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ειτε μακρια ειτε κοντα εγω το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι ο αλλος να χει τουλαχιστον 2-3 αξιολογησεις, ειμαι ικανος ο αλλος να μενει διπλα μου με 0 αξιολογησεις και να το στειλω Καβαλα σε καποιον με 10 αξιολογησεις. Με αυτη την υπερβολη θελω να σου πω εκτος οτι ειμαι paranoid, φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα. Καλο θα ηταν τις πρωτες σου συναλλαγες να τις κανεις απο κοντα μην σου πω και ολες, απο μακρια μονο με αξιοπιστα ατομα.
kosmas0 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Επειδή ζήτησε να δει πρώτα αν του στέλνεις κινητό και οχι μπαρμπουτσαλα άνοιξες νήμα και το ονόμασες 'κίνδυνος κλοπής' αν του ζητούσες εσύ να βάλει πρώτα τα χρήματα και μετά να στείλεις το τηλ θα μπορούσε να ανοίξει αυτός νήμα με τίτλο 'κίνδυνος υπεξαίρεσης χρημάτων' σωστά? Οπως σωστά σου ειπαν , αν φοβάσαι μην στέλνεις κ τέλος . Μην το παιρνεις προσωπικα φιλε μου. Μια ερωτηση εκανα να δω αν μπορω να κανω κατι. Ουτε μπαρμουτσαλα στελνω ,ουτε απαγορευω τον αλλο να ανοιξει thread "Κινδυδος υπεξαιρεσης χρηματων" αμα θελει. Υπαρχει και ενα ερωτηματικο στον τιτλο αν το ειδες.
gdriver Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 φίλε κοσμά συγγνώμη , αν μπορεί να φανώ σε μερικούς χρήστες αγενής αλλά αυτό το σκηνικό που σου είπε ο αγοραστής μου φαίνεται πως «μυρίζει» από μακριά απάτη(συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό). θα σου έλεγα να στραφείς σε άλλον αγοραστή ή όπως προειπώθηκε να πας σε άλλη κούριερ. περισσότερο όμως ρέπω προς το πρώτο.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μην το παιρνεις προσωπικα φιλε μου. Μια ερωτηση εκανα να δω αν μπορω να κανω κατι. Ουτε μπαρμουτσαλα στελνω ,ουτε απαγορευω τον αλλο να ανοιξει thread "Κινδυδος υπεξαιρεσης χρηματων" αμα θελει. Υπαρχει και ενα ερωτηματικο στον τιτλο αν το ειδες. τίποτα προσωπικό / συζήτηση κάνουμε λογικό ειναι ο άλλος να φοβάται τι θα του στείλεις, είσαι πολύ νέο μέλος εδώ με μηδαμινή συμμετοχή στο φόρουμ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα