alexmei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Είναι μακράν η χειρότερη αν όχι χειριστη εταιρία τέτοιου είδους. Χρεώνει τα πάντα και είναι αναξιόπιστη, πανάκριβη, και άκρως ερασιτέχνες. Αναγκάστηκα να ασχοληθώ μαζί τους για μια συναλλαγή και μου πήρε 15-20 μέρες κ τακτικές επισκέψεις σε τράπεζες για δικαιολογητικά και επιβεβαίωση στοιχείων, το 2017 που ανοίγεις λογαριασμό σε ξένη χώρα μέσω Skype. Γελάνε οι πέτρες. Όταν προσθέτεις iban ζητάει βιβλιάριο κ αν έχεις τον ήπιες, τρέχα γύρευε, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι δέχονται μετά από αυτό. Συγκεκριμένα μου απέρριπταν το δικαιολογητικό που μου ζήτησαν οι ίδιοι χωρίς εξηγησεις, στο άθλιο support τους απαντούσαν copy paste, το υποτιθέμενο ΙΤ τους δεν έχει καν τηλέφωνο κ ακόμα κ η εξυπηρέτηση πελατών επικοινωνεί με email μαζί τους. Πέραν αυτού χρεώνουν 1.5-2% εισερχόμενα πόσα από εταιρίες που κάνεις ανάληψη, τα βαφτίζουν 'έξοδα συντήρησης ' LOL. Μετά σε χρεώνουν αλλα 4 ευρώ για να τα στείλουν σε Τράπεζα και σε συνδυασμό με τις ελληνικές τράπεζες που παίρνουν αλλά 3 ευρώ έχεις χρεωθεί 7 ευρώ ταρίφα για τους ερασιτέχνες. Πώς ασχολείστε με εταιρία που χρεώνει το ίδιο της το κουπόνι; Μακριά από αυτή τη εταιρία υπάρχουν καλύτερες παρόμοιου είδους. 1
black66.gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μακριά από αυτή τη εταιρία υπάρχουν καλύτερες παρόμοιου είδους. Έχεις να προτείνεις για αγορές καμμία και σε εμένα,που δεν θέλω να ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ με τράπεζες και λογαριασμούς και να την φορτώνω και Κυριακές από το περίπτερο;
hellojim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις να προτείνεις για αγορές καμμία και σε εμένα,που δεν θέλω να ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ με τράπεζες και λογαριασμούς και να την φορτώνω και Κυριακές από το περίπτερο; Με κουπονι δεν υπαρχει αλλη οτι ναναι λεει. Υπηρχε η paysafe παλαιοτερα που ειχε και paysafe mastercard, πολυ πριν βγει η Moneysafe, αλλα το σταματησε και εκεινη εδω και 1 χρονο.
alexmei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς και υπάρχει, viva wallet στην Ελλάδα έχει κ MasterCard (με συνδρομή) κ μπορείς να τη φορτώνεις είτε από public, είτε από κάποια καταστήματα με κωδικό (όπως έπαιρνες passage) αλλά όχι περίπτερα(last time I checked). Μετά έχεις κ skrill ή Neteller(μπορείς να φορτώσεις με paysafe ) αλλά να κοιτάξεις προμήθειες. Που ακριβώς λέω 'ότι να ναι' τωρα; γελάνε κ οι τελειωμένοι αν νομίζεις ότι μετά την εμετική money safe είναι το χάος. Μαρεσεουν οι άνθρωποι που κρίνουν με τη μια.
hellojim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ο τυπος απο πανω ενδιαφερεται για υπηρεσια με κουπονι απο περιπτερο. Το γνωριζω το viva wallet. Επισης εχει επιλεγμενα public seven spot κτλ, δεν ειναι ΟΛΑ τα καταστηματα. Το skrill ειναι αλλο πραγμα απο την Moneysafe. Αλλιως φορτωνει η μια και αλλιως η αλλη. Η skill για να φορτωσει πρεπει να την φορτωνεις με τραπεζικο λογαριασμο, ενω η Moneysafe δουλευει οπως η παλια paysafe mastercard πριν την καταργησουν, και με ακριβως τις ιδιες χρεωσεις. Μην μπερδευουμε τα αυγα με τα σκατα. Αλλο πραγμα εξυπηρετει η μια και αλλο η αλλη. Καρτα σαν την moneysafe, με κωδικο απο το περιπτερο δεν υπαρχει. Βασικα υπαρχει η Paysafe απλα εχουν καταργησει την Mastercard. Μετα ειναι η viva wallet, απλα ειναι σε συγκεκριμενα καταστηματα και οχι σε ολα τα περιπτερα. Αν η viva wallet βαλει κωδικους σε ολα τα περιπτερα τοτε θα ειναι κλασεις ενωτερη. 1
spartak1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Κωδικούς Viva wallet μπορείς να παίρνεις και απο κάποια βενζινάδικα που είναι ανοικτά και Κυριακές. Αλλά η κάρτα υπόκειται σε κεφαλαιακούς περιορισμούς. Δηλαδή είναι όπως οι άλλες Ελληνικές κάρτες. Ενω η παλιά Moneysafe γινόταν αποδεκτή παντού. Επίσης και η βίβα χρεώνει κάποια από τα κουπόνια της για φόρτωση. Η τακτική του να χρεώνονται τα κουπόνια είναι συνήθης στις κάρτες αυτού του τύπου και στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο μέρος του 4% είναι χρεώσεις των μεταπωλητών των κουπονιών (π.χ. περίπτερα κλπ) Ενδεικτικά σημειώνω ότι η skrill χρεώνει 7% για φόρτωση με κουπόνια Paysafecard που είναι της ίδιας εταιρίας!
alexmei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ναι φίλε hellojim επειδή ζητάει από περίπτερο ο φίλος Καλό είναι να αναφέρουμε και λύσεις που είναι παρόμοιες. Εγώ εκεί κατέφυγα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το ότι δεν πάω σε περίπτερο να βγάλω την κάρτα....θυσία...τι να πω, μάλλον εκεί είναι τα σκατα. Τέλος ανέφερα το ποσό ερασιτέχνες είναι στη money safe και πανακριβοι. Την skrill την φορτώνεις με paysafe (από περίπτερο) αν θες, αλλά όπως είπα αυτές οι υπηρεσίες έχουν χρεώσεις στα πάντα. Αν δε θες να καταφυγεις σε fintech τράπεζες, σου κοστίζει. Αλλά μάλλον 'ότι να'ναι λεει' Δυστυχώς πια το παλιό καλό περίπτερο-paysafe λιγοστεύει και ακριβαίνει. Ούτε εγώ ήθελα να ασχοληθώ με λογαριασμούς κτλ αλλά αναγκάστηκα.
Hapatingo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τι προμήθειες είναι αυτές που γράφονται 7% + 1.5 ευρώ/ μήνα και όλα αυτά για την χαρά του περίπτερου και του κουπονιού. Μη χειρότερα. Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να στείλεις ένα χιλιάρικο με ένα ευρώ και να έχεις την κάρτα ανά πάσα ώρα και στιγμή και αν θες την έχεις και για τα καθημερινά σου ψώνια. 1
arma1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τι προτεινετε παιδια ; επειδη δεν εχω σκοπο και εγω να στειλω τα στοιχεια μου στην moneysafe ,την θελω για αγορες απο site τα οποια δεν δεχονται paypal
hellojim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Τι προτεινετε παιδια ; επειδη δεν εχω σκοπο και εγω να στειλω τα στοιχεια μου στην moneysafe ,την θελω για αγορες απο site τα οποια δεν δεχονται paypal Την Δευτερα λενε οτι θα βγαλουν τις καινουριες mastercard. Περιμενε να δεις τι θα ισχυει κτλ. Δες και τις χρεωσεις κτλ και στην viva wallet και διαλεξε ποια σου αρεσει. 1
arma1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ok θα περιμενω, αν βγει κατι ενημερωσε εδω ,ευχαριστω
33dag Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Την Δευτερα λενε οτι θα βγαλουν τις καινουριες mastercard. Περιμενε να δεις τι θα ισχυει κτλ. Δες και τις χρεωσεις κτλ και στην viva wallet και διαλεξε ποια σου αρεσει. Δεν θα είναι mastercard ούτε νομίζω να βγουν τόσο γρήγορα, εμένα μου είπαν visa και για Τρίτη (το ελπίζω αλλά φοβάμε ότι θα πάρει πολύ παραπάνω). Εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να μας χρεώσουν για την προμήθεια της νέας κάρτας. Να ξαναπληρώσω για κατι που έχω πληρώσει και δεν ξέρω αν θα δουλεύει, που θα δουλεύει και για πόσο θα δουλεύει; Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να στείλεις ένα χιλιάρικο .... Δεν έχω χιλιάρικο! Ποιο πορτοφολι λες; Εγω που εχω 20€ κωδικο τι να τον κανω τωρα; Το πορτοφόλι της moneysafe (e-MoneySafe wallet https://www.emoneysafe.com). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή μέχρι να βγει η νέα κάρτα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι φίλε hellojim επειδή ζητάει από περίπτερο ο φίλος Καλό είναι να αναφέρουμε και λύσεις που είναι παρόμοιες. Εγώ εκεί κατέφυγα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το ότι δεν πάω σε περίπτερο να βγάλω την κάρτα....θυσία...τι να πω, μάλλον εκεί είναι τα σκατα. Τέλος ανέφερα το ποσό ερασιτέχνες είναι στη money safe και πανακριβοι. Την skrill την φορτώνεις με paysafe (από περίπτερο) αν θες, αλλά όπως είπα αυτές οι υπηρεσίες έχουν χρεώσεις στα πάντα. Αν δε θες να καταφυγεις σε fintech τράπεζες, σου κοστίζει. Αλλά μάλλον 'ότι να'ναι λεει' Δυστυχώς πια το παλιό καλό περίπτερο-paysafe λιγοστεύει και ακριβαίνει. Ούτε εγώ ήθελα να ασχοληθώ με λογαριασμούς κτλ αλλά αναγκάστηκα. Είσαι σίγουρος πως μπορείς να φορτώσεις skrill με paysafe τον τελευταίο καιρό ; Γιατί νομίζω πως κάπου διάβασα πως δεν γίνεται πια.
spartak1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι σίγουρος πως μπορείς να φορτώσεις skrill με paysafe τον τελευταίο καιρό ; Γιατί νομίζω πως κάπου διάβασα πως δεν γίνεται πια. Γίνεται, απλά όχι με τις Ελληνικές paysafe (από τότε που μπήκαν τα cc) 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Γίνεται, απλά όχι με τις Ελληνικές paysafe (από τότε που μπήκαν τα cc) Καλά, για Ελληνικές μιλάω έτσι κ αλλιώς. Με τις άλλες το ξέρω πως γίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα