Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζούμε στην εποχή του internet και των social media. Πλέον όλοι (εκτός κάτι παππούδων και κάποιων που νομίζουν πως τα social media τους στερούν τη ζωή τους, κυρίως) έχουμε λογαριασμό σε τουλάχιστον μία πλατφόρμα. Γι' αυτό, τι θα λέγατε να συγκεντρωθούν τα ονόματα από άλλους λογαριασμούς των insomniacs σε αυτό το thread;

Με άλλα λόγια, όσοι θέλετε γράψτε το nickname του account σας όποιων social media θέλετε

Να κάνω την αρχή εγώ

Instagram: nikolas_verras

Twitter: το ίδιο

Υ.Γ. Διάβασα άλλη μια τους κανόνες κι απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει τέτοιου είδους threads. 

Δημοσ.

Πλέον όλοι (εκτός κάτι παππούδων και κάποιων που νομίζουν πως τα social media τους στερούν τη ζωή τους, κυρίως) έχουμε λογαριασμό σε τουλάχιστον μία πλατφόρμα.

Ντρέπομαι που το λέω αλλα δεν εχω τέτοιο πράγμα...a075.gif

Δημοσ.

Κάποτε χρειαζόταν να πλανέψεις το αθώο ανόητο θύμα ενώ τώρα τα νέα παιδιά στα δίνουν όλα έτοιμα στο πιάτο. Πως αλλάζουν οι καιροί..
Μπορείτε να συνεχίσετε :whistle:

• Like 4
Δημοσ.

Ζούμε στην εποχή του internet και των social media. Πλέον όλοι (εκτός κάτι παππούδων και κάποιων που νομίζουν πως τα social media τους στερούν τη ζωή τους, κυρίως) έχουμε λογαριασμό σε τουλάχιστον μία πλατφόρμα. Γι' αυτό, τι θα λέγατε να συγκεντρωθούν τα ονόματα από άλλους λογαριασμούς των insomniacs σε αυτό το thread;

Με άλλα λόγια, όσοι θέλετε γράψτε το nickname του account σας όποιων social media θέλετε

Να κάνω την αρχή εγώ

Instagram: nikolas_verras

Twitter: το ίδιο

Υ.Γ. Διάβασα άλλη μια τους κανόνες κι απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που απαγορεύει τέτοιου είδους threads.

Και θες να πιστεψουμε οτι δεν εχεις το πιο σημαντικο. Facebook. Χαχα ακομα και εσυ φοβασαι να το βαλεις..
Δημοσ.

συμβουλη νουμερο ενα

ποτε μην δινεις ετσι ελευθερα προσωπικες πληροφοριες ειτε ειναι σημαντικες ειτε ασημαντες

συμβουλη νουμερο δυο

ξεκολλα με την ariana grande, δεν θα στειλει

• Like 3
Δημοσ.

ρε παιδια αν ανταλλαξετε social media μετα θα χαθει η μαγεια του forum, εγω δεν εχω social media τα θεωρω βαρετα και κουτσομπολιστικα, ξερω ατομα που καθονται τουλαχιστον 1 ωρα την ημερα τους και απλα κανουν scroll το mouse και περνανε την ωρα τους με το να βλεπουν τα ποστ των αλλων....παντα τα φορουμ μου αρεσαν ποιο πολυ, γενικα ειχαν την δικη τους μαγεια...

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να δίνω το facebook profile μου σε άγνωστο κόσμο, δε πα να είναι και η κυρία στο avatar του op αυτή που το ζητάει...

Δημοσ.

insomnia poulinos  :P

Δεν εχω κατι αλλο να πω :P

(ενα ακυρο Profile στο fb για να μπορω να επικοινωνω με καποια ατομα για εξορμησεις)

forum και παντα forum>τα social media δεν μας ενδιαφερουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...