leftermann Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 καλά ο Μπεστ τελικά ήταν τρισμέγιστος φιλόσοφος ε. Ρησπέκτ.
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αυτιού και του αιδοίου και συζητάνε. Λέει το μικρόβιο του δοντιού: - Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. -Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει! Λέει το μικρόβιο του αυτιού: - Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. -Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει! Λέει και το μικρόβιο του αιδοίου: - Αυτά δεν είναι τίποτα!Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει.Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα! Οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού: - Αυτόν τον πούστη τον ξέρω κι εγώ!!
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 καλά ο Μπεστ τελικά ήταν τρισμέγιστος φιλόσοφος ε. Ρησπέκτ. Ναι, και από την πολύ φιλοσοφία "πήγε" από κίρωση του ύπατος...
leftermann Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι, και από την πολύ φιλοσοφία "πήγε" από κίρωση του ύπατος... ε και, τι; Από τι πρέπει να πας για να θεωρείσαι φιλόσοφος.
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τι είναι 8 hobbits μαζί? 1 Hobbyte. ουστ ρε απατεώνα... το έβαλα στις αστείες εικόνες χτες... κλέφτη
antonl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τι είναι 8 hobbits μαζί? 1 Hobbyte. Το χουμε κι εικονογραφημένο by alexzzzzzzzzz @ Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες #11238 edit: Ξαγρυπνά ο Πόντιος για την διαφύλαξη του copyright :Ρ
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ε και, τι; Από τι πρέπει να πας για να θεωρείσαι φιλόσοφος. Από αχαλίνωτο σεξ
Sellers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ουστ ρε απατεώνα... το έβαλα στις αστείες εικόνες χτες... κλέφτη Διευρύνεις την ιδέα του ''έχει ξαναμπεί'' απο το thread στο section.
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Διευρύνεις την ιδέα του ''έχει ξαναμπεί'' απο το thread στο section. βρε αν δεν ήσουν μοντ θα στην χάριζα...
marduc812 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να παίξει βιολί; Γιατί δεν έχει σαγόνι.
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Λοιπόν, μου το πανε χθες 3 τη νύχτα. Γελούσα. Είναι μαλακία. Είναι ένας τύπος τώρα στην έρημο, βρίσκει μια όαση, αράζει, τρώει τα τοστάκια του, πίνει και νερό, την πέφτει στην άμμο και κοιμάται. Περνάει ένας Βεδουίνος, τον βλέπει έτσι μπρούμυτα, ωπ, ωραίο κωλί, φλουπ, τον χλατσώνει. Συνεχίζει να κοιμάται αμέριμνος ο τύπος, περνάει άλλος ένας καμηλιέρης, τον βλέπει, ωπ, τι ωραίο πατόνι είναι αυτό, φλααααπ, πάρτα. Γίνεται άλλες 10 φορές αυτό ξερωγώ, σε κάποια φάση σκάει ένας τύπος, κλασσικά τον μπιστώνει και αυτός, διψάει όμως, πάει στη λιμνούλα, παίρνει λίγο νερό στο ΦΛΑΣΚΙ και έτσι όπως φεύγει, του χύνεται λίγο πάνω στον κοιμώμενο τύπο, ο οποίος γυρνάει τσαντισμένος και Ώπα ρε φίλε, σιγά, μήπως να μας γαμήσεις κι όλας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.