alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μην βάλεις και στοίχημα. μα πως; αφού το είπε το άλλο το παιδί...
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το φεγγάρι είναι άσπρο από το πολύ τάκα τούκα του Τσακ Νόρις , γιατι ως γνωστόν το να κάνει σέξ κάποια μαζί του είναι σκέτη αυτοκτονία.. (εγω το ευγαλα, αλλα μπορει να το ειχα ακουσει καποτε και να μουρθε οποτε δεν ειμαι 100% σηγουρος..) μονο αυτο βρηκα με φεγγαρι Το φεγγάρι στην πραγματικότητα ήταν ένας μετεωρίτης που θα χτυπούσε την Γη. Δεν είχε υπολογίσει όμως την στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ. Έκτοτε το φεγγάρι είναι ο δορυφόρος της Γης.
doctorkostis Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αφου το ευγαλες εσυ, ας ειμαστε πιο χαλαροι. Καλο ηταν.
Sellers Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 θα ξανά ξάνουμε meeting... δεν θα ξανά κάνουμε; θα δεις εσύ Θα με δείρεις;
alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν πω ναι θα σου αρέσει... αν πω όχι θα περάσει η απειλή μου στο ντούκου...
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ο τσακ νορις παιζει angry birds ... με αληθινα πουλια και γουρουνια εχω ρεντα σημερα μιας που ειπα ρεντα.. ------------------------- παιζουν κατι κρουασαν ποκερ.. πιο θα κερδισει? αυτο με ρεντα χεχε το καταλαβατε? ρεντα , μερεντα hoooly shit!?
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ετήσιο μπαν στον Χάκερ για τις φωτογραφίες που πόσταρε.
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 οχιιιι εχω οικογενεια και παιδια!! ----------------------------------- Σ ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης πιάνει ο Χίτλερ 5 Εβραίους και ρωτά τον πρώτο: - Πόσα μέτρα πηδάς; - 1 μέτρο, απαντά τρέμοντας ο Εβραίος. Του δίνει ο Χίτλερ 1 καρβέλι ψωμί και ρωτάει το ίδιο τον δεύτερο. - 2 μέτρα... απαντάει ο δεύτερος Εβραίος. Του δίνει ο Χίτλερ 2 καρβέλια ψωμί και ρωτάει το ίδιο τον τρίτο. - 3 μέτρα! απαντάει γρήγορα ο τρίτος. Βγάζει ο Χίτλερ το πιστόλι του και του τινάζει τα μυαλά στο αέρα. Οπότε απορημένοι οι άλλοι τον ρωτάνε: - Καλά, αυτόν γιατί τον σκότωσες; Και ο Χίτλερ απαντά: - Πηδάει τη μάντρα! ------------------------------- Ενας παππους τωρα 90φευγα χρονων με περιορισμενη οραση ακουει την εξωπορτα του σπιτιου του να ανοιγει και ακολουθει η συνομιλια.. "Χαρη!!!Χαρη παιδι μ εσυ εισαι????.." Και ακουγεται μια βροντερη φωνη: "Κοντα επεσες" 3)Πανε,1 γερμανος,1 τουρκος και 1 Ελληνας σε μια βασσιλισα να ζητησουν απο μια χαρη.. Πανε λοιπον στην βασιλισα και τους λεει η βασιλισα,θα σας βαλω ενα γριφο λεει και οποιος τον λυσει θα του εκπληρωσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χαρη θελει.. Παει πρωτος ο γερμανος στο δωματιο.. Η βασιλισα νεαρη σε ηλικια και φορωντας μια νυχτικια,κανει ενα τιναγμα και με μια κινηση την βγαζει και μενει ολογυμνη μπροστα στα ματια του γερμανου. Και λεει την φραση : "Χωρις μαχαιρι χωρις σπαθι πως εγινε η σχισμη αυτη;;" Ο γερμανος αναυβδος μη μπορωντας να πιστεψει στα ματια του,δεν ηξερε τι να απαντησει. "Φυγε!" του λεει η βασιλισα Μπαινει η Τουρκος. Με μιας η βασιλισα πεταει τη νυχτικια απο πανω της. "Χωρις μαχαιρι χωρις σπαθι πως εγινε η σχισμη αυτη;;" Ο Τουρκος,δεν ηξερε τι να της απαντησει οποτε "κοπηκε"κι αυτος.. Ερχεται λοιπον και η σειρα του Ελληναρα(greek lover) Παει μπροστα στην βασιλισα και η βασιλισα κοιτωντας τον στα ματια και πετωντας την νυχτικια τον ρωταει(τι αλλο "Χωρις μαχαιρι χωρις σπαθι πως εγινε η σχισμη αυτη;;" Την κοιταει και ο Ελληνας και ξεκουμπωνει το παντελονι και της πεταει εξω λεγοντας: "Χωρις αυλακι χωρις νερο,πως εγινε το αγγουρι αυτο;;;" ------------------------------------
pournaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 οχιιιι εχω οικογενεια και παιδια!! ----------------------------------- Σ ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης πιάνει ο Χίτλερ 5 Εβραίους και ρωτά τον πρώτο: - Πόσα μέτρα πηδάς; - 1 μέτρο, απαντά τρέμοντας ο Εβραίος. Του δίνει ο Χίτλερ 1 καρβέλι ψωμί και ρωτάει το ίδιο τον δεύτερο. - 2 μέτρα... απαντάει ο δεύτερος Εβραίος. Του δίνει ο Χίτλερ 2 καρβέλια ψωμί και ρωτάει το ίδιο τον τρίτο. - 3 μέτρα! απαντάει γρήγορα ο τρίτος. Βγάζει ο Χίτλερ το πιστόλι του και του τινάζει τα μυαλά στο αέρα. Οπότε απορημένοι οι άλλοι τον ρωτάνε: - Καλά, αυτόν γιατί τον σκότωσες; Και ο Χίτλερ απαντά: - Πηδάει τη μάντρα! Χασαμε 2 εβραιους...
traganeus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=59cu-effGjU O Τσάκ Νόρις ξέρει που είναι ο Θανάσης....
μαφαλντα Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μετά από πολλές ώρες εξαιρετικά εντατικού, ακροβατικού και ενθουσιώδους σεξ με μια ξανθιά που ”χε ψαρέψει ευκαιριακά, ο άνδρας πηγαίνει στην κουζίνα για να αναπληρώσει δυνάμεις. Βάζει ένα ποτήρι γάλα και πριν το πιει διαπιστώνει ότι το πέος του έχει κοκκινίσει, έχει ανάψει και τον τσούζει. Το βουτάει λοιπόν για να φρεσκαριστεί στο παγωμένο γάλα, όταν ξαφνικά μπαίνει η ξανθιά. - Α! Ώστε έτσι γίνεται! αναφωνεί. Και πάντα το ‘χα απορία πώς ξαναγεμίζει..
35apontos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ένας πιτσιρούλης την ώρα που τον μπανιάριζε η μαμά του,παίζοντας με τ' @@ του,τη ρωτάει: -Μαμά,αυτά είναι τα μυαλά μου; κι αυτή του απαντάει: -Όχι ακόμα παιδάκι μου... Ράτσιστ,with your own risk Άσπρος σκάει Νότιο Αφρική και κάνει τσάρκες στο το πεζοδρόμιο,οπότε τον πλησιάζει κάποιος τοπικός και του λέει "ρε φίλε,ξένος είσαι;" "Πού το κατάλαβες;" του απαντάει."Εδώ μόνο οι μαύροι περπατάνε στο πεζοδρόμιο,οι λευκοί πάνε αέρα-πατέρα στο δρόμο!". "Εντάξει",σκέφτεται,"ας μη χαλάσω τα τοπικά ήθη+έθιμα" και συνεχίζει τη τσάρκα του απ' το δρόμο πια.... Εκεί που περιδιάβαινε βλέπει στο σινεμά μια ταινία που ήθελε να τη δει και στήνεται στην ουρά για εισητήριο.Οπότε νάσου άλλος ένας τοπικός τον ξαναρωτάει:"Ξένος είσαι φιλάρα;" "Ναι,πού το κατάλαβες;" "Κοίτα,μόνο οι μαύροι στήνονται στην ουρά,οι λευκοί πάνε ταμείo κατ΄ευθείαν". "Νταξ",λέει και πάει ταμείο,παίρνει το εισητήριο και διαλέγει μια πανοραμική θέση στη πλατεία,οπότε τον πλησιάζει η ταξιθέτρια και τον ρωτάει:"Ξένος είστε;Ξέρετε,στην πλατεία έχει μόνο μαύρους,οι λευκοί πάνε εξώστη" και τον οδηγεί στον εξώστη. Αφού τακτοποιήθηκε και έβλεπε το έργο,τον έμασε κατούρημα και ζητώντας συγνώμη απ' το διπλανό του,άρχισε να κινείται σκυφτά προς τις τουαλέτες. Ξανά η ίδια ερώτηση"ξένος είσαι;',η ίδια απάντηση,"Ναι,πού το κατάλαβες",ή ίδια επεξήγηση,"οι μαύροι πάνε τουαλέτα,οι λευκοί τα αμολάνε επί τόπου" και για να μη χαλάει τη πιάτσα τη βγάζει και αρχίζει να κατουράει στη πλατεία από ψηλά... Οπότε ακούγεται μια φωνή από κάτω: "Ρε φίλε,ξένος είσαι;" "Ναι,πού το κατάλαβες; "Τί πού το κατάλαβα,κούνα την και λίγο βρ αδερφέ!!!!".
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 o chuck norris ειναι ο 1ος ανθροπος που πατησε στον ηλιο, και εμεινε εκει 2 νυχτες. ο chuck norris ξερει ποιες θυσιες εχει κανει αυτη για σενα ο chuck norris ξερει πιος μωρο μου ποιος ο chuck norris δεν αναπνεει... κραταει τον αερα ομηρο δεν υπρχει σαγονι πισω απο τα μουσια του chuck norris ... υπαρχει μια ακομη γροθια. Ο Chuck Norris απέδειξε ότι η θεωρία της σχετικότητας είναι άσχετη......... ο chuck norris ξερει τα παιδια την θειας λειτουργειας
Socratis_g Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 : Εύλογη Aπορία ενος αντρα... Έχω την απορία.. Γιατί όταν η γυναίκα σου μείνει έγκυος όλες οι φίλες σας τρίβουν τη κοιλιά της και της λένε "συγχαρητήρια" Αλλά καμία δεν χαϊδεύει το πουλί σου και να σου πει "Μπραβο ρε μεγαλε, πολυ καλη δουλεια" *************************************************************************************** O ΜΠΑΤΛΕΡ > > ένα πλούσιο ζευγάρι είναι > προσκεκλημένοι σ' ένα πάρτι. > > > > ? κυρία αποφάσισε να δώσει άδεια > εξόδου για τη νύχτα στον μπάτλερ > τους, τον τζέημς. > > > > του είπε ότι θα επέστρεφαν πολύ > αργά και ότι μπορούσε να > > απολαύσει τη βραδιά με τους > φίλους του. > > > > τα πράματα όμως δεν πήγαν καλά > και η κυρία έπληξε στο πάρτι > και > > αποφάσισε να γυρίσει σπίτι μόνη > της, γιατί ο άντρας της ήταν με > κάτι > > πολύ σπουδαίους πελάτες του και > δεν ήθελε να τον διακόψει. > > > > μόλις μπήκε στο σπίτι, είδε τον > τζέημς να κάθεται μόνος του στο > μεγάλο > > τραπέζι της τραπεζαρίας. > > > > του είπε να την ακολουθήσει. > > > > τον οδήγησε στο δωμάτιό της. > > > > τότε έκλεισε και κλείδωσε την > πόρτα. > > > > τον κοίταξε και χαμογέλασε. > > > > - τζέημς, βγάλε το φόρεμά μου. > > > > ο τζέημς εκτέλεσε την εντολή της > προσεκτικά. > > > > - τζέημς, συνέχισε η κυρία, βγάλε > τις κάλτσες μου και τις > ζαρτιέρες. > ο μπάτλερ την υπάκουσε > σιωπηλός. > > > > - τζέημς, βγάλε το σουτιέν μου > και την κιλότα μου. > > > > καθώς το έκανε κι αυτό η ένταση > στο δωμάτιο είχε φτάσει στο > απροχώρητο. > > > > > > ? κυρία τον κοίταξε και, μετά από > μια βασανιστική σιωπή, του > είπε: > > > > - αν ποτέ σε ξαναπιάσω να φοράς > τα ρούχα μου, θα ψάχνεις για > δουλειά. > >
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.