Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο άντρας ο σωστός πηδάει ο,τι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό και χωρίς να φοβάται να μην τον χαρακτηρίσουν "μη φυσιολογικό" , "σαβουρογάμη" κλπ.

^Οοοοχι ρε συ.μην το κανετε αυτο στον εαυτο σας.αλλα παλι,γουστα ειναι αυτα.

http://www.youtube.com/watch?v=CRE4FcZ0tro

Δημοσ.

Ο άντρας ο σωστός πηδάει ο,τι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό και χωρίς να φοβάται να μην τον χαρακτηρίσουν "μη φυσιολογικό" , "σαβουρογάμη" κλπ.

Συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν με κατάλαβες.

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί κάποιος να γουστάρει κάτι τέτοιο. Δεν έχει σχέση τί θα πουν οι άλλοι.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν με κατάλαβες.

Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί κάποιος να γουστάρει κάτι τέτοιο. Δεν έχει σχέση τί θα πουν οι άλλοι.

Οκ. Οι χοντροί δικαιούνται να γαμούν ή μπα;

Δημοσ.

Οκ. Οι χοντροί δικαιούνται να γαμούν ή μπα;

Δεν ανέφερα πουθενά κάτι για το αν δικαιούνται κάποιοι να γαμούν.

Έλεγα για το ποιος θεωρήται ο άντρας ο σωστός και ποιος όχι. Το αν κάποιος μπιφτεκώνει τσαμαδούρα είναι δικό του θέμα, αν του αρέσει ας το κάνει απλώς δεν μπορεί να λέγεται ότι είναι ο άντρας ο σωστός.

Δημοσ.

Γιατί τι κάνει λάθος;

Τιποτα δεν κανει λαθος.απλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να λες οτι σωστος αντρας ειναι μονο αυτος που πηδαει και χοντρες.αλλιως δεν ειναι σωστος αντρας.

Δημοσ.

Αυτός που πηδάει χοντρές είναι σωστός ή λάθος;

εσυ εχεις πηδηξει χοντρη; μπρος απο 90 κιλα.

Δημοσ.

εξαρτατε το "χοντρη" αν εχει κατι μπουτια πιο βαρια και απο την σελίνι ας την μαμισει αλλος. εγω δεν την σηκωνω που να χτυπιεστε κατω.

Δημοσ.

εσυ εχεις πηδηξει χοντρη; μπρος απο 90 κιλα.

Σιωπή εσύ χοντρούλα. Μην πετάς άκυρα πράγματα. Εσένα δεν πρόκειται ποτέ πάντως να σε αυτό που είπες.

Δημοσ.

Εμένα πάντως η πρώτη σεξουαλική μου εμπειρία (και τραυματική) ήταν με ένα ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ.

Κατά καιρούς έχω χώσει και γεματούλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...