Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιωπή εσύ χοντρούλα. Μην πετάς άκυρα πράγματα. Εσένα δεν πρόκειται ποτέ πάντως να σε αυτό που είπες.

δεν πειραζει το κανει αλλος το ψυχικο. :P

Δημοσ.

απελπισμενος

Έλα να σε κυκλοφορήσω να δούμε ποιος θα ρίξει τις περισσότερες. ;)

Έλα πλάκα, βάλτε κανα ανέκδοτο τώρα. =ρ

Δημοσ.

Η γυναίκα μου στεκόνταν γυμνή μπροστά στον καθρέφτη και μου λέει:

- Αισθάνομαι χάλια. Δείχνω γριά, χοντρή και άσχημη. Πές μου κάτι θετικό.

Και της απάντησα:

- Η όρασή σου όμως είναι τέλεια...

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...:P

Δημοσ.

ο τσακ νορρις δεν σηκωνει σπαθι στην μυγα του.:whistle:

ο ναι δικο μου.

επισης ο τσακ νορρις ξερει που παν τα τεσσερα

Δημοσ.

Νύχτα... κάποιος φεύγοντας από ένα πάρτι, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι του με τα πόδια... ξέροντας ότι θα κόψει δρόμο αν περάσει μέσα από το γειτονικό νεκροταφείο, αν και δεν υπάρχουν φώτα, το επιχειρεί... αλλά, λίγο το πιοτό, λίγο το βαθύ σκοτάδι, γλιστράει και πέφτει μέσα σε έναν φρεσκοσκαμένο άδειο τάφο. Προσπαθεί να σκαρφαλώσει και να βγει, αλλά τα τοιχώματα είναι πολύ γλιστερά και συνέχεια ξαναπέφτει μέσα στον τάφο. Τελικά, εξαντλημένος, αποφασίζει να περιμένει το πρώτο φως για να ξαναδοκιμάσει...

Μετά από λίγη ώρα, να σου άλλος ένας κόβει δρόμο μέσα απ το νεκροταφείο και για πολλή κακή του τύχη γλιστράει και πέφτει στον ίδιο τάφο... δοκιμάζει, ξαναδοκιμάζει να βγει... μάταιο... και εκεί που ετοιμάζεται κι αυτός να τα παρατήσει και να περιμένει, ακούει, μες στα σκοτεινά, την φωνή του αλλού:

- Παράτα τα, δεν πρόκειται ποτέ να βγεις από δω μέσα!

Και να δείτε με τι ταχύτητα βγήκε!!!

.............................................................

Ένας ναύτης φτάνει σε κάποιο λιμάνι αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά δωμάτιο για το βράδυ.

- Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα δωμάτιο. Ή έστω ένα κρεβάτι οπουδήποτε, ξέσπασε στο τελευταίο ξενοδοχείο που βρήκε.

- Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα δίκλινο και το έχει πάρει ένας νεαρός μόνο του. Ίσως δεχτεί να το μοιραστεί μαζί σας. Μόνο που πρέπει να σας πω ότι ροχαλίζει τόσο δυνατά, που από τα διπλανά δωμάτια κάνουν συνεχώς παράπονα. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρετε να κοιμηθείτε εκεί.

- Κανένα πρόβλημα. Θα το πάρω.

Το επόμενο πρωί ο ναύτης κατέβηκε για πρωινό φρέσκος κι ανανεωμένος.

- Πως κοιμηθήκατε; τον ρώτησε ο ξενοδόχος.

- Καλύτερα από ποτέ.

- Μα δεν σας ενόχλησε ο άλλος νεαρός με το ροχαλητό του;

- Όχι, τον έκανα να σκάσει σε μηδέν χρόνο.

- Πως το καταφέρατε αυτό;

- Όταν ανέβηκα στο δωμάτιο ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πήγα λοιπόν, του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και του είπα: Καληνύχτα όμορφε. Όλο το υπόλοιπο βράδυ ξαγρύπνησε παρακολουθώντας με.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...