Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 179.Κάθε σταγόνα θαλασσινού νερού περιέχει περίπου 1 δισεκατομμύριο άτομα χρυσού. Μία σταγόνα νερό είναι κάτι παραπάνω από 0.05 χιλιοστόλιτρα. Οπότε πρακτικά, με μια αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού (100,000L = 2,000,000,000 σταγόνες) θα έχουμε 2 × 10^18 άτομα χρυσού. Ένα άτομο χρυσού ζυγίζει 3.3 × 10^(-22) γραμμάρια. Δηλαδή, αυτή η ποσότητα νερού θα μας έδινε 6.6 × 10^(-6) = 0.00066 γραμμάρια χρυσό... δηλαδή περίπου 0.026€; Άσε, δεν ξεκινάω να φιλτράρω τη θάλασσα.
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 189 παράξενα και περιέργα στον κόσμο! 59.Στο Βέλγιο, υπάρχει μουσείο φράουλας. it's true http://www.museedelafraise.be/
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι οι γυναίκες βαζουν make up, και φοράνε άρωμα? γιατι ειναι άσχημες και βρωμάνε
PavelX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Pray! Hacker ημών, ο εν των προγραμματιστών, Αγιασθήτω ο κώδικάς Σου, Ελθέτω το Πρόγραμμά Σου, Γεννηθήτω το Update Σου Ως εν server και επί του client. To patch ημίν το critical δος ημίν σήμερον, Και άφες ημίν τα exploits ημών Ως και ημείς αφίεμεν τα advisories ημών. Και μη εισενέγκεις ημάς εις μπλε οθών, Αλλά ρύσαι ημάς από το data loss. Δι'ευχών των Hackerάδων Προγραμματισταράδων ημών, Κύριε Root Admin ο Θεός ημών, Ελέησον και save ημάς. Αμήν ! Το εβαλα σαν ανεκδοτο πειραζει; Sorry αλλά πρέπει να διεκδικήσω τα credits :-P
hackerW32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μία σταγόνα νερό είναι κάτι παραπάνω από 0.05 χιλιοστόλιτρα. Οπότε πρακτικά, με μια αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού (100,000L = 2,000,000,000 σταγόνες) θα έχουμε 2 × 10^18 άτομα χρυσού. Ένα άτομο χρυσού ζυγίζει 3.3 × 10^(-22) γραμμάρια. Δηλαδή, αυτή η ποσότητα νερού θα μας έδινε 6.6 × 10^(-6) = 0.00066 γραμμάρια χρυσό... δηλαδή περίπου 0.026€; Άσε, δεν ξεκινάω να φιλτράρω τη θάλασσα. ρε φιλε να ουμε, μου θύμισες τωρα οτι πρεπει να διαβασω χημεία
hackerW32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 haha good one.. ----------------- - Γιατί η ξανθιά ρίχνει νερό στον υπολογιστή της όταν παίζει στο facebook; - Για να ποτίσει τα φυτά στο farmville!!! - Τι κοινό έχει Ο Ολυμπιακός με το μετρό; - Δεν περνάει από Τούμπα. - Τί κοινό έχουν τα Βιάγκρα με τον Ολυμπιακό; -Και τα δύο βοηθούν την Ανόρθωση. - Tι κοινό εχει ο Ολυμπιακός με μια γκόμενα φαντάρου; - Και οι 2 κάνουν πολλά χιλιόμετρα και στο τέλος "την τρώνε". - Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός με το χιόνι; - Με 10 πόντους αποκλείεσαι. - Τι διαφορά έχει ο Ολυμπιακός από τους παίκτες του Big Brother; - O Oλυμπιακός αποχωρεί Τετάρτη. - Τι είπαν στις καφετέριες στο Πασαλιμάνι όταν σκόνταψε στο πεζοδρόμιο ένας Ολυμπιακός; - Πέναλτυ. - Τι κάνουν οι γαύροι όταν προκρίνονται από τη φάση των ομίλων του Champions League; - Περιμένουν να φορτώσει η επόμενη πίστα του playstation! - Γιατί ο κόσμος αποφεύγει να σηκώνει ερυθρόλευκους χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα; - Γιατί αν πέσουν, θα ζητήσουν πέναλτυ! - Γιατί μόνο στα Ζωνιανά μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός; - Γιατί μόλις κουρέψανε το "χόρτο". - Γιατί οι ψαράδες ζηλεύουν τον Νικοπολίδη; - Γιατί τα δίχτυα του είναι πάντα γεμάτα. - Πού πάνε οι ομάδες μετά τον πρώτο γύρο του Champions League; - Οι δύο πρώτες πάνε στο δεύτερο, η τρίτη στο UEFA και η τέταρτη στον Πειραιά! - Ποιο πουλί έπαιζε καλό ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ; - Η καλια-Κούδα - Πως λέγεται η Πορτοκαλάδα στα σέρβικα; - Ιβιτς. - Τι κοινό έχουν τα χελιδόνια και ο Ολυμπιακός; - Και οι δύο φεύγουν φθινόπωρο από την Ευρώπη. - Τι κοινό έχουν ο ολυμπιακός στο champions league και οι αθλητές στίβου στα 400 μέτρα; - Ολοι αγωνίζονται ένα γύρο. - Τι διαφορά έχει το κινητό τηλεφωνο απ'τον Ολυμπιακό; - Τα κινητά πιάνουν στην Ευρώπη ενώ ο Ολυμπιακός όχι. - Τι διαφορά έχει το αίμα με τον Ολυμπιακό; - Το αίμα έχει ομάδα ενώ ο Ολυμπιακός όχι. - Πόσοι Ολυμπιακοί χρειάζονται για να βιδώσουν μια λάμπα; - Κανένας, έρχονται τα Παόκια και τους αλλάζουν τα φώτα. Πάει κάποιος σε μια μπουτίκ του ολυμπιακού και λέει στον πωλητή: - Γεια σας θα ήθελα μια φανέλα του ολυμπιακού Και ο πωλητής: - Παίκτη ή διαιτητή;;; εντομεταξι ειμαι ολυμπιακος
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της: - Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000 μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα.. - Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα .... που είναι όλα αυτά ? - Στο Farmville στο Facebook .... να και το password !
dimitrisOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξερω αν εχει ανεβει αλλα το βρεικα σε ενα σιτε και ειπα να το βαλω Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου: - Γιατί μαντάμ δεν του καθόσαστε του άντρα σας; σε άψογη φαναριώτικη προφορά και αξάν. Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεκτη ιστορία της: - Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταρίφας: - Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή ...; Έτσι μου κάνει ένα "ή". Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος: - Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή ...; - Έτσι μου κάνει ένα "ή". Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας: - Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή ...; - Έτσι μου κάνει ένα "ή". Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο. Και την ρωτάει ο γιατρός: - Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή ... ;
nickelodeon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ένας γύφτος παίρνει καινούριο Τουότα. Μαζεύονται όλοι στο καταβλησμό και το καμαρώνουν, γυαλιστερό, γυαλιστερό με ζαντικό τρελό και νικελωμένους προφυλακτήρες . Για μια ολόκληρη μέρα από το πρωί ως το βράδυ όλη την ώρα οδηγούσε ανάμεσα στα τσαντίρια, σκόνη, σαματάς, φρεναρίσματα, σπιναρίσματα, χαμός. Την επόμενη μέρα το πρωί τον βλέπουν να κάνει βόλτες περπατώντας χωρίς το αμάξι και τον ρωτάνε τι έγινε. - Αφού έκανε τόσες βόλτες εδώ στον καταβλησμό βαρέθηκα και είπα να το βγάλω στην εθνική να το πατήσω λίγο. Ξεκινάω με πρώτη, τρομερό τράβηγμα αμέσως σκάω δευτέρα καπάκι τρίτη το κοντέρ στα 100 χιλιόμετρα, τετάρτη, πετάω στα 160, πέμπτη απογειώνομαι κοντεύει τα 200 βάζω και το "ρό" και το γαμώ τη μάνα.
Giwrgos1996 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Βομβιστής μπαίνει σε pet shop,αφήνει μιά βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει: - Η βόμβα θα εκραγεί. Έχετε μόλις... 60 δευτερόλεπτα γιά να φύγετε! Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται μία χελώνα: -Ε είσαι πολύ μεγάλος μαλ*κας.
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 "Ρο" εννοεί το R στο κιβώτιο. Κι εγώ λίγο άργησα.
panosno1com Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εβαλε την Rally ρε συ ταχυτητα ... την R ... (οπισθεν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.