washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ...βασικά γίνεται πιο καλό αν στο τέλος βάλεις "...από τα Χανιά είσαι παληκάρι μου;"
panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεντύνεται η γυναίκα και καθ΄οδόν για το κρεβάτι ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞ χτυπάει το πόδι στο κομοδίνο... Άντρας: χτύπησες αγάπη μου; μωρό μου; κούκλα μου; ζωή μου; ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ η γυναίκα καθ΄οδόν προς το μπάνιο ξαναχτυπάει στο κομοδίνο. Άντρας: Στραβομάαααααρα!!!!!
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο ειναι το μεγαλυτερο καλο της Καβαλας/Αλεξανδρουπολης? Ειναι κοντα στη Σαμοθρακη Δικο μου
alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο ειναι το μεγαλυτερο καλο της Καβαλας/Αλεξανδρουπολης? Ειναι κοντα στη Σαμοθρακη Δικο μου http://www.youtube.com/watch?v=A-fhgNoYR-E
eSATA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το μεγαλύτερο καλό της Καβάλας...το μπρίκι.
alexzzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το μεγαλύτερο καλό της Καβάλας...το μπρίκι. Το τέλειο μέρος για πρώτο ραντεβού...
alexzzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ποστ πιξ. https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%B5-%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B9/329905706024
hackerW32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 μαμοτο , μπερδεψα τα tabs.. (πηγε στα βιντεο)
star12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 λιγο κουφο αλλα λες και τα αλλα ανεκδοτα δεν ειναι αρα.... παει μια ξανθια σε ενα μαγαζι της νοκια και ρωταει για σας ...δουλευει εδω η αννα;; λεει ο πωλητης οχι. λεει η ξανθια ειστε σιγουρος; σιγουροτατος σιγουρος σιγουρος; επιμενει η ξανθια. εκνευριζεται ο πωλητης.παει μεσα να ρωτησει...ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ Η ΑΝΝΑ;;ΜΙΑΤΡΕΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΡΙΞΕΙ... Οχι απαντανε παει παλι μεσα.συγγνωμη κυρια μου δεν εχουμε καμια αννα που να δουλευει εδω.. Απορρημενη η ξανθια λεει καλα αφηστε μαλλον δουλευει σε αλλο μαγαζι παει να φυγει και ο πωλητης και αυτος απορρημενος τη ρωτα.. Ποιος σας ειπε οτι δουλευει εδω αυτη η αννα; η ξανθια απαντα Κανεις κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις;καλα και τοτε πως το ξερετε η ξανθια απαντα μα το ειδα τι ειδατε να περνουσα και ειδα να λετε come and meet anna καλα μη βαρατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.