gang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Περπατάει ο ΓΑΠ με τον Πάγκαλο και περνάνε κάτω από ένα δέντρο, ξαφνικά ένα πουλί τα αμολάει και κουτσουλάει τον ΓΑΠ. Γυρίζει o ΓΑΠ στον Πάγκαλο και τον ρωτάει: - Ρε χοντρέ, τι έχω στο κεφάλι μου; - Σκατά, του λέει ο Πάγκαλος! - Όχι μέσα ρε μαλάκα, πανω! το έκλεψααα
eu@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ο Χριστός στο Μυστικό Δείπνο ετοίμαζε το φαγητό..... Οταν ξαφνικά έρχεται ο Ιούδας και του λέει : -Δάσκαλε πολύ σκόρδο βάζεις στο φαΐ. Και απαντάει ο Χριστός: -Γιατί ρε ,θα με φιλήσεις?????
Jason13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αν η γιαγια μου ειχε αρχίδια θα ήταν ο παππούς μου..
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ...αν η γιαγιά σου είχε αρχίδια, αυτή και ο παππούς σου δε θα είχαν παιδιά κι εγγόνια
Jason13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ...αν η γιαγιά σου είχε αρχίδια, αυτή και ο παππούς σου δε θα είχαν παιδιά κι εγγόνια ..αν και ο παππους μου ομως ειχε τρυπα θα ηταν γιαγια μου.. ΤΕΛΟΣ
Marria Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο. Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες. Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου. Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει: - "Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεση σας. Είμαι πνιγμένος στη δουλειά. Πάρτε με σε καν` μήνα, μήπως και μπορέσω να σας βοηθήσω." Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στο κύριο που περιμένει: - "Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω;" - "Τίποτα, είμαι από την Ο.Τ.Ε, ήρθα για να συνδέσω το τηλέφωνο."
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ..αν και ο παππους μου ομως ειχε τρυπα θα ηταν γιαγια μου.. ΤΕΛΟΣ Δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε και οφείλουμε να τους αποδεχτούμε όπως είναι
Nikosgiann Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αν η γιαγια μου ειχε αρχίδια θα ήταν ο παππούς μου.. αν ο παππούς μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι αν γυρναγα 10 χρονια πισω,θα ακουγα παλι τα ιδια "ανεκδοτα"
Dark_son20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αν γυρναγα 10 χρονια πισω,θα ακουγα παλι τα ιδια "ανεκδοτα" -10 2001? lol αυτά είναι ποιο παλιά και από τη χούντα αν η γιαγιά μου είχε κεραίες θα ήταν τρόλεϊ (αγαπημένο της οικογενείας )
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι.
-nick- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν υπηρχανε οι ΚΝιτες κι ηρωινη Αν η γιαγια μου δηλαδη ειχε ρουλεμαν ...
μαφαλντα Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγώ το έχω ακούσει αλλιώς.Αν η γιαγιά μου είχε @@ θα είχα 3 παππούδες.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ηταν καποτε ενας εργολαβος και ηθελε προσοφρες για τις πορτες σε ενα κτηριο. Ερχονται λοιπον εκει ενας αλβανος, ενας γερμανος και ενας ελληνας. Παει λοιπον στον αλβανο και τον ρωταει. - Ποσο θες για την καθε πορτα στο κτηριο? - 200 ευρω, λεει αυτος. Παει στον γερμανο και ρωταει το ιδιο. - 400 ευρω, λεει αυτος. Παει και στον ελληνα και κανει την ιδια ερωτηση - 2000 ευρω, λεει αυτος. Τα χανει ο εργολαβος!! - Τι λε ρε φιλε? 2000 ευρω για καθε πορτα? Τρελος εισαι? Τι πληρωνεις? Και λεει ο ελληνας. - 1300 ευρω απο 650 ο καθενας μας, 500 ευρω στον γερμανο για κρατησει το στομα του κλειστο και 200 ευρω στον μαλακα τον αλβανο για να μας φτιαξει τις πορτες!!!
star12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ο τσακ νορις ηπιε τον ιντερνετ καφε ο τσακ νορις εβαλε κουρτινες στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.