Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμείς πάλι όχι.Τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το

ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε τσίχλες

και τα πουλάμε στους Αμερικάνους. Αυτά με γεύση φρούτων γίνονται ανάρπαστα.

Του 'κανε τη μούρη κρέας. :rolleyes:

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Του 'κανε τη μούρη κρέας. :rolleyes:

και μετα οι Αμερικανοι πηραν το κρεας,το βαλαν σε ενα κοντεινερ,και το δωσαν στους Ελληνες για γυρο χοιρινο.

Δημοσ.

Μια ξανθιά οδηγεί σ' έναν αυτοκινητόδρομο μεγάλης κυκλοφορίας, όταν χτυπάει το κινητό της. Είναι ο άντρας της που έντρομος την προειδοποιεί: -«Αγάπη μου, μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι στον Μ25 που βρίσκεσαι τώρα, ένα αυτοκίνητο έχει μπει στο αντίθετο ρεύμα!».

-«΄Ενα μόνο;» λέει έντρομη η ξανθιά «εκατοντάδες αμάξια πάνε αντίθετα στο ρεύμα...!»

Δημοσ.

Πόσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι... Αν είχαν αξιοπρέπεια δε θα ξέραν ΌΛΟΥΣ τους άντρες!!!

Δημοσ.

Σε μια μεγάλη ευθεία της εθνικής οδού, ένα

σπουργιτάκι χτυπάει με δύναμη στο παρμπρίζ μίας νταλίκας που έτρεχε.

Πέφτει αναίσθητο στην άσφαλτο και ο νταλικιέρης, γεμάτος τύψεις,

βγαίνει να δει αν είναι το πουλάκι ζωντανό.

Το παίρνει στο χέρι του και διαπιστώνει ότι η καρδιά του χτυπάει αμυδρά.

Το πηγαίνει γρήγορα στο σπίτι του να το φροντίσει και αναίσθητο

ακόμα το βάζει σε ένα κλουβί με τροφή και νερό.

Το πρωί, το σπουργιτάκι ξυπνάει και βλέποντας γύρω του κάγκελα, φωνάζει :

- "Όχι,Θεέ μου! Τον σκότωσα τον άνθρωπο!" .

Δημοσ.

- Γιατρέ βοήθησε με, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.

- Τι συμβαίνει τον ρωτάει ο γιατρός.

- Ότι φάω το βγάζω όπως είναι. Πατάτες να φάω, πατάτες χέζω, μπριζόλα να φάω, μπριζόλα χέζω, ιμάμ να φάω...ιμάμ θα χέσω... Έχω τρελαθεί, τι μπορώ να κάνω για να είμαι κι εγώ σαν τους άλλους;

- Ηρέμησε άνθρωπε μου, υπάρχει λύση: Φάε σκατά.

Δημοσ.

Πως τρομάζεις έναν άνδρα;-Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι..

Η Compact Disc Club σας παρουσιάζει τα ''ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ''.Μιά συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι..

Eίναι μιά κοπέλα που με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο.Λέτε να με γουστάρει ή παίζει ρόλο το ότι δουλεύει στην Eurobank;

Ποιά η διαφορά μεταξύ ενός εμβρύου και μιάς πεθεράς;-Η πεθερά δε θα γίνει ποτέ άνθρωπος..

Eπιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι σε μιά γυναίκα αρκούν ακόμα και 8,5 εκατοστά γιά να ικανοποιηθεί.Και δεν παίζει κανέναν ρόλο το είδος.Μπορεί να είναι MasterCard,Visa,Maestro,American Express..

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥ ΑΝΔΡΑ..

Αυτός που γυρνάει σπίτι του 6 η ώρα το πρωί βρωμοκoπώντας οινόπνευμα και γυναικείο άρωμα,με ρουφηξιές στο λαιμό και κραγιόν παντού.Τραβάει ένα χαστούκι στο κωλαράκι της γυναίκας του και της λέει:''Ξύπνα.Σειρά σου''..

Σε μιά παραλiα,πάει ένας μπρατσαράς σε μιά κοπέλα και τη ρωτάει:-Σ' αρέσει το σώμα μου;-Όχι! Ούτε εμένα.Πολύ μαλάκας ο Σφακιανάκης..

Τι να το κάνω αν η γυναίκα έχει καλή ψυχή; O χάρος είμαι;

5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90,95,100 ευρώ. Φτού! Δε βγαίνω..

Τα μαγιό έγιναν Βραζιλιάνικα.Οι κώλοι παρέμειναν Ποντιακοί..

Λένε ότι το γάλα σου δίνει δύναμη.Mαλακίες.Πιές 5 ποτήρια γάλα και δοκίμασε μετά να μετακινήσεις έναν τοίχο.Δε θα μπορέσεις.Πιές όμως 5 ποτήρια βότκα και θα δεις.Ο τοίχος μετακινείται από μόνος του..

Δημοσ.

Ένα δικό μου. =ρ

Όταν βούτηξε ο παπάς τον θεό στη κολυμπήθρα είπε: "Βαφτίζεται ο δούλος του Τσακ Νόρις, θεός". :mrgreen:

Δημοσ.

Τι εκανε ο Jobs οταν εφτασε στον Παραδεισο;

Μηνυσε τον Θεο για καταχρηση πατεντας και λογοτυπου,οταν ο Αδαμ και η Ευα δαγκωσανε το μηλο.

Δημοσ.

Θέλω να γίνω Sellers στη θέση του Sellers

Πώς λέγεται το να σε κάνει κάποιος φίλο, να σου κάνει like στο επόμενο status και στη συνέχεια να σε διαγράφει?

One like stand

Δημοσ.

Σε ένα σχολείο τέσσερα πιτσιρίκια ποντιακής καταγωγής κάνουν πειράματα με ένα βάτραχο

Του κόβουν το ένα μπροστινό πόδι και του λένε πήδα

ο βάτραχος παρόλο τον πόνο πηδάει.

Του κόβουν και το δεύτερο μπροστινό πόδι και του λένε πήδα

ο βάτραχος πάλι παρόλο τον πόνο πηδάει.

Του κόβουν το ένα από τα δύο πισινά πόδια και του λένε πήδα

ο βάτραχος παρόλο τον πόνο και την αιμορραγία πηδάει.

Του κόβουν και το δεύτερο πισινό πόδι και του λένε πήδα

ο βάτραχος όμως μένει ακίνητος.

Τι συμπέρασμα βγάλαν από το πείραμα?

Ο βάτραχος αν του κόψεις όλα τα πόδια

κουφαίνεται.

Περπατάει ο Γιορίκας με τον Κωστίκα και βλέπουν στο δρόμο μια κουράδα σκύλου

- Γιορίκα θα σου δώσω 100 ευρώ αν φάς την κουράδα

την πιάνει ο Γιορίκας και την τρώει

Συνεχίζουν την βόλτα τους.

ποιο κάτω βρίσκουν δεύτερη κουράδα

- Κωστίκα θα σου δώσω 100 ευρώ αν φας την κουράδα

την πιάνει ο Κωστίκας και την τρώει

Συνεχίζουν την βόλτα τους ώσπου λέει ο Κωστίκας

- Γιορίκα ξέρεις τι κάναμε

Φάγαμε σκατά τσάμπα

Δημοσ.

Ήταν ένας βουδιστής, ένας μουσουλμάνος και ένας έλληνας χριστιανός μέσα σε ένα κτήριο, γίνεται ένας σεισμός, της ...τάνας κακός χαμός, πέφτει.

Βγάζουν πρώτο τον βουδιστή από τα χαλάσματα, το τραβάν από τα χέρια, έχει κομμένα τα δύο πόδια, μα μόλις βγαίνει λέει: "Ω Βούδα σε ευχαριστώ που με έσωσες από την καταστροφή που με βρήκε, θα μπορούσε να έχω πεθάνει".

Στη συνέχεια βγάζουν τον μουσουλμάνο, τον τραβούν από το ένα χέρι, κομμένο το άλλο και τα δυο του πόδια με το ζόρι ζει, μα μόλις βγαίνει φωνάζει: "Ω μέγιστε Αλάχ σε ευχαριστώ που με έσωσες θα μπορούσε να έχω πεθάνει".

Ε, βγαίνει και ο έλληνας χωρις να έχει πάθει τίποτα, τινάζεται και λέει:

"μαμώ την π$#%γία μου θα σκοτωνόμασταν"...

Δημοσ.

Είναι κάποιος πλούσιος (ονόματα δεν λέμε) που έχει καρκίνο στο τελικό στάδιο, έχει πάει στους ποιο διάσημους γιατρούς, στα ποιο ακριβά νοσοκομεία όμως όλου οι γιατροί του δώσανε γύρο στους τρεις μήνες ζωή.

Μαθαίνει ότι υπάρχει ένας Ινδός σοφός που κάνει θαύματα, πάει λοιπόν και τον βρίσκει σε ένα χωριό στην Ινδία μέσα σε μια φτωχική καλύβα και του εξηγεί το πρόβλημά του.

- Πόσο καιρό λένε οι γιατροί ότι θα ζήσεις ακόμα.

- Τρεις μήνες σοφέ μου άνθρωπε σε παρακαλώ βρες μια λύση

- Θα γεμίσεις την μπανιέρα σου με χώμα και θα μπαίνεις μέσα μέχρι το λαιμό, τον πρώτο μήνα δύο ώρες την ημέρα, τον δεύτερο μήνα έξη ώρες την ημέρα και τον τρίτο μήνα δέκα ώρες την ημέρα.

- Και θα θεραπεύσεις αυτό τον καρκίνο?

- Όχι αλλά θα συνηθίσεις το χώμα.

Δημοσ.

οι γιατροί του δώσανε γύρο στους τρεις μήνες ζωή.spoiler]

Του δίνανε για τρείς μήνες γύρο; Πού είναι αυτοί οι γιατροί να πάω να ντερλικώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...