athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πάει η λεσβία στον γυναικολόγο. Την εξετάζει προσεκτικά και της λέει: - Κυρία μου, έχετε τον πιο καθαρό κόλπο που έχω δει στην καριέρα μου. - Ε, τι να γίνει γιατρέ μου, παίρνω γυναίκα κάθε μέρα.
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μαρία, δεν έχω διαβάσει χειρότερο ανέκδοτο. Ναι ? Δεν θα κοιμηθω το βραδυ
ravend Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου. Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γουλιέλμος Τέλος, και ο Steve Jobs. Από τους 4 τη μαλακία την έκανε η γυναίκα.... ρε παίζει και η χιονάτη.
status Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ρε παίζει και η χιονάτη. Η Χιονάτη ήταν παρτουζιάρα, ποιος γαμεί τα μίλα όταν έχεις 7 νάνους..;ρ Οκ, πόσο γκέϊ ακούστηκε αυτό;; :Ρ
panosno1com Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω αν εχει ξαναμπει Ο Γιωρίκας μαζί με 2 αμερικανούς εκπαιδεύεται για κατάσκοπος. Μετά από 3 μήνες αφού τελείωσε η εκπαίδευση τους, έπρεπε να περάσουν από 3 στάδια βασανιστηρίων, όποιος ήταν πιο έμπιστος και δεν μαρτυρούσε τα μυστικά που είχε μάθει θα έπαιρνε και το δίπλωμα του. Αρχίζουν λοιπόν πρώτα με τον έναν αμερικανό. Δεν προλαβαίνει να τελειώσει το πρώτο βασανιστήριο και τα λέει όλα. Το ίδιο και ο δεύτερος αμερικανός. Φτάνουν και στον Γιωρίκα, .......... πρώτο στάδιο το περνάει, δεύτερο, σκληρό καρύδι δεν λυγίζει με τίποτα, το τρίτο βασανιστήριο ήταν απίστευτο ξύλο κάθε μέρα. Και εδώ άντεξε το παλικάρι μας, 2 μέρες ξύλο, τρεις μέρες, την τέταρτη μέρα η επιτροπή που δεν μπορούσε να πιστέψει την τόση αντοχή του, πηγαίνουν να δουν στο κελί του τι κάνει, και βλέπουν τον Γιωρίκα, με τις δυο του παλάμες στον τοίχο, να χτυπάει το κεφάλι του και λέει: - Θυμήσου τα ρε βλάκα, θυμήσου τα!!!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ηταν μια μερα ενας τοκογλυφος και παει στο σπιτι του Γιωρικα που του χρωστουσε πολλα. Χτυπαει το κουδουνι, κοιταει ο Γιωρικας απο το ματακι και τρεχει στη γυναικα του και της λεει: - Γυναικα, ανοιξε την πορτα και σκαρφισου κατι να πεις οτι δεν ειμαι εδω. Ετσι ακριβως λοιπον κρυβεται ο Γιωρικας στην τουαλετα και κρυφακουει τον διαλογο. - Χερεται, ειναι εδω ο Γιωρικας? - Οχι, λεει αυτη, λειπει εξω. - Θα γυρισει συντομα? Ρωταει ο τυπος - Οχι, ειναι σε ταξιδι στην Γερμανια, λεει αυτη. - Αχα, μαλιστα, ισως μπορειτε εσεις να βοηθησετε. - Τι μπορω να κανω εγω? - Να κατσετε να σας γαμησω και τοτε θα διαγραψω το χρεος. Καθεται λοιπον αυτη και σκιζονται κανονικα ενω ο Γιωρικας μεσα απο την τουαλετα δαγκωνε τα χειλια του λεγοντας: - Αρε πουστη θα πεθανεις οταν γυρισω απο τη Γερμανια!!
hackerW32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ειναι ο Γιωρικας αλεξιπτωτιστης και ερχεται η μερα που κανουν την ασκηση να πηδηξουν απο ελικοπτερο!!! Ξυπναει το πρωι για να παει και του λεει η μανα του μην πας Γιωρικα ειδα κακο ονειρο οτι δεν θα ανοιξει το αλεξιπτωτο!! Οχι ρε μανα θα παω τι λες ολοκληρος αντρας ειμαι!!Οχι μη πας δε θα ανοιξει!!!ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΩ! Ε λοιπον παει ο Γιωρικας και αρχιζει η ασκηση!!Πηδαει ο πρωτος ο δευτερος.........και ερχεται η σειρα του γιωρικα να πηδηξει απο το ελικοπτερο.Ειναι τελευταιος και μετα απο αυτον ο λοχαγος του!Του λεει ο λοχαγος.. Πηδα ρε Γιωρικα λεει αυτος οχι δε πηδαω ειδε η μανα μου κακο ονειρο οτι δε θα ανοιξει το αλεξιπτωτο!Ρε πηδα ολοκληρος αντρας εισαι!Οχι δε θα ανοιξει!!! Καλα λεει ο λοχαγος και του λεει ελα να αλλαξουμε αλεξιπτωτα! Παιρνει ο Γιωρικας του λοχαγου πηδαει και το αλεξιπτωτο ανοιγει κανονικα, μες την ανακουφιση ο Γιωρικας ακουει κατι στον αερα.. Γ ι ω ρ ι κ α γ α μ ώ τ η ν μ α ν α σ ο υ !!!!!
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 TO AΚΡΩΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ Να είσαι μαύρος... Να την έχεις μικρή.... Και να μην ξέρεις μπάσκετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.