washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μαρρία, ΔΕΝ την περίμενα από 'σένα τέτοια εξομολόγηση... ...μα, να μην ξέρεις μπάσκετ...;
marduc812 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Γυρίζει ο Πόντιος από το σχολείο και ρωτάει τον πατέρα του: - Μπαμπά, μπαμπά, σήμερα στο σχολείο γράψαμε διαγώνισμα στα Μαθηματικά. Όλα τα άλλα παιδάκια πήραν 15 και εγώ 20. Γιατί; Επειδή είμαι Πόντιος ή επειδή είμαι έξυπνος; - Επειδή είσαι έξυπνος, παιδί μου, απαντάει αυτός. Την άλλη μέρα... - Μπαμπά, μπαμπά σήμερα στο σχολείο γράψαμε διαγώνισμα στα Αρχαία. Όλα τα άλλα παιδάκια πήραν 16 και εγώ 20. Γιατί; Επειδή είμαι Πόντιος ή επειδή είμαι έξυπνος; - Επειδή είσαι έξυπνος, παιδί μου, απαντάει ο πατέρας. Την τρίτη μέρα... - Μπαμπά, μπαμπά σήμερα στο σχολείο μετρήσαμε τις πούτσες μας. Όλα τα παιδάκια την είχαν έξι πόντους ενώ εγώ δέκα πόντους. Γιατί; Επειδή είμαι Πόντιος ή επειδή είμαι έξυπνος; - Όχι, παιδί μου. Επειδή είσαι τριάντα χρονών!
vocals_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν μετραει το μεγεθος Αυτό συγκαταλέγεται στα ανέκδοτα, έτσι;
Socratis_g Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν μετραει το μεγεθος η δικαιολογία του μιρκοτσούτσουνου. "όλα είναι θέμα τεχνικής"
eu@ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 1.Πώς λέγεται ο Γαλάτης DJ; - Ινδεμίξ (in the mix).... 2.Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα; Συγγρού-Φιξ! 3.Πως λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες; Θρακομακεδόνες. 4.Πώς έλεγαν το πρώτο τραπέζι πίστα στα αρχαία ελληνικά ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ 5.Πως λέγεται το λεωφορείο που χορεύει συρτάκι; Zor -bus ! 6.Τι περιμένουν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Μπάτμαν στη στάση; Τον Πούλμαν!!! 7.Τι περιμένουν τρία σκουλήκια στην στάση; Να περάσει το σκουληκό... 8.Tι κάνει ένας σκωτσέζος όταν πάρει φωτιά το σπίτι του; Αναπάντητες στην πυροσβεστική! 9.Πως λέγεται η πολική αρκούδα που πηγαίνει με όλους; Βολική αρκούδα! 10.Πώς λέγονται οι 7 νάνοι όταν βλέπουν την Χιονάτη γυμνή; Seven up! 11Πως λέγεται το αβγό που στολίζεται και βάφεται για να βγει; Θαβγό! 12.Πώς περνάει ο χρόνος στο Ιράκ; Μπαμ..μπαμ... 13.Πώς λέγεται το προφυλακτικό στην νεοτέρα; Αγάπη από νάυλον! 14.Πώς λέγεται ο χαπακωμένος σκύλος; Speed -Bull. 15.Πως λέγεται κάποιος που πεθαίνει ελεύθερος; Φρι-τέζα!! 16.Πως λεγόταν ο φούρναρης στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών; Καραμολέγκολας.... 17.Πώς λέγεται το Pokemon με διανοητική καθυστέρηση; -ΠΙΚΠΑ-τσου 18.Πως λέγεται η ξαδέρφη του Φιντέλ Κάστρο; -Φιλιώ Πυργάκη! 19.Πως λέγεται η γυναίκα του Αγιου Βασίλη; Mairy Christmas 20.Πως λέγεται η γυναίκα με τρία παιδιά; ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ 21.Πώς λέγετε ένα έντομο μέσα στο ταξί; Εντομεταξί 22.Γιατί έχει στραβώσει ο πύργος τις Πίζας; Γιατί όλοι πάνε στον πύργο του Άιφελ 23.Πώς λέγεται μια φάλαινα Όρκα με μαγιώ; Μαγιόρκα. 24.Πόσες νότες γνωρίζουν οι αστυνομικοί; Τρεις: Μι-Λα-Ρε! 25.Τι πετάει πιο ψηλά από τον Peter Pan; O Peter Parapan. 26.Ποιο ζώο είναι άγριο, ζει στη ζούγκλα και χορεύει νησιώτικα; Το λιοντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι!
nickelodeon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μία μέρα καθώς η Μαρία καθάριζε κάτω από το κρεβάτι βρήκε ένα μικρό κουτί. Περίεργη το άνοιξε και βρήκε 3 αυγά και 10.000 ευρώ. Λίγο καχύποπτη ρωτάει τον άνδρα της, με τον οποίο ήτανε 25 χρόνια παντρεμένοι, για το κουτί. - Α, αυτό, λέει ο άνδρας της. Κάθε φορά που σε κεράτωνα έβαζα ένα αυγό στο κουτί. Η Μαρία στεναχωρήθηκε, αλλά σκέφτηκε ότι 3 απιστίες σε 25 χρόνια γάμου δεν ήταν και τόσες πολλές. - Και τι είναι τα 10.000 ευρώ;, ρωτάει ξανά. - Α, κάθε φορά που μάζευα 12 αυγά, τα πούλαγα!
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Έχει περισσότερη επιτυχία το συγκεκριμένο (παλιό γαρ) όταν ο άντρας ρωτάει και η Μαρία είναι η...κότα
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αυτή η κρίση είναι χειρότερη και από διαζύγιο! Έχω χάσει τα μισά υπάρχοντά μου και είμαι ακόμη παντρεμένος!
nickelodeon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τρία πιτσιρίκια κάθονται μπροστά στο άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη και μαλώνουνε για το μικρό όνομα του ήρωα του 21 - Θανάση τον ελέγανε, λέει ο πρώτος - Λάθος κάνεις απαντάει ο δεύτερος, Θεμιστοκλή τον λέγανε, το ξέρει και η κουτσή Μαρία. - Τι λέτε ρε Θπύρο τον ελέγανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.