Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παει ο Ρουβάς σε ένα τυροκομείο και θέελει να αγοράσει τυρί!

-θα ήθελα ένα κιλό τυρί!

- το θέλετε σε κουβά , σε χαρτί, ή σε κεσε!

-Κε-σε θελωωωω...

iphone.png

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό...

- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί...

Ο γιατρός

- Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή.

- Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!!

- Αααααα γεια σου !!

Δημοσ.

Παει ο Ρουβάς σε ένα τυροκομείο και θέελει να αγοράσει τυρί!

-θα ήθελα ένα κιλό τυρί!

- το θέλετε σε κουβά , σε χαρτί, ή σε κεσε!

-Κε-σε θελωωωω...

iphone.png

Σημείωση οτι το είπα στον πατέρα μου δεν γελασε καθόλου και μου λεει, για 13 χρονών κοριτσάκια.

Του λέω εμένα μ'αρεσε και μου απαντάει αυτό είναι το κακό!

πραγματικά γέλασα :P

Δημοσ.

Σημείωση οτι το είπα στον πατέρα μου δεν γελασε καθόλου και μου λεει, για 13 χρονών κοριτσάκια.

Του λέω εμένα μ'αρεσε και μου απαντάει αυτό είναι το κακό!

πραγματικά γέλασα :P

χααχαα και γω με την απάντηση του φάδερ πιο πολύ γέλασα ;-ρ

Δημοσ.

Ειναι ενα αεροπλανο που μολις απογειωθηκε και ανοιγει το μικροφωνο και μιλαει ο κυβερνητης το κλασσικο ποιημα. Ξεχναει ομως το μικροφωνο ανοιχτο οποτε μετα απο καποια ωρα ακουγεται σε ολο το αεροπλανο:

- Πωωω, μαλακα παω να ριξω ενα χεσιμο και αμεσως μετα θα ριξω ενα γαμησι την αεροσυνοδο!

Ξεκινησαν λοιπον τα χαχανητα και τα πονηρα βλεμματα μεταξυ των επιβατων, το ακουει και η αεροσυνοδος και τρεχει να τους πει να κλεισουν το μικροφωνο. Εκει που ετρεχε ομως σκονταφτει λιγο και πεφτει στη θεση μιας γιαγιακας η οποια της λεει:

- Σιγα σιγα κοριτσι μου μην βιαζεσαι, ειπε οτι θα παει να χεσει πρωτα!

Δημοσ.

Ειναι ενα αεροπλανο που μολις απογειωθηκε και ανοιγει το μικροφωνο και μιλαει ο κυβερνητης το κλασσικο ποιημα. Ξεχναει ομως το μικροφωνο ανοιχτο οποτε μετα απο καποια ωρα ακουγεται σε ολο το αεροπλανο:

- Πωωω, μαλακα παω να ριξω ενα χεσιμο και αμεσως μετα θα ριξω ενα γαμησι την αεροσυνοδο!

Ξεκινησαν λοιπον τα χαχανητα και τα πονηρα βλεμματα μεταξυ των επιβατων, το ακουει και η αεροσυνοδος και τρεχει να τους πει να κλεισουν το μικροφωνο. Εκει που ετρεχε ομως σκονταφτει λιγο και πεφτει στη θεση μιας γιαγιακας η οποια της λεει:

- Σιγα σιγα κοριτσι μου μην βιαζεσαι, ειπε οτι θα παει να χεσει πρωτα!

Δημοσ.

Γιαγιά σε ζαχαροπλαστείο:

- Ωραία γλυκά! Πώς λέγονται;

- Κoκάκια.

- Αααα, έτσι λένε και τον εγγονό μου...

Δημοσ.

- Κoκάκια.

παλιά λέγανε έτσι τον φίλο μιας ξανθιάς...

Δημοσ.

Αν πετάξουμε από τον πύργο Αθηνών τον "κο" Παπανδρέου και τον "κο" Καραμανλη ποιος θα επιζήσει????

ΟΕΕΕΕοοοο.....

Η Ελλάδα....

Δημοσ.

Όταν ζητήσαμε από τον ΓΑΠ να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν εννοούσαμε να φέρει τη χώρα σε τέτοια εξαθλίωση ώστε να μην θέλει κανείς να έρθει!!

Κλεμμένο από http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s15e09-the-last-of-the-meheecans

Δημοσ.

- Κoκάκια.

ΧΑΧΧ

Δημοσ.

Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά του σε μια απόμερη τοποθεσία, βλέπει από μακριά να πλησιάζει μια αστραφτερή ΒΜW. Ο οδηγός, ένας νεαρός ντυμένος με κοστούμι Versace, παπούτσια Gucci, γυαλιά ηλίου Ray Ban και Yves Saint Laurent γραβάτα, σταματάει δίπλα του, κατεβάζει το παράθυρο και του λέει:

- Αν σου πω ακριβώς πόσα πρόβατα έχεις στο κοπάδι σου, θα μου δώσεις ένα;

Ο βοσκός κοιτάει το νεαρό, πο...υ ήταν φανερά ένας γιάπης, κοιτάει και το κοπάδι και του απαντά ήρεμα:

- Ναι, γιατί όχι;

Αμέσως λοιπόν ο γιάπης κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με ένα Dell laptop το οποίο και συνδέει με ένα Sony Ericsson κινητό με παγκόσμια σύνδεση της AT&T.

Αφού συνδέεται με το Internet, πηγαίνει σε μια σελίδα της NASA, και επιλέγει ένα σύστημα δορυφορικού προσδιορισμού τοποθεσίας GPS το οποίο υπολογίζει την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται και αποστέλλει τα στοιχεία αυτά σε ένα άλλο δορυφόρο της NASA ο οποίος σκανάρει την περιοχή και βγάζει μια φωτογραφία υπέρ-υψηλής ανάλυσης.

Αφού επεξεργάζεται τη φωτογραφία με το πρόγραμμα Adobe Photoshop, στέλνει την εικόνα σε ένα εργαστήριο ερευνών στο Αμβούργο, στη Γερμανία και μετά από μερικά δευτερόλεπτα λαμβάνει στο Palm Pilot του ένα e-mail που επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία έχει αναλυθεί και τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί σε μια βάση δεδομένων. Μέσω μίας σύνδεσης ΟDBC εισχωρεί σε μια MS-SQL database και καταχωρεί όλα τα στοιχεία σε ένα φύλλο εργασίας Excel το οποίο και στέλνει μέσω e-mail στο Blackberry του.

Μετά από λίγα λεπτά εκτυπώνει μια έκθεση 150 σελίδων με έγχρωμες φωτογραφίες από τον καινούργιο του HP LaserJet εκτυπωτή και αφού τη διαβάζει λέει στο βοσκό:

- Έχεις ακριβώς 1586 πρόβατα.

- Ακριβώς. Καλώς λοιπόν, μπορείς να πάρεις όποιο πρόβατο θέλεις, λέει ο βοσκός και κοιτάζει το νεαρό καθώς διαλέγει το ζώο και το μεταφέρει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Εκείνη τη στιγμή, λέει ο βοσκός στο νεαρό:

- Να σου πω, αν βρω ακριβώς τι δουλειά κάνεις θα μου επιστρέψεις το πρόβατο;

Ο γιάπης το σκέφτεται για μια στιγμή και μετά λέει γελώντας στο βοσκό:

- ΟΚ, γιατί όχι;

- Είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων, λέει ο βοσκός.

- Απίστευτο, λέει αποσβολωμένος ο νεαρός, έτσι είναι. Μα πως το μάντεψες;

- Δεν είναι και τόσο δύσκολο, λέει ο βοσκός. Ήρθες χωρίς να στο ζητήσει κανείς, θέλεις να πληρωθείς για μια απάντηση την οποία ήδη ξέρω, σε μια ερώτηση που δεν σε ρώτησε κανείς και όλα αυτά ενώ δεν έχεις ιδέα για τη δουλειά μου.

Τώρα δώσε μου πίσω το σκύλο μου.

Δημοσ.

Ένα ζευγάρι με τον κουμπάρο τους πηγαίνουν για κατασκήνωση στο δάσος. Όταν πέφτει το σκοτάδι ακούγονται ουρλιαχτά λύκου και οι φίλοι πανικοβάλλονταν. Αποφασίζουν λοιπόν να μείνει κάποιος ξύπνιος και να φιλάει σκοπιά.

Πρώτος αποφασίζει να προσφερθεί ο κουμπάρος και ανεβαίνει σε ένα ψιλό βράχο για να έχει καλύτερο οπτικό πεδίο. Οι άλλοι δύο πέφτουν για ύπνο αλλά δεν περνάνε δέκα λεπτά και ακούγετε ο κουμπάρος να φωνάζει.

- Ρε δεν ντρέπεστε εγώ να ξεροσταλιάζω εδώ πάν στο κρύο και εσείς να πηδιέστε!

- Μα δεν πηδιόμαστε απαντάει ο φίλος του.

δεν περνάει μισή ώρα και ακούγετε πάλι ο κουμπάρος

- Ρε δεν ντρέπεστε εγώ να φυλάω σκοπιά μέσα στην άγρια νύχτα και εσείς να πηδιέστε!

- Μα δεν πηδιόμαστε ξανά απαντάει ο φίλος του.

Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που πέρασε η βάρδια του κουμπάρου και πήγε για ύπνο αναλαμβάνοντας ο φίλος του να φυλάξει, ανεβαίνει λοιπόν στον βράχο και αράζει, χασμουριέται, τρίβει τα μάτια του να ξυπνήσει και κοιτάει κάτω τους άλλους δύο και λέει.

- Τελικά είχε δίκιο ο κουμπάρος, σαν να πηδιέστε φαίνεται από δω πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...