soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 1. Ένα ζευγάρι βρίσκετε στο σπίτι..απο κάτω περνάει το σκουπιδιάρικο.. Άντρας: Γυναίκααααα έχουμε σκουπίδια;;; Γυναίκα: Έεεεεχουμε δεν θέλουμε!!!! 2. - Πάει ένας τύπος σε ένα μπάρ...και κάθετε δίπλα στο μπάρμαν..τον κοιτάει και του λέει.. ένα διπλό πριν αρχήσουμε... Μπάρμαν: Ορίστε κύριε... Πελάτης: ένα ακόμα διπλό πριν αρχήσουμε...3...4...5...8...ποτά.. βάλε κι ένα ακόμα διπλό πριν αρχήσουμεεεεε...ΧΙΚ!!! Μπάρμαν: Λυπάμε κύριε αλλά έχετε πιεί πολλά και πρέπει να κλείσουμε ώρα να με πληρώσετε... Πελάτης: Αρχήσαμεεεεεεε....!!!!!
tsioudiver Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 O Chuck Norris λέει σοβαρέψου και ο σοβάς ρεύεται!
xlapacas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδί:Αρχιδι,αρχιδι! Μαμα:Τι κουβέντες είναι αυτές παιδί μου.? Παιδί:Ρε μαμά αρχιδι να χιονίδει...!
bells Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ο συζηγος μαθαινει τη συζηγο οδηγηση στο χωρο του λιμανιου οποτε κανει μια μανουβρα και ριχνει το αμαξι στη θαλασσα γυριζει ο αντρα και της λεει σου ειπα να παρκαρεις και οχι να μπαρκαρεις!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδί:Αρχιδι,αρχιδι! [του ρίχνει ένα χαστούκι] ΣΛΑΠ! Μαμα: Τι κουβέντες είναι αυτές βρωμόπαιδο;! Παιδί: [κλαίγοντας] Αφού βρε μαμά αρχιδι να χιονίδει...! Νομίζω έτσι θα βγάλει πιο πολύ γέλιο.
george_o/c Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσα κυβικά είναι το παπάκι που πάει στην ποταμιά.
astak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Παιδί:Αρχιδι,αρχιδι! Μαμα:Τι κουβέντες είναι αυτές παιδί μου.? Παιδί:Ρε μαμά αρχιδι να χιονίδει...! χα τι χαδο...
feodor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της. Τη πόρτα της ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη: - Καλώς το, το κουφάλογο! Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα; - Από ένα μαγαζί με ακουστικά παλιομαλάκα!!!!
mados Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις!!!!
Tzimmys Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μόλις μου το είπαν... Σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη: - "Εχετε τα πάντα για το σκι;" - "Μάλιστα." - "Τι θα θέλετε;" - "Ένα ζευγάρι πατερίτσες!
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ήταν πολλοί, κι αυτός μόνος του. Μόλις μου το είπαν...
soso75 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μόλις μου το είπαν... Σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη: - "Εχετε τα πάντα για το σκι;" - "Μάλιστα." - "Τι θα θέλετε;" - "Ένα ζευγάρι πατερίτσες! Βρε παιδιά λίγο προσοχή με τα ανέκδοτα έχει -5C μή λέτε και τέτοια..
pamelouketo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ήταν πολλοί, κι αυτός μόνος του. Ληφθέρ,σαν το καλό κρασί είσαι ρε μπαγάσα....
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη στο σπίτι της κόρης της. Τη πόρτα της ανοίγει ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της, αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη: - Καλώς το, το κουφάλογο! Από που έρχεσαι πάλι σκατόγρια, παλιομάγισσα; - Από ένα μαγαζί με ακουστικά παλιομαλάκα!!!! ξερεις την Ελενητσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.