marduc812 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Σε μια ομάδα βρικολάκων ο αρχηγός ανακοινώνει πως την κόρη του θα την παντρευτεί εκείνος που θα επιστρέψει και θα έχει λερωθεί με αίμα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Φεύγει ο πρώτος και γυρίζει στάζοντας με αίμα από το στόμα του. -Πο, πω πως λερώθηκες τόσο; -Βλέπεις εκείνον τον πύργο; -Ναι, λέει ο αρχηγός. -Από πίσω είναι ένα χωριό, πήγα και ρούφηξα το αίμα όλων των κατοίκων. Φεύγει ο δεύτερος και επιστρέφει λερωμένος με αίμα μέχρι την κοιλιά του. -Καλά, τι έγινε και λερώθηκες τόσο; Ρωτάει ο αρχηγός. -Βλέπεις εκείνον τον πύργο; Πίσω από τον πύργο είναι ένα χωριό και πίσω από το χωριό υπάρχει μια πόλη. Εγώ ήπια το αίμα όλων των κατοίκων της πόλης. Φεύγει και ο τρίτος και γυρνάει σε λίγο βουτηγμένος στο αίμα. Έκπληκτος ο αρχηγός τον ρωτά πως τα κατάφερε και έγινε τόσο χάλια. -Βλέπεις εκείνον τον πύργό; του λέει ο υποψήφιος γαμπρός. -Ναι, λέει ο αρχηγός. -Ε, εγώ δεν τον είδα!!!
liakjim Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ο Τσακ Νόρρις , έριξε την Τασούλα , χωρίς απλικεσιο (application).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγω ακουσα πως η κοπρια του τσακ νορρις μυριζει αγροτικο...
Aggeluska Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μερικες φορες αθελα μας κανουμε/λεμε πολυ καλα αστεια.Εγω μια φορα γυρνουσα απο την δουλεια με λεωφορειο πολυ κουρασμενος,αυπνος 2-3 μερες και με απασχολουσε και κατι οποτε ειμουν σε βαθια σκεψη.Σηκωνομαι να κατεβω στη σταση και γυρναω και λεω στον κοσμο,''γεια σας''.Το γελιο! εμενα μου εχει τυχει να παραγγειλω σουβλακια με φιλους και στο τελος της παραγγελιας του λεω "τα λεμε" . χαχαχαχα. γελαγαμε μεχρι να ερθουν τα σουβλακια
traganeus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 - Μα καλά, από τί πέθανε; - Έφαγε πολύ σπανάκι - Πωωπάει ο άνθρωπος... Ευχαριστώ γιατί με έκανες και καθάρισα την οθόνη μετά απο πολύ καιρό. Δεν το περίμενα τόσο γαμάτο και με το που το διαβάζω κάνω ένα πφφφφφφφφφφφ και πρέπει να πετάχτηκαν σάλια στα 3/4 της οθόνης.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εμενα μου εχει τυχει να παραγγειλω σουβλακια με φιλους και στο τελος της παραγγελιας του λεω "τα λεμε" . χαχαχαχα. γελαγαμε μεχρι να ερθουν τα σουβλακια Εγώ σε διόδια, δύο φορές κιόλας, όταν μου είπαν "καλό δρόμο" είπα "και εσείς"...
le Gaulois57 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγώ σε διόδια, δύο φορές κιόλας, όταν μου είπαν "καλό δρόμο" είπα "και εσείς"... Και καλά,εμείς τουλάχιστον ψεκαζώμασταν μόνοι μας και ιξιπίτιδις,εσάς διαπιστώνω ότι σας ψεκάζουνε. Σίγουρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Νομίζω ήταν όταν τελείωσα το σχολείο, χαιρετιόμουν με έναν καθηγητή και όπως μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλο "λοιπόν, στο καλό, να είστε καλά, καλή τύχη" κτλ, μου λέει στο τέλος: -Καλή πρόοδο. Και απαντάω: -Επίσης.
benign Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Νομίζω ήταν όταν τελείωσα το σχολείο, χαιρετιόμουν με έναν καθηγητή και όπως μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλο "λοιπόν, στο καλό, να είστε καλά, καλή τύχη" κτλ, μου λέει στο τέλος: -Καλή πρόοδο. Και απαντάω: -Επίσης. Ε ,ενταξει δεν ειναι λαθος. Πως λεμε εναν παχυσαρκο με μυωπια? Στραβοδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Νομίζω ήταν όταν τελείωσα το σχολείο, χαιρετιόμουν με έναν καθηγητή και όπως μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλο "λοιπόν, στο καλό, να είστε καλά, καλή τύχη" κτλ, μου λέει στο τέλος: -Καλή πρόοδο. Και απαντάω: -Επίσης. Καλη πρόοδο στον εππαγελματικο του τομεα... Δέν ειναι και λαθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ε ,ενταξει δεν ειναι λαθος. Καλη πρόοδο στον εππαγελματικο του τομεα... Δέν ειναι και λαθος. Εντάξει, τυπικά δεν είναι λάθος, αλλά ο άνθρωπος ήταν και 60 χρονών, κι εγώ 17.
giorgos147 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εντάξει, τυπικά δεν είναι λάθος, αλλά ο άνθρωπος ήταν και 60 χρονών, κι εγώ 17. Σ'όλους τυχαίνει. Ένα δικό μου, το οποίο γινόταν άθελα μου σερί για 2-3 μαθήματα, πρόσφατα μάλιστα. "Τελειώνω ιδιαίτερο. Βγαίνω από το σπίτι του καθηγητή μου και όπως μιλούσαμε καθόμουν, ενώ έβγαινα να φύγω, και σκούπιζα τα παπούτσια μου στο χαλάκι έως να τελειώσει η συζήτηση." Μετά να δεις τι μαλάκας ένιωθα.
benign Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Λοιπον αυτο εχει τιτλο : '' ηταν ολοι τους Εβραιοι''. Ο Ισαακ Λευι ειπε οτι το κεντρο του ανθρωπου ειναι η καρδια. Ο Καρλ Μαρξ ειπε οτι ειναι πιο κατω,δηλαδη η κοιλια. Ο Φρουντ ειπε ακομη πιο κατω,στα γεννητικα του οργανα. Και ο Αλμπερτ Αινσταιν ειπε οτι ολα ειναι σχετικα. Ενα χακερικο ανεκδοτο. “Hacking is like sex. You get in, you get out, and hope that you didn’t leave something that can be traced back to you.”
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Νομίζω ήταν όταν τελείωσα το σχολείο, χαιρετιόμουν με έναν καθηγητή και όπως μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλο "λοιπόν, στο καλό, να είστε καλά, καλή τύχη" κτλ, μου λέει στο τέλος: -Καλή πρόοδο. Και απαντάω: -Επίσης. Εισαι ωραιος, να πας σε κηδεια και να πεις "και στα δικα σας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.