Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ετσι και κανει καμμια σκουπα στα οφτοπικ ο διαολος, μπορει να παρω εγω τη θεση σας, χι χι χι.

Ενα δωρο για τον λουσιφερ: το 666 ανεκδοτο...

Ήταν ένας φάρμερ που αγαπούσε πολύ τα ζώα του, αλλά είχε τρομερή αδυναμία στην Μίτσι, μια αγελάδα που την είχε από πολλά χρόνια και την είχε σαν παιδί του.

Φαντάσου λοιπόν τη στεναχώρια του όταν ξύπνησε ένα πρωί και πήγε να ταΐσει τη Μίτσι και τη βρήκε νεκρή. Τον έπιασε τέτοια μαύρη απελπισία, που σαν να λέμε ότι η ζωή του δεν είχε πλέον νόημα, τι κάνει λοιπόν ο δικός σου, παίρνει τη καραμπίνα και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Ξυπνάει μετά από ώρα η γυναίκα του, τι να δει: η αγελάδα νεκρή και ο άντρας της με τα μυαλά σούπα.Μαύρη απελπισία κι' αυτή, παίρνει ένα σκοινί και κρεμιέται από ένα δέντρο. Σε λίγο βγαίνει ο μεγάλος ο γιος (18 χρονών) και ψάχνει το πατέρα του γιατί είχαν κάτι δουλειές με τα ζώα, οπότε τι βλέπει κι αυτός: η αγελάδα ψόφια, ο πατέρας του πυροβολημένος και η μάνα του κρεμασμένη.Μια από τα ίδια με τις μαύρες απελπισίες, οπότε πάει στη λίμνη που ήταν εκεί κοντά, δένει μια πέτρα στο λαιμό του και ετοιμάζεται να φουντάρει.

Ξαφνικά, παρουσιάζεται μια γοργόνα - γκομενάρα και γαμώ - και του λέει:

- Μην αυτοκτονήσεις, μπορώ να σε βοηθήσω. Αν με πηδήξεις 3 φορές σερί, έχω τη δύναμη να τους επαναφέρω και τους τρεις στη ζωή όπως ήταν πρώτα. Αλλά πρόσεξε, αν με αφήσεις ανικανοποίητη, θα σε σκοτώσω. Δέχεσαι; - Δέχομαι, λέει ο δικός σου.

Να την πρώτη φορά, να καπάκι τη δεύτερη, πάμε για την τρίτη, βρε ντε..., βρε ντε ... πρόβλημα... Και η γοργόνα τον σκοτώνει.Μετά από ώρα ξυπνάει και ο δεύτερος γιος (14 χρονών), ψάχνει τον πατέρα του και βλέπει πάλι τα ίδια.Ξανά στη λίμνη, βλέπει και τον αδερφό του νεκρό και ετοιμάζεται να φουντάρει. Βγαίνει πάλι η γοργόνα και του λέει:

- Αν με πηδήξεις 4 φορές σερί, μπορώ να τους επαναφέρω και τους τέσσερις στη ζωή όπως πρώτα. Το σκέφτεται για λίγο ο πιτσιρικάς και λέει στη γοργόνα:

- Αν σε πηδήξω 8 φορές σερί, μπορώ να ζητήσω και κάτι έξτρα;

- Αν με πηδήξεις 8 φορές σερί, μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις.

- Εντάξει, θέλω να τους επαναφέρεις όλους στη ζωή και επιπλέον να με κάνεις πάμπλουτο.

- Κανένα πρόβλημα, λέει η γοργόνα, θα γίνει αυτό που θέλεις.

- Εντάξει, λέει ο πιτσιρικάς, αλλά θα κάνουμε ακόμα μια συμφωνία.

- Τι συμφωνία;

- Δεν θα μου μείνεις ξερή στα χέρια, όπως η αγελάδα!

Βασικά εγώ ήμουν η 10000η απάντηση. χεχε.

ή αλλιώς hastounis

Βασικά

εγώ

ήμουν

1 10000η

απάντηση

χε

χε

Ναι... Εχεις δικιο...!

10 ΧΡΟΝΙΑ, 14 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ..

ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!

Δημοσ.

Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδια.

- Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα.

- Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης.

- Η καρδιά, λέει ο Τοτός...

- Η καρδιά δεν έχει πόδια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα.

- Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει: - "Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου..."

Δημοσ.

Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδιαδόντια.

- Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα.

- Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης.

- Η καρδιάΟ ήλιος, λέει ο Τοτός...

- Η καρδιάΟ ήλιος δεν έχει πόδιαδόντια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα.

- Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει: - "Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου..." χθες που πήγα να βγω να παίξω μου φωνάζει η μάνα μου: - "Τοτέ βάλε το μπουφάν σου,έχει ήλιο με δόντια..."

34f01fl.jpg

Δημοσ.

Στο παγκόσμιο συνέδριο οφθαλμολογίας.

Αμερικανός καθηγήτης: Θεραπεύσαμε 36 τυφλούς με αυτόλογη μεταμόσχευση επιθηλιακών κυττάρων. (χειροκρότημα)

Γερμανός καθηγητής: Θεραπεύσαμε 112 τυφλούς με χρήση βλαστοκυττάρων (όρθιο χειροκρότημα).

Ελλην καθηγητής: Θεραπεύσαμε 36.000 τυφλούς

με απογραφή.

Δημοσ.

Ένας Έλληνας µπαίνει σε µια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο.

Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει ένα δάνειο των $5.000.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειαστεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από µία ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της Τράπεζας.

Αφού πραγµατοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνοµά του, µέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο.

ο Έλληνας παίρνει τα χρήµατα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της Τράπεζας και οι υπάλληλοί του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη µία Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5000!!!!!!!!!

Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαραζ της τράπεζας.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5000 και τον τόκο, που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει:

- Κύριε, είµαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε µε την τράπεζά µας, όλα έγιναν σωστά µόνο που έχουµε µία απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαµε στον υπολογιστή και βρήκαµε ότι είσαστε δισεκατοµµυριούχος!!!!!!!!!! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!

Και ο Έλληνας απαντά:

- Πες µου ένα άλλο σηµείο στη Νέα Υόρκη που θα µπορούσε να αφήσει κανείς µια Ferrari µε ασφάλεια για δύο εβδοµάδες, πληρώνοντας για πάρκινγκ µόνο 15.41 $....;;;;;;;;

Δημοσ.

αν θέλετε το πιστεύετε αλλά δεν είναι ανέκδοτο μα περιστατικό που μου συνέβη πραγματικά!

Την ρακί (αυτό το φθηνό, θεϊκό κρητικό άχρωμο υγρό) μόνο να μην ποινικοποιήσουν.

την ρακή γράψ' την με Η.

Και τα δύο σωστά είναι.

η ρακή ή το ρακί, απλή γραμματική δημοτικού...

Ο κρητικός τα λέει λάθος. Εσύ τα λές σωστά. Και τα δύο χρησιμοποιούνται. Δίσκος "Τραγούδια δίχως σύνορα CD 2" Τραγούδι νούμερο 6 "Φάρμακο είναι η ρακί"

Γιατι πρέπει πάντα να το παίζεις έξυπνος ρε πούστη.

Δημοσ.

αν θέλετε το πιστεύετε αλλά δεν είναι ανέκδοτο μα περιστατικό που μου συνέβη πραγματικά!

το ρακί είναι Τούρκικο ποτό που μοιάζει με το ούζο.

Προφανώς έχει μείνει στην Κρήτη από την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Τσικουδιά λέγεται από τα τσίκουδα ή τα τσάμπουρα ή τα τσίπουρα (σε κάποιες περιοχές)

Τσάμπουρα και τσίκουδα είναι τα απομεινάρια από το πάτημα των σταφυλιών ή, σε κάποιες περιοχές, τα κουκούτσια και τα κοτσάνια από τα σταφύλια μόνο, χωρίς ρόγες δηλαδή.

Η διαφορά του τσίπουρου από την "ρακή" είναι πως, συνήθως, το τσίπουρο είναι διπλής απόσταξης. Για αυτό και σε κάποιες περιοχές του βάζουν γλυκάνισο για να πίνετε πιο εύκολα.

Βέβαια... για τους "μάγκες" κρητικούς αυτά είναι άγνωστα. Μόνο ο τοπικισμός τους τους ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Κάποτε, μαζέψανε όλους τους μηχανικούς και τους μαθηματικούς να λύσουν ένα πρόβλημα.

Τους δώσανε έναν κουβά γεμάτο νερό, μια κατσαρόλα κι ένα γκαζάκι. Το ζητούμενο, είναι να βράσουν το νερό.

Συσκέπτονται οι μεν, συσκέπτονται οι δε, ξανασκέφτονται, και τελικά κι οι δύο καταλήγουν στην ίδια λύση:

Θα βάλουν το νερό στην κατσαρόλα, και την κατσαρόλα στο γκαζάκι, ώστε να βράσει το νερό.

Κατόπιν, το πρόβλημα άλλαξε. Τους έδωσαν έναν κουβά άδειο, μια κατσαρόλα γεμάτη νερό, κι ένα γκαζάκι. Το ζητούμενο ίδιο.

Συσκέπτονται οι μηχανικοί, το θέτουν από δω, το θέτουν από κει, τελικά, ύστερα από μισή ώρα, λένε:

"Θα βάλουμε την κατσαρόλα με το νερό πάνω στο γκαζάκι να βράσει"

Συσκέπτονται κι οι μαθηματικοί, το βλέπουν έτσι, το βλέπουν αλλιώς το θέμα, ύστερα από μία ώρα λένε:

"Θα ρίξουμε το νερό στον κουβά, κι έτσι, επαγωγικά καταλήγουμε στο προηγούμενο πρόβλημα, το οποίο έχει λύση!"

Ένας Μαθηματικός, ένας Φυσικός και ένας Μηχανικός διανυκτερεύουν σ΄ ένα ξενοδοχείο. Ο Μηχανικός κάποια στιγμή ξυπνάει και μυρίζει καπνό. Σηκώνεται πάει στην πόρτα και βλέπει πως υπάρχει φωτιά στον διάδρομο. Τότε παίρνει έναν κουβά που είχε στο δωμάτιό του για τα σκουπίδια τον γεμίζει νερό, καταβρέχει την φωτιά και επιστρέφει ήσυχος στο δωμάτιό του. Μετά από λίγη ώρα η φωτιά αναζωπυρώνεται.

Ξυπνάει αυτή τη φορά ο Φυσικός, μυρίζει καπνό, οπότε ανοίγει την πόρτα του δωματίου του και βλέπει τη φωτιά στον διάδρομο. Πλησιάζει με προσοχή, βγάζει το κομπιουτεράκι απ' την τσέπη του και αφού υπολογίσει την ταχύτητα των φλογών, την απόσταση, την πίεση του νερού, την τροχιά κλπ σβήνει την φωτιά με την ελάχιστη ποσότητα νερού και ενέργειας που απαιτείται. Κατόπιν γυρνάει ήσυχος στο δωμάτιό του και συνεχίζει τον ύπνο του. Η φωτιά παρόλα αυτά αναζωπυρώνεται ξανά.

Τέλος ξυπνάει ο Μαθηματικός μυρίζεται καπνό και κατευθύνεται στον διάδρομο. Εκεί βλέπει την φωτιά, βλέπει τον πυροσβεστήρα πιο δίπλα οπότε σκέφτεται και λέει "α, υπάρχει λύση!" γυρνάει στο δωμάτιό του και συνεχίζει τον ύπνο.

Μαθηματικός: το 3 είναι πρώτος, το 5 είναι πρώτος, το 7 είναι πρώτος, το 9 δεν είναι, άρα

ο ισχυρισμός δεν είναι αληθής.

Φυσικός: το 3 είναι πρώτος, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 είναι πειραματικό λάθος, το 11 είναι κλπ

Μηχανικός: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 είναι, το 11 είναι, το 13 είναι, το 15 είναι, περίπου, το 17 είναι...

Προγραμματιστής: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι...

Βιολόγος: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 (δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμη)

Στατιστικολόγος: Ας δοκιμάσουμε μερικούς τυχαία εκλεγμένους αριθμούς: το 23 είναι το 17 είναι, το 11 είναι.

Πωλητής Η/Y: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 θα γίνει στην επόμενη έκδοση.

Τσικουδιά λέγεται από τα τσίκουδα ή τα τσάμπουρα ή τα τσίπουρα (σε κάποιες περιοχές)

Τσάμπουρα και τσίκουδα είναι τα απομεινάρια από το πάτημα των σταφυλιών ή, σε κάποιες περιοχές, τα κουκούτσια και τα κοτσάνια από τα σταφύλια μόνο, χωρίς ρόγες δηλαδή.

Η διαφορά του τσίπουρου από την "ρακή" είναι πως, συνήθως, το τσίπουρο είναι διπλής απόσταξης. Για αυτό και σε κάποιες περιοχές του βάζουν γλυκάνισο για να πίνετε πιο εύκολα.

Βέβαια... για τους "μάγκες" κρητικούς αυτά είναι άγνωστα. Μόνο ο τοπικισμός τους τους ενδιαφέρει.

Αρνητικά προκατειλημμένο με την πάρτη μας σε βρίσκω, καλά παιδιά είμαστε ρε.;ρ

Δημοσ.

Τα μισά από αυτά που αναφέρεις μου φαίνονται είναι αναληθή και ανακρίβειες.

Τα τσίκουδα δεν έχουν καμία σχέση με την τσικουδιά. Είναι καρποί του τερέβυνθου και δεν έχω ακούσει ποτέ να τα βάζουν ούτε για μυρωδικά στην παρασκευή της τσικουδιας.

Τα τσάμπουρα από την άλλη είναι κυρίως τα κοτσάνια τα οποία αφαιρούνται υποχρεωτικά για να μην μπει μέσα στο ποτό το ξυλόπνευμα το οποίο είναι βλαβέρο και μπορεί να προκαλέσει τύφλωση κα.

Το Τσίπουρο και η Τσικουδιά ή Ρακή στην Κρήτη είναι το ιδιο πράγμα αφού είναι προϊόντα απόσταξης του σταφυλοπολτού που απομένει μετά την συμπίεση για παρασκευή μούστου. Νομίζω βέβαια ότι η τσικουδιά είναι προϊόν μονής απόσταξης. Μικροδιαφορές που μπορεί να παρουσιάζουν κατά τα άλλα στη γεύση έχουν να κάνουν με τι μυρωδικά βάζουν μέσα κατά τη διάρκεια της απόσταξης σε κάθε τόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...