Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 I don't get it...έχουν ρέντα οι ξυλουργοί στην εποχή μας;
pournaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 I don't get it...έχουν ρέντα οι ξυλουργοί στην εποχή μας; Ωραια πολη η Νεοσετ
hackerW32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα, θα μάθαινε απ'τον πατέρα του την τέχνη του ξυλουργού και θα δούλευε σε εταιρεία επίπλων. Ο Ιησούς από την Neoset. χα0χα0χα0χ0αχ0α0χ0χα0χα0χ μου χροστας μια κρυα σοκολάτα.. και ενα πληκτρολόγιο..
μαφαλντα Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τα γραματα του γιατρου: "﹏﹏ " Πως τα βλεπω εγω: "∮₪₮₩£" Πως τα βλεπει ο φαρμακοποιος: "Depon"
UpToDate_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 μου χροστας μια κρυα σοκολάτα.. και ενα πληκτρολόγιο.. Βάλ' τα στον λογαριασμό!
egw_eimai_re Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 O chuck norris εκανε κοντρα με τον Χρυσό Οδηγό!
μαφαλντα Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 -Έβαλα το χέρι μου στην πρίζα και με χτύπησε το ρεύμα... -Ναι, έχει την ΤΑΣΗ να το κάνει αυτό.
fuku Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ειναι ένας αθεος που ψαχνει 2-3 ώρες να παρακάρει κοιτάει προς τα πάνω και λέει "ρε μεγαλε αμα βρω να παρκαρω θα σε πιστεψω λαιμαι" δεν προλαβαινει την σκεψη , να μια θεση για παρκαρισμα, για 2 αυτοκινητα και βαλε "ασε,ασε βρηκα , δεν χρειάζεται..." ———————————————————————————————————————— Tσιγγανος μαθαινει τσιγγανα οδηγηση: "ελα μωρη ηλιτια, βαλε μπρος να ξεκινησουμε" Ξεκιναει αυτη στουκαρει σε τοιχο χτυπαει το κεφαλι στο τιμόνι γεμιζει αιματα και φωναζει: "αιματα αιματα" και ο τσιγγανος:"αρχιντια εματες"!
bilis Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Tσιγγανος μαθαινει τσιγγανα οδηγηση:"ελα μωρη ηλιτια, βαλε μπρος να ξεκινησουμε" Ξεκιναει αυτη στουκαρει σε τοιχο χτυπαει το κεφαλι στο τιμόνι γεμιζει αιματα και φωναζει: "αιματα αιματα" και ο τσιγγανος:"αρχιντια εματες"! xaxaxaxaxaxaxaxaax!!!!!!!!
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 xaxaxaxaxaxaxaxaax!!!!!!!! παραλιγο να φαω ban καποτε εγω απο κατι τετοια, απλα στο λεω ------------------- Ένας τύφλα στο μεθύσι σταματάει ένα ταξί: - Πού είναι το απέναντι πεζοδρόμιο; Ο ταξιτζής του δείχνει και αυτός αρχίζει να βρίζει: - Εκεί ήμουν και μου είπαν να έρθω εδώ!
μαφαλντα Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 -Φίλε είδα διαφήμιση για μηχάνημα με το οποίο γίνεσαι φέτες σε 2 εβδομάδες -Τι ήταν, αλυσοπρίονο ; --------- Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την πήγαμε ένα βήμα μπροστά! ΓΑΠ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 -Έβαλα το χέρι μου στην πρίζα και με χτύπησε το ρεύμα... -Ναι, έχει την ΤΑΣΗ να το κάνει αυτό. selfcrafted joke?
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αυτο σημαίνει πολεμος. ---------------- Είναι ένα κορίτσι που πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο. Εκεί τη βρίσκει μια παρέα παιδιών - Γεια της λένε τα παιδιά -Γεια απαντάει αυτή -Πώς σε λένε? τη ρωτάνε -Colgate απαντάει -Έχεις το όνομα από εκείνο το προϊόν της λένε -Έχεις δίκιο είπε εκείνη και άρχισε να κλαίει -Είπα κάτι που δεν έπρεπε? ρωτάει το παιδί που τη ρώτησε για το όνομα -Μα καλά δεν κατάλαβες? τον ρώτησαν οι υπόλοιποι -Τι να καταλάβω? ρωτάει εκείνος -Είναι η Colgate sensitive
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 συγνώμη θα επανορθώσω, Είναι ο Σάκης και καλεί τον φίλο του τον Τάκη στο νέο του σπίτι. Πάει ο Τακης, βλέπει τον κήπο, το γκαράζ όλα καλά. Πάει και μέσα στο σπίτι και τι να δει; Όλοι οι τοίχοι έχουν κασέρια, αλλαντικά, πιπεριές και μανιτάρια. -Καλά ρε Σάκη τι γίνεται εδώ ναούμ; Τι βλακείες είναι αυτές; -Τι; δε σ' αρέσει; -Όχι, γιατί είναι έτσι ο τοίχος σου; -Μα καλά δεν κατάλαβες; Είναι η νέα μου ταπιτσαρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.