hackerW32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ----------------- Ήταν δύο τρελοί που κρεμόντουσαν από μια συκιά. Σε κάποια φάση αφήνει ο ένας το ένα χέρι μετά αφήνει και το άλλο και πέφτει. Τον ρωτάει ο άλλος: - "Καλά τι έπαθες;" και απαντάει αυτός που είχε πέσει: - "Ωρίμασα." ----------------- - Γιατρέ, με θεωρούν τρελή επειδή λατρεύω τα κεράσια! - Μα πώς; Κι εμένα μου αρέσουν πολύ. - Ωραία, τότε να τα φέρετε σπίτι μου, να παίξουν με τα δικά μου. ----------------- Τρεις τρελοί κάθονται σε ένα πακγάκι κρατώντας τρία καλάμια του ψαρέματος. Κάποιος περαστικός τους βλέπει, κοντοστέκεται και τους χαζεύει και στη συνέχεια πλησιάζει και ρωτάει τον έναν απ' αυτούς: - Συγνώμη, μπορείτε να μου πείτε τι κάνετε? - Ψαρεύουμε, του απαντάει με φυσικότητα ο τρελός. - Μα καλά δε βλέπετε ότι δεν υπάρχουν ψάρια εδώ πέρα? Ο τρελός που του μιλούσε τον κοιτάει καλά καλά, μετά ρίχνει μια προσεχτική ματιάτριγύρω και ύστερα γυρνάει στους άλλους δυο τρελούς: - Παιδιά, ο άνθρωπος έχει δίκιο. Δεν υπάρχουν ψάρια εδώ πέρα. Πάμε παρακάτω..!! Και αρχίζουν και οι τρεις να τραβάνε κουπί!!! ----------------- Πάει ο Γιαννάκης στη μαμά του και της λέει: - Μαμά μου ήρθε περίοδος! - Ε στα @@ μου!! ----------------- - Φίλε, αισθάνομαι πολύ διαφορετικά, σαν να απέκτησα μια εσωτερική γαλήνη - Γιατί? Τι έγινε? - Έφαγα μια τυρόπιτα γκουρού! ελατε, δεν ειναι τοσο ασχημα, εχω γραψει και χειρότερα σας μισώ ολους
fuku Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τι είναι κίτρινο και κουβαλάει τούβλα? ένα σχολικό λεωφορείο
ennoeitai Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέσα στην τάξη ρωτάει ο δάσκαλος τα παιδιά. - Κωστάκη ποιά είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας? - Το Λονδινο κύριε. - Μπράβο Κωστάκη , εύγε. - Αννούλα ποιά είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας? - Το Βερολίνο απαντά η Αννούλα. - Μπράβο Αννούλα. Σε κάποια γωνία της τάξης κάθεται και ένα πολύ συμπαθητικό μαυράκι, ο Καρίμ και παρακολουθεί με προσοχή. Γυρνάει λοιπόν ο δάσκαλος και ρωτάει: - Καρίμ, ποιά είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας? - Η Θήνα. - Καρίμ, ποιά είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας? - Το Πρίσι - Καρίμ, ποιά είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας? - Η Μδρίτη. Μα καλά, πετάγεται ο δάσκαλος, τι βλακείες ειναι αυτές? Γιατί απαντάς χωρίς να λές το άλφα; Εεεεε κυρίε, απαντούν τα παιδάκια, ειναι λογικό, αν αναλογιστείτε τη χώρα που κατάγεται ο Καρίμ. -Μα καλά, ποιά χώρα είναι αυτή? - Η Ναμίμπια.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Εεεεε κυρίε, απαντούν τα παιδάκια, ειναι λογικό, αν αναλογιστείτε τη χώρα που κατάγεται ο Καρίμ. -Μα καλά, ποιά χώρα είναι αυτή? Για εξηγήστε το μου. Είναι αναφορά σε κάτι;
alexzzz Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για εξηγήστε το μου. Είναι αναφορά σε κάτι; Εγώ το κατάλαβα ως: Ναμίμπια -> Να μην πει "α"
status Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για εξηγήστε το μου. Είναι αναφορά σε κάτι; Να-μην-πει-α, κρυάδα στο φουλ σου λέω. Με πρόλαβε ο Αλέκος.;ρ Πρέπει να το παραδεκτής, για μουσικός δεν έχεις καθόλου φαντασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Να-μην-πει-α, κρυάδα στο φουλ σου λέω. Με πρόλαβε ο Αλέκος.;ρ Πρέπει να το παραδεκτής, για μουσικός δεν έχεις καθόλου φαντασία. Το αντίθετο. Έχω τόσο καλό γούστο, που δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει τόσο κακό χιούμορ! Σχεδόν πάντα όποτε δεν πιάνω ένα αστείο, είναι για αυτόν τον λόγο (το έχω παρατηρήσει). ΥΓ. Το πιο σωστό (και πραγματικό) επιχείρημα, είναι ότι επειδή δεν τα πάω καλά με τις λέξεις έγινα μουσικός.
status Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Το αντίθετο. Έχω τόσο καλό γούστο, που δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει τόσο κακό χιούμορ! Σχεδόν πάντα όποτε δεν πιάνω ένα αστείο, είναι για αυτόν τον λόγο (το έχω παρατηρήσει). ΥΓ. Το πιο σωστό (και πραγματικό) επιχείρημα, είναι ότι επειδή δεν τα πάω καλά με τις λέξεις έγινα μουσικός. - Γυναίκα, το παιδί δεν παίρνει από γράμματα! - Ε, ας γίνει μουσικός.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 - Γυναίκα, το παιδί δεν παίρνει από γράμματα!- Ε, ας γίνει μουσικός. Χαχα! Έτσι. Αν και ήμουν καλός μαθητής (του 17,5). Αλλά άμα δε σχιζοφρενιάσεις, μουσικός δε γίνεσαι! ontopic, ανέκδοτο: 1 1 έτους: -Μααααααμά... -Αχ το χρυσούλι μου. Είπε μαμά! 18 ετών: -Μαμάάάάά.. -Μαμούνια! Τι θες πάλι;! 2 Είναι ένας σατανιστής και πάει βόλτα με την κοπέλα του κρατώντας μόνο ένα κερί σε μια σπηλιά μεγάλη, σκοτεινή, βαθιά, ένα σκηνικό δηλαδή πολύ γάμησε τα! -Αγάπη μου φοβάμαι...λέει η κοπέλα -Και εγώ τι να πω που μετά θα γυρίσω μόνος μου?
status Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Είναι ένας σατανιστής και πάει βόλτα με την κοπέλα του κρατώντας μόνο ένα κερί σε μια σπηλιά μεγάλη, σκοτεινή, βαθιά, ένα σκηνικό δηλαδή πολύ γάμησε τα! -Αγάπη μου φοβάμαι...λέει η κοπέλα -Και εγώ τι να πω που μετά θα γυρίσω μόνος μου? Αυτό είχε κυκλοφορήσει όταν είχε γίνει το σκηνικό με τον Δημητροκάλη.;ρ
greeker Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δύο καμένοι είναι αραχτοί και συζητάνε: Ρε φαντάσου να είχαμε ένα μπάφο από εδώ μέχρι το Τιμπουκτού. Και εντάξει πες τον είχαμε, ποιός θα πήγαινε ρε να τον ανάψει;
ennoeitai Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Mια τύπισσα βγαίνει στο μπαλκόνι να τινάξει τα σεντόνια, κατι η κούραση, κάτι η ζέστη, ζαλίστηκε και εκανε βουτιά στο κενό. Προσγειώθηκε σε κάδο σκουπιδιών με το κεφάλι μέσα, τα πόδια ανοικτά στον αέρα ανάποδα να προεξέχουν απο τον κάδο. Περνά ενας νεαρός, ο οποίος ήταν σε σπίτι κολλητού του και είχαν πιεί κάτι ξύδια, χωρίς πολλή σκέψη ανεβαίνει στον κάδο και αρχίζει το κουτούπωμα, πατακιουτ πατακιουτ... Αφου τελείωσε και καθώς κανει να φύγει, σκέφτεται "ρε γαμώτ, καλο μο*νί, γιατί το πετάξανε"... Για εξηγήστε το μου. Είναι αναφορά σε κάτι; alexzz: Εγώ το κατάλαβα ως: Ναμίμπια -> Να μην πει "α" Έχω τόσο καλό γούστο, που δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρξει τόσο κακό χιούμορ! Σχεδόν πάντα όποτε δεν πιάνω ένα αστείο, είναι για αυτόν τον λόγο (το έχω παρατηρήσει). [...] 1 έτους: -Μααααααμά... -Αχ το χρυσούλι μου. Είπε μαμά! 18 ετών: -Μαμάάάάά.. -Μαμούνια! Τι θες πάλι;! αααααχαχαχαχαχαχα μ***κα πάααρα πολύ αστείο. Χωρίς πλάκα. Έλιωσα. Τι ωραίο ανέκδοτο.
HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Στην Αίγυπτο, ένα ζευγάρι, αποφασίζει να παντρευτεί. Παρθένα αυτή, παρθένος αυτός, τα πάντα κατά τον νόμο της Σαρίας, ούτε ανάσα παρά πέρα. Πέρασαν δύο χρόνια από τον γάμο, και αδύνατο να αποκτήσουν παιδί. Συμβουλεύτηκαν κορυφαίους γιατρούς, εξετάσεις μύριες, μεθόδους .... διαφορετικές. Όλα εις μάτην. Κάποια μέρα παίρνει τ' αυτί τους κάτι για κάποιο σπουδαίο αμερικανό καθηγητή που κάνει θαύματα στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δίχως να χάσουν καιρό, παίρνουν ότι οικονομίες είχαν και δεν είχαν, αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια και φεύγουν για την Αμερική εναποθέτοντας την ύστατη ελπίδα τους στον ξακουστό επιστήμονα. Την προκαθορισμένη ημέρα φτάνει το ζευγάρι στην κλινική του γιατρού. Με μεγάλη δυσκολία, τους δίνει ο γιατρός να καταλάβουν με νοήματα, μια και δεν μιλούσαν λέξη αγγλικά, ότι έπρεπε εν τη παρουσία του να εκτελέσουν κανονική πράξη σεξ προς διάγνωση πιθανών εκτροπών. Στην αρχή ντροπαλά, μα τελικά κατάφεραν να βάλουν εμπρός το "έργο". Ο καθηγητής παρακολουθεί όλες τις φάσεις, από διαφορετικές γωνίες και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τους ζητά να σταματήσουν. Πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει μια συνταγή και τους την παραδίνει πεπεισμένος ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Επιστρέφει το ζευγάρι στην Αίγυπτο, και από το αεροδρόμιο ευθέως πηγαίνουν στο πρώτο φαρμακείο να προμηθευτούν το φάρμακο. Με τρεμάμενα χέρια ο υποψήφιος μπαμπάς ξεδιπλώνει την συνταγή και συλλαβίζει : Tri-ze- ozer-ol. Ο φαρμακοποιός τον κοιτάζει καλά και στην συνέχεια τον πληροφορεί ότι παρόμοιο σκεύασμα δεν υπάρχει. Επαναστατεί το νεαρό ζευγάρι, και για να κατευνάσει τα πνεύματα ο φαρμακοποιός, τους ζητάει να διαβάσει ο ίδιος την συνταγή. Και διαβάζει : Try the other hole = Δοκιμάστε την άλλη τρύπα!!!
Dropsreef Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 -Ξέρεις είναι η πρώτη φορα που κάνω ντουζ μαζί με γυναίκα!! -Έλα μη κομπλαρεις,κάνε ότι κάνεις συνήθως... Τι κάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαλακα με κατουρας???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.