hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το ειχαμε σιζιτισει και πιο παλια μου φενετε, ο σταθης δεν μπενει καθε μερα να δει τι ανεκδοτα γραφουμε εμεις εδω, απλα καπιοι απο εδω πανε και του τα λενε μεσω του ραδιοφονου.. δεν τα βλεπει με αμεσο τροπο δλδ..
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Έτσι.. γιατί πλέον όταν λες ανέκδοτο θα πρέπει να παραθέτεις και βιβλιογραφική αναφορά από εκεί που το βρήκες. Αλλιώς πας για ανεκδοτοκλοπή.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αφιερωμένο στον apdκατι και σε ολα τα σκυλιά του φορουμ Πανε 2 φιλοι σε ενα pet shop και ρωτανε τον καταστηματαρχη - Που ειναι οι τροφες για σκυλους; - Πανω σ'εκεινο το ραφι. Λεει ο ενας απο τους δυο - Εγω θα παρω τις τροφες κι εσυ κατσε εδω να με κοιταζεις. Παει παιρνει τις τροφες, πληρωνουν και φευγουν. Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα; Οπως θα παιρνω τις τροφες εσυ αν θελεις κοιταζε με..
status Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αφιερωμένο στον apdκατι και σε ολα τα σκυλιά του φορουμ Πανε 2 φιλοι σε ενα pet shop και ρωτανε τον καταστηματαρχη - Που ειναι οι τροφες για σκυλους; - Πανω σ'εκεινο το ραφι. Λεει ο ενας απο τους δυο - Εγω θα παρω τις τροφες κι εσυ κατσε εδω να με κοιταζεις. Παει παιρνει τις τροφες, πληρωνουν και φευγουν. Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα; Οπως θα παιρνω τις τροφες εσυ αν θελεις κοιταζε με..
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 οπα αυτο σηκώνει animation. περα απο την πλακα, κατι τετοια ανεκδοτα ειναι καλητερο να στα λενε, να στα λενε καλα ομος, στιλ σερβετα.. οχι σταθη .. εχει πει τα πιο ηλιθια ανεκδοτα, παρολα αυτα σε κανει να λιποθυμάς απο τα γελια πως λεγετε το μακρόστενο ερωτικο ψαρι? μπακαυλαρος
angmar Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 πως λεγετε το μακρόστενο ερωτικο ψαρι? μπακαυλαρος Όχι λούτσος δηλαδή;
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δεν ειναι ανεκδοτο, μια διαπίστωση.. υπαρχουν δυο ειδων ανθροποι, αυτοι οι οπιοι ολοκληρώνουν τις προτασεις τις οποιες ξεκινουν, και αυτοι που.. .....
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δεν ειναι ανεκδοτο, μια διαπίστωση.. υπαρχουν δυο ειδων ανθροποι, αυτοι οι οπιοι ολοκληρώνουν τις προτασεις τις οποιες ξεκινουν, και αυτοι που.. ..... 1ον. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/ Βγαίνουν τα μάτια μας κάθε φορά που γράφεις. Μα λάθος το άνθρωποι; Με "ο"; Μα το "άνθρωποι"; 2ον. Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωπο. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το εχω εδω και τρια χρονια.. δεν καταλαβα οτι το εγραψα λαθος.. παντα το παθαίνω, ειτε γραπτα ειτε εδω.. (εαν δεν θυμαμε πως γραφετε μια λεξη δλδ το χρησιμοποιώ.. ασχετο, μερες τορα προσπαθω να παρω κανα ''+''.. που θα παει θα τα καταφερω.. ευχαριστήσω, ενα δάκρυ κύλισε απο την συγκίνηση
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 9 - 13 χανουμε, πρέπει να γυρισει το αποτέλεσμα... αγχος..
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 το ειχαμε σιζιτισει και πιο παλια μου φενετε, ο σταθης δεν μπενει καθε μερα να δει τι ανεκδοτα γραφουμε εμεις εδω, απλα καπιοι απο εδω πανε και του τα λενε μεσω του ραδιοφονου.. δεν τα βλεπει με αμεσο τροπο δλδ.. Πάντως μια φορά είχα δεί ένα ράδιο αρβύλα, που διάβασε ένα ανέκδοτο και είπε "αυτό είναι απ'το dithen anekdota". Άρα, χωρίς να ξέρω, παίζει αρκετά να διαβάζει κι από'δώ. (αφού έχει το χούι να βρίσκει ανέκδοτα απ'το ίντερνετ) Εντελώς ελεϊνό το δήθεν ανέκδοτα πάντως. Δεν είναι καθόλου αστεία. Φάση, κάθεσαι και τα διαβάζεις μες στη βαρεμάρα και ανά 5 ανέκδοτα σε πιάνει σπαστικό γέλιο, όχι με το ανέκδοτο, αλλά με τον τύπο που το σκέφτηκε.
hackerW32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω γραψει εδω 3 ανεκδοτα απο εκει, ειχαν παρει πανω απο 10+.. εχει καποια καμενα.. και καπια τραγικα καμενα.. παντος θυμαμε οτι οταν λεει ενα ανεκδοτο απο εδω λεει '' αυτο μας το ειπε ενας ακροατής μας στο ραδιοφονο'' ποιος;;;
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εχω γραψει εδω 3 ανεκδοτα απο εκει, ειχαν παρει πανω απο 10+.. εχει καποια καμενα.. και καπια τραγικα καμενα.. παντος θυμαμε οτι οταν λεει ενα ανεκδοτο απο εδω λεει '' αυτο μας το ειπε ενας ακροατής μας στο ραδιοφονο'' ποιος;;; Υπάρχει διαρροή. Να τον βρούμε και θα υποστεί τις κυρώσεις!! Ακούς κύριεεε ιπποκόμε του Στάθη; Πράκτορες όπου και να πάς τη σήμερον ημέρα.
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο Μάκης παίρνει τον Τάκη και πηγαίνουν μαζί εκδρομή στο Άγιο Όρος. Επισκέπτονται εκεί διάφορες μονές, την Μονή Σταυρονίκητα, την Μονή Βατοπεδίου ("να, εδώ έκανε τις λουμπινιές του ο Εφραίμ" δήλωσε με στόμφο ο Μάκης) και τελικά πηγαίνουν, κατά το σούρουπο, σε ένα μοναστήρι στα βορειοανατολικά του Άθω. Μόλις μπαίνουν μέσα τί να δουν; Ολόγυρα υπήρχαν αγιογραφίες και ψηφιδωτά που απεικόνιζαν τον Σβαρτσενέγκερ, τον Σταλόνε, τον Βιν Ντίζελ, τον Στέιθαμ, τον Βαν Νταμ, τον Τσακ Νόρις, τον Ντολφ Λούντγκρεν, τον Ζαμπίδη και τον Κουταλιανό με φωτοστέφανα και τα μούσκουλά τους απ'έξω, κι ένα σωρό γνωστοί και άγνωστοι μποντιμπιλντεράδες, σωματαράδες, δάρτες, ντουλάπες και γενικά σφίχτες να βρίσκονται μέσα στον ναό κάνοντας πους απς, έλξεις, μπάρα, άρση βαρών, ασκήσεις και ταυτόχρονα να προσεύχονται. Ο Τάκης τα'παιξε. - Τί είναι εδώ ρε Μάκη. Που με έφερες να 'ουμ; - Ε δεν κατάλαβες πού είμαστε; - Όχι, που; - Στην Μονή Εσφιγμένου!!! +ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ωραία... Είχαμε τα απευθείας repost από το 9GAG, τώρα θα έχουμε και τα απευθείας repost από το dithenanekdota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.