Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα μου ηρθε. Η Ταυλανδη ειναι η sex capital of the world και η πρωτευουσα της γραφεται και προφερεται Bangkok.:devil:

Bang,cock.

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποοο μου θυμισες το hangover 2, γελαγα κανα 5λεπτο μονος μου οταν ο αλλος εμαθε οτι τον τακτοποίησε τρ@βελ!

Δημοσ.

Στο blackjack οσους ασσους και να χεις μετράνε είτε 1 είτε 11

Ενα δίκιο το έχει, δεν είναι κουμκαν.. αφήστε τα ψόφια μαλακία είπα και με ακολουθήσατε..!

Δημοσ.

-Μαμα τα παιδια με λενε τρελο...

-Ασε τους συκοφαντες να λενε παιδι μου, κ κοιτα εσυ να παιρνεις στην ωρα τους τα χαπια σου

Δημοσ.

Πάει ένα άλογο σε ένα μπαρ. Κοιτάζει δεξιά, βλέπει τρεις σκαντζόχοιρους. Κοιτάζει αριστερά, βλέπει ένα παγόνι παρέα με μία καμηλοπάρδαλη. Κοιτάζει πίσω, βλέπει 3 σκύλους.

Πάει στο μπαρ, ζητάει ενα ουίσκι.

-Πόσο κανει?” -30 ευρώ.”

-Με τέτοιες τιμές πώς να πατήσει άνθρωπος εδώ μέσα;

----------------------------------------------------

Ο Μητροπάνος γνώρισε επιτέλους τον Steve Jobs και έμαθε τι λένε τα κομπιούτερ κι οι αριθμοί.

μ' αρέσουν τα καμμένα ανέκδοτα

Δημοσ.

ρε σεις, αυτα τα ανεκδοτα όπως το πανω καλη ωρα, που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικότητα (ηταν διο λαχανικα και περπατουσαν σε κατι ραγες π.χ.)

πως λέγονται? εχουν κάποια κατηγορία?

Δημοσ.

Μπαίνει ένα άλογο σ'ένα μπάρ και κάθεται σε ένα τραπέζι. Στο διπλανό τραπέζι κάθονται άλλα δυο άλογα και πίνουν την μπύρα τους. Πάει λοιπόν ο σερβιτόρος, του λέει "Τι θα πάρετε;". "Φέρε μου μια μπύρα", του λέει το άλογο. Όπως περίμενε την μπύρα, γυρνάει και κοιτάζει τα δυο άλογα. Σταματάνε αυτά την κουβέντα, τον κοιτάζουν κι αυτά. Σταματάει να τα κοιτάζει, γυρνάει πάλι μπροστά το κεφάλι. Περνάει μισό λεπτό, ξαναγυρνάει, τα κοιτάζει. Σταματάνε αυτά πάλι την κουβέντα, τον κοιτάζουν κι αυτά. Τελειώνει το κάρφωμα, πάλι μπροστά το κεφάλι. Φέρνει ο σερβιτόρος την μπύρα, περνάει πάλι μισό λεπτό. Γίνεται τρίτη φορά. Γυρνάνε τα άλογα νευριασμένα και του λένε:

-Τι θα γίνει ρε φίλε;!; Τι θες και κοιτάς συνέχεια;

-Τίποτα ρε παιδιά, απλά να, μου κάνει εντύπωση που είστε άλογα και κάθεστε σε ένα μπάρ και πίνετε μπύρες.

-Γιατί ρε, εσύ τι είσαι;

-Άλλο'γω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε σεις, αυτα τα ανεκδοτα όπως το πανω καλη ωρα, που δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικότητα (ηταν διο λαχανικα και περπατουσαν σε κατι ραγες π.χ.)

πως λέγονται? εχουν κάποια κατηγορία?

Σουρεαλιστικά.

Δημοσ.

Δυο ποντικάκια συζητούν:

-’σε ρε, εχτές το βράδυ μου κλέψανε το CD του Σφακιανάκη.

-Και μένα μου κλέψανε δυο κιλά φασόλια.

Εκείνη την ώρα περνούσε ένα τρίτο ποντικάκι και τραγουδούσε:

-Ο αετός πεθαίνει στον αέρααα, πριτςς πριτςς...

εγω το ηξερα με μυρμηγκια και οτι ελειπε και μια βοτκα..

Δημοσ.

Μπαίνει ένας καουμπόι σε ένα σαλούν.

Κάθεται στην μπάρα και λέει:

-Ένα γαλα!

Το πίνει μονορούφι

-Πιάσε άλλο ένα διπλό!

Μπαμ και κάτω και αυτό.Και έτσι όπως γυρίζει βλέπει μια γκόμενα.Της κάνει νοήματα αλλα τίποτα.

Πάει στην τουαλέτα και την παίζει και τελειώνει.

Βγαίνει έξω από το σαλούν παίρνει το περίστροφο του και σκοτώνει έναν σκύλο.Οποτε βάζει το περίστροφο στην θήκη του και λέει:

-Αυτή είναι ζωή.Ποτό,Γυναίκες,Μονομαχίες!

Δημοσ.

Συναντιούνται δυο φίλοι μετά από πολλά χρόνια:

- Τι κάνεις ρε Γιώργο; Πώς περνάς;

- Αστα ρε φίλε, πέθανε ο πατέρας μου.

- Ο πατέρας σου; Ένας τόσο υγιής άνθρωπος; Πώς; Δε μπορώ να το πιστέψω! Για πες μου τι έγινε;

- Να μωρέ, είχε χαλάσει η λάμπα της κουζίνας και ανέβηκε στην καρέκλα να την αλλάξει... Ξαφνικά όμως ήρθε το ρεύμα.

- Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον τίναξε το ρεύμα;

- Όχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στην γωνία του τραπεζιού.

- Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Έμεινε στον τόπο;

- Όχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, πήγε και έχωσε το κεφάλι του μέσα στην τηλεόραση.

- Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον έκαψε ζωντανό η τηλεόραση!

- Όχι! Έτσι όπως πολύ ήταν ζαλισμένος πήγε και έπεσε μέσα στα τζάμια του μπαλκονιού.

- Α, καλά, άσε, μη μου πεις! Τον πετσόκοψαν τα τζάμια.

- Όχι!

- Ε, καλά τότε πως πέθανε;

- Ε, στο τέλος, τον πυροβόλησε η μάνα μου, για να μη μας διαλύσει το σπίτι...

τωρα που τελείωσα τις πανελλήνιες θα σας #$!##%^%& στα ανεκδοτα

--------------------

Είναι δυο βελόνες και τρέχουν στην ανηφόρα.

Τότε περνάει ένας σκατζόχοιρος από δίπλα τους και λέει η μία βελόνα στην άλλη:

- Το χάσαμε το λεωφορείο!!

-------------------

Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα sex-shop και λέει στον υπάλληλο:

- Έχετε καμία πλαστική κούκλα;

Του δείχνει ο υπάλληλος.

- Α, πολύ όμορφη! Και καλοφτιαγμένη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε την ημερομηνία παραγωγής της;

- Ναι, 14/11/2004.

- Α! Τι κρίμα! Είναι Σκορπιός, δεν θα ταιριάζουμε!

ενας ειχε ζητήσει απο την μανα μου κουκλα σε σχεδιο anime (hentai και τετοια) τι βιτσια ειναι αυτα ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...