Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η άχρηστη κλαίγεται που την ψηφίζει συνέχεια το ίδιο άτομο.

Η ίδια ψηφίζει μόνιμα το ίδιο άτομο. Και χαμογελάει. Κακιασμένο βούρλο.

Το ένα της μάτι μου φαίνεται ότι φεύγει λίγο οφσάιντ

Μόλις την βλέπω αλληθωρίζω και εγώ:

351bkp3.jpg

35k4sns.jpg

2q2ps76.jpg

giphy.gif

• Like 3
  • Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Η άχρηστη κλαίγεται που την ψηφίζει συνέχεια το ίδιο άτομο.

Η ίδια ψηφίζει μόνιμα το ίδιο άτομο. Και χαμογελάει. Κακιασμένο βούρλο.

Μόλις την βλέπω αλληθωρίζω και εγώ:

351bkp3.jpg

35k4sns.jpg

2q2ps76.jpg

giphy.gif

Ω ρε μάνα μου την παντρεύει η μάνα της ξέρει κανείς? Τρελό μωρό

Δημοσ.

Χθες ο Αγγελόπουλος ήταν το ίδιο χρήσιμος με τον Χούτο, μπορεί και πιο χρήσιμος. Αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας, σα να μην έπαιξε! Ούτε οι παίχτες ασχολήθηκαν, ούτε η παραγωγή, σα να έχουν ξενερώσει κάπως μαζί του!

Καλά στις ερωτήσεις μερικές απαντήσεις που έδωσαν είναι εκτός τόπου και χρόνου, ούτε παιδάκια δεν θα τις έδιναν!

Δημοσ.

Χθες ο Αγγελόπουλος ήταν το ίδιο χρήσιμος με τον Χούτο, μπορεί και πιο χρήσιμος. Αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας, σα να μην έπαιξε! Ούτε οι παίχτες ασχολήθηκαν, ούτε η παραγωγή, σα να έχουν ξενερώσει κάπως μαζί του!

Καλά στις ερωτήσεις μερικές απαντήσεις που έδωσαν είναι εκτός τόπου και χρόνου, ούτε παιδάκια δεν θα τις έδιναν!

Νομίζω δεν ανέφεραν καν ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι αυτός

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω δεν ανέφεραν καν ότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι αυτός

Αυτό μπορεί να το είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής.

Από όσα έχω δει ως τώρα πάντως ο Χούτος έχει πιθανότητες να κερδίσει κι ας τον δίνουν χαμηλά. Είναι συμπαθητικός, δεν δημιουργεί προβλήματα και είναι και καλός στα αγωνίσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Από τη συνέντευξη του Γουίλι φάνηκε για πολλοστί φορά ότι κρύβουν σκηνικά.

Π.χ κανεις δεν έδειξε τα "καψώνια" στον Αρχηγό.

Και μετά αναρωτιέστε γιατί γουστάρουμε να τους βιάζει τα όνειρα.

Αυτό μπορεί να το είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής.

Από όσα έχω δει ως τώρα πάντως ο Χούτος έχει πιθανότητες να κερδίσει κι ας τον δίνουν χαμηλά. Είναι συμπαθητικός, δεν δημιουργεί προβλήματα και είναι και καλός στα αγωνίσματα.

Ο αντίστοιχος Τσανγκ του Χανταμπάκη είναι.

• Like 5
Δημοσ.

Τι να σου πω, μπορεί να μην είμαι και τόσο αντικειμενικός. Όταν ακούω Λάμπρος Χούτος οε οε οε συγκινούμαι! :D

Δημοσ.

Τον βρήκαν ήρεμο και πράο σαν τον Ιησού Χριστό και τον τυραννάνε, τον έβγαλαν από την καλύβα να κοιμάται στο κρύο και στο αγιάζι.μιλφ κακιασμενη

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά Αντε να δεχτώ ότι τον βάλανε να κοιμάται εκτός καλυβας, οι υπόλοιποι, τσανκ Μάριος και βασαλος που θεωρητικά είναι στην ίδια κλικα δεν αντεδρασαν; το δέχτηκαν έτσι απλά; να μη πω τι θα είχα κάνει εγώ στη θέση του. πάντως αν ισχύει είναι ντροπή τους

• Like 1
Δημοσ.

Αν γίνανε όντως τέτοια σκηνικά, εκτος που συμφωνώ με τον mylo ότι είναι ντροπή, θα έπρεπε να τα δείξουν και όχι να τα κρύψουν. Γιατί όταν ζητάς από τον κόσμο να ψηφίσει πρέπει να έχει σφαιρική άποψη όσο γίνεται, όχι να δείχνει ό,τι θέλει η παραγωγή και να φτιάχνει λάθος εικόνα για τους παίχτες.

Και κάτι ακόμα, αυτό με τον Πάνο που γίνεται το βρίσκω και άσχημο και κουραστικό. Εκτός του ότι δεν έχω δει να κάνει και κάτι τραγικό δεν είναι ωραίο να του δημιουργηθεί πρόβλημα στη ζωή του έξω λόγω ενός παιχνιδιού. Δεν θα μας υποχρεώσει κανείς να τον κάνουμε φίλο μας, έχει καταντήσει εμμονή τόση ασχολία μαζί του!

Δημοσ.

Ρε παιδια, βλεπω το τραιλερ και δεν αναφερεται καθολου το συμβουλιο! Υπαρχει πιθανοτητα να μην δειξουν σημερα το ποιος θα αποχωρησει και να το δειξουν την Πεμπτη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...