Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Aυτή λέει ότι τη δικαιώνει ο Ντάνος που είπε ότι αυτό που κρατάει από αυτά που είπε η Ψόφη είναι ότι κερδίζει το ψέμα και η αδικία, ενώ αυτό που είπε ο Ντάνος είναι ότι εκείνος ξέρει ότι κερδίζει η αλήθεια!

​Άλλα ακούει, άλλα καταλαβαίνει...

Σε κάποιους πόνεσαν οι 800 σελίδες και φτιάξανε τη δικιά τους κλίκα. Ήταν αναμενόμενο ότι θα γινότανε κάποια στιγμή.

Τους αρέσει ν'απομονώνονται και να μιλούν μόνοι τους και δε βοηθάνε καθόλου με τις δουλειές που έχουμε εδώ.
​Δεν πειράζει όμως, εμείς θα συνεχίσουμε ν'αυξάνουμε τον αριθμό των σελίδων αυτού του νήματος και θα καταλάβουν κάποια στιγμή το λάθος τους...

• Like 1
Δημοσ.

Aυτή λέει ότι τη δικαιώνει ο Ντάνος που είπε ότι αυτό που κρατάει από αυτά που είπε η Ψόφη είναι ότι κερδίζει το ψέμα και η αδικία, ενώ αυτό που είπε ο Ντάνος είναι ότι εκείνος ξέρει ότι κερδίζει η αλήθεια!

​Άλλα ακούει, άλλα καταλαβαίνει...

Τους αρέσει ν'απομονώνονται και να μιλούν μόνοι τους και δε βοηθάνε καθόλου με τις δουλειές που έχουμε εδώ.

​Δεν πειράζει όμως, εμείς θα συνεχίσουμε ν'αυξάνουμε τον αριθμό των σελίδων αυτού του νήματος και θα καταλάβουν κάποια στιγμή το λάθος τους...

Και εγω κατι τετοιο θυμωμουνα θα μας κανει να ξεχασουμε και τι ακουμε χτες ξερω γω

• Like 1
Δημοσ.

Aπορώ πώς το δέχονται οι μαχητές.

Παλαιότερα έπαιρναν κι ΄ενα πέναλτι για τα μάτια του κόσμου, σήμερα η Κωλάουρα απλά δεν παίζει επειδή έχει νερό και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

Και φυσικά ούτε καν μας έδιεξε ποιοι δε θα παίξουν όπως κάνουν πάντα, γιατί δεν υπήρχε δικαιολογία...

λολ απο τους αλλους δεν επαιξε ουτε το γκρεμλιν ουτε ο καραφλοκορακας... τι φαση? :) επιλεκτικοι δικαστες?

Δημοσ.

λολ απο τους αλλους δεν επαιξε ουτε το γκρεμλιν ουτε ο καραφλοκορακας... τι φαση? :) επιλεκτικοι δικαστες?

Από τη στιγμή που δεν παίζει η Αμπαλάουρα, μια κοπέλα των μαχητών έπρεπε να μείνει εκτός.

Ο αρχηγός μας έχει χαρτί γιατρού διαρκείας, μην κοιτάς που πολλές φορές κάνει την υπέρβαση και παρά την απαγόρευση απ'το γιατρό, επιλέγει ν'αγωνιστεί, έτσι έχει μάθει, να παλεύει στη ζωή του...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν θα δοκιμάσουμε το εξής:

Με το που βλέπετε σπόιλερ κάνετε αναφορά και την αφαιρώ. Αν κάποιος συνεχίσει να το κάνει, θα πηγαίνει ...διακοπές για μια εβδομάδα.

Και βλέπουμε αν πετύχει ή όχι. Ταυτόχρονα μπορείτε να βάλετε κάποιους και στη λίστα αγνόησης. :)

• Like 22
Δημοσ.

Τελικα δεν καταφερα να το δω χθες.

Αλλα για μια ακομα φορα ενημερωθηκα από εσας.

Αντε ωρα για δουλεια τωρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

εγω απορω που το βλεπετε και γραφετε κιολας :X

Εγώ βαριέμαι να βλέπω ποδόσφαιρό. Απορείς? :P

• Like 1
Δημοσ.

αν δε γράφουμε/διαβάζουμε δεν έχει και νόημα να το βλέπουμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ απορώ ποιος σε ανάγκασε να μπεις και να γράψεις...

• Like 4
Δημοσ.

νομίζω επικοινωνία, και λίγο φαγάκι.

οπότε μετά το αγώνισμα το κλείνουμε όσοι είμαστε επιρρεπείς σε στομαχικές διαταραχές

και ποιος θα το κερδισει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...