Προς το περιεχόμενο

Βελτιώστε την ταχύτητα του Chrome με μια απλή ρύθμιση της RAM


saruman123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

post-330623-0-50110700-1483868958_thumb.jpg

Ποιο είναι το ένα και μοναδικό στοιχείο που πρέπει να κάνει σωστά το κάθε smartphone; Μα να μπαίνει γρήγορα στο ίντερνετ. Όσοι έχετε αλλάξει ένα σωρό browser κατά καιρούς έχετε νιώσει την απελπισία του "καθυστερημένου" browser και έχετε ανακαλύψει ότι δεν υπάρχει η τέλεια λύση. Ευτυχώς όμως που υπάρχει ο Chrome με τις κρυφές λειτουργίες του και τουλάχιστον μπορούμε να βελτιώσουμε λιγάκι τα πράγματα.

 

Ανοίγοντας τον Chrome και πηγαίνοντας στη διεύθυνση "chrome://flags" θα δείτε τη σελίδα με τους πειραματισμούς που κάνει κατά καιρούς η Google. Αν ψάξετε για την επιλογή "maximum tiles for interest area" και τη ρυθμίσετε να είναι στο "512"(σε αλλους μπορει να λεει παραπανω) θα έχετε αυτόματα κλειδώσει 512ΜΒ της RAM στον Chrome κάνοντάς τον ελαφρώς ταχύτερο και με λιγότερα κολλήματα.

post-330623-0-96567400-1483869069_thumb.jpg

Φυσικά δεν ενδείκνυται σε συσκευές με λιγότερο από 1GB RAM καθώς ο Chrome είναι ούτως ή άλλως ένας βαρύς browser αλλά αξίζει να δοκιμάσετε για λίγο καιρό τη νέα ρύθμιση. Στο Meizu MX3 (2GB RAM) που "παιδεύουμε" αυτό τον καιρό, τα πάει μια χαρά αλλά τα μικρά κολληματάκια κατά την κύλιση δεν έχουν εξαλειφθεί τελείως (τωρα παει καλυτερα).

 

Πηγη:http://www.doctorandroid.gr/2014/04/chrome-ram-optimization.html?m=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...