Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Χωρις αποδειξεις και συμβολαιο ,μπορει να ισχυριστει και ο ιδιοκτήτης οτιδήποτε και να μπλεξει ο ενοικιαστης νομικά .Καλυτερα ότι συμβιβαστικο βρεθει σαν λύση.
jennyV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αφού δεν έχεις συμβόλαιο, αποδείξεις δε δίνει και υποθετω δεη/ νερό είναι στο όνομά του κι όχι το δικό σου,μπορείς απλά να μην πληρώσεις τπτ και μόλις βρεις σπίτι να φύγεις. Νομικά να κινηθεί ο ιδιοκτήτης δύσκολο γιατί θα του κοστίσει πολλά χρήματα και χρόνο. Αλλωστε είναι προφανές ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτερως ούτε για το σπίτι ούτε και τα λεφτά που θα του αποφέρει.(αλλιώς θα φροντιζε καλύτερα την περιουσία του).
3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Απο την στιγμη που δεν υπαρχει συμβολαιο δεν μπορει να υπαρξει νομικη οδος.Θα μπορουσε καλλιστα να ισχυριστει ο ιδιοκτηττης οτι τον παρακαλεσες να σε αφησει να μενεις δωρεαν λογω κρισης επειδη ειχε καλη καρδια.Φευγεις χωρις να τσακωθεις και τελος.Για τα πραγματα ειναι και δικη σου αμελεια που δεν τα συσκευασες σωστα ενω ειχες υποψιες.
web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Συσκευασμενα ηταν τα πραματα,δυστυχως. η ζημια στα μηχανηματα φανηκε πριν φανει σοβαρη υγρασια στο σπιτι.. θα γεμισω το σπιτι κρυμενα μηνυματα με μαρκαδορο,σε γωνιες που θα κοιταξει μονο ο επομενος υποψηφιος,που θα αναφερω οτι το σπιτι εχει απειρη υγρασια,να μην την παθει κανενας καψερος παλι.. οποτε απλα δεν του πληρωνω τποτ και φευγω?
DDevil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Βρε συ μην σκέφτεσαι ανωριμα. Τι θα πει θα γεμισεις το σπιτι με μαρκαδόρους? το ξέρεις ότι αυτό είναι δυσφημηση? παραδεξου ότι φέρθηκες όπως να ναι και ηταν λάθος σου που δεν έκανες συμβολαιο. Κάλεσε τον να τα βρειτε με κάποιο τροπο αποδέξου την ζημια και την επομενη φορά να εισαι προσεκτικότερος. Εγω για παράδειγμα ειχα βαλει ορο ότι μπαινοντας σε ένα σπιτι τις δαπάνες του 1ου έτους δεν θα τις πληρώσω εγω. Και το κατοχυρωσα με συμβολαιο. Οποτε μετα τι θα μπορουσε να μου κάνει ο ιδιοκτητης? το υπεγραψε. Εγω θα συντηρησω τα σπιτια τους? υπάρχουν ζημιες που δεν φαινονται και δεν μπορω εγω να τις βρω.Αν μου τις απεκρυψε .... game over .... τις πληρώνει μετά. Κάθεστε και παιδεύεστε ασκοπα τι ειστε εμπειρογνώμονες? Και βεβαια οποιος δεν θέλει να το δεχτει αυτό κανενα πρόβλημα δεν υπάρχει συμφωνια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Όχι συκοφαντική όμως...
DDevil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Όχι συκοφαντική όμως... Δεν ξέρουν να καλύπτονται και θέλουν να ξεκινησουν πολεμο. Λάθος τραγικο.
web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Βρε συ μην σκέφτεσαι ανωριμα. Τι θα πει θα γεμισεις το σπιτι με μαρκαδόρους? το ξέρεις ότι αυτό είναι δυσφημηση? παραδεξου ότι φέρθηκες όπως να ναι και ηταν λάθος σου που δεν έκανες συμβολαιο. Κάλεσε τον να τα βρειτε με κάποιο τροπο αποδέξου την ζημια και την επομενη φορά να εισαι προσεκτικότερος. Εγω για παράδειγμα ειχα βαλει ορο ότι μπαινοντας σε ένα σπιτι τις δαπάνες του 1ου έτους δεν θα τις πληρώσω εγω. Και το κατοχυρωσα με συμβολαιο. Οποτε μετα τι θα μπορουσε να μου κάνει ο ιδιοκτητης? το υπεγραψε. Εγω θα συντηρησω τα σπιτια τους? υπάρχουν ζημιες που δεν φαινονται και δεν μπορω εγω να τις βρω.Αν μου τις απεκρυψε .... game over .... τις πληρώνει μετά. Κάθεστε και παιδεύεστε ασκοπα τι ειστε εμπειρογνώμονες? Και βεβαια οποιος δεν θέλει να το δεχτει αυτό κανενα πρόβλημα δεν υπάρχει συμφωνια. Δεν εκανα συμβολαιο γιατι το πλανο ηταν να κατσω 1-2 μηνες και να φυγω. τελικα εκατσα 3 και στο τελους του 4ου θα φυγω. λυπαμαι πολυ που λες οτι σκεφτομαι ανωριμα. αλλο να μου πεις οτι δεν εγκρινεις τον τροπο, και αλλο αυτο που λες τωρα.πραγματικα μακαρι να μπορουσα να μην νοικιασουν ποτε ξανα αυτο το σπιτι. και τους γειτονες που ρωτησα,μου ειπαν οτι οποιος νοικιαζει εδω καθεται 3 μηνες και φευγει. αυτοι οι ανθρωποι δυστυχως πατανε εκει,οτι δε θα ασχοληθει κανεις με την περιπτωση τους,το σπιτι το εχουν ξεγραμμενο και κοιτανε να κανουν καμια αρπαχτη οσο μπορουν. πιο πολυ αυτο με ενοχλει,παρα οι ζημιες που εχω υποστει.
moure Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Σκυλί όχι παιδιά ναι.. Δνε μπορεί να σε κουνήσει με τίποτα.Δεν ξερω αν είσαι δικηγόρος αλλά πραγματικά μου φαίνεται απίθανο κάποιος που δεν πληρώνει ενοίκια να μην μπορεί να του γίνει έξωση απλά επειδή έχει παιδιά.Αν διαβάζει ο paredwse ας μας δώσει τα φώτα του.
web_assasin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 καλα δε μας ενδιαφερει να μεινουμε στο σπιτι,εδω και οι κατσαριδες μονο για καλοκαιρι θα ερχονται.. γενικοτερα το σπιτι ηταν τραγικο απο αλλες πλευρες,ηλεκτρολογικα,ηχομονωση κτλ. ασε που ειναι το αντιθετο του διαμπερους,δεν υπαρχει παραθυρο η πορτα στο σπιτι που να μπορει να δημιουργησει το παραμικρο ρευμα,ανοιγεις το παραθυρο και δεν νιωθεις ουτε το παραμικρο αερακι να μπαινει..
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω αν είσαι δικηγόρος αλλά πραγματικά μου φαίνεται απίθανο κάποιος που δεν πληρώνει ενοίκια να μην μπορεί να του γίνει έξωση απλά επειδή έχει παιδιά. Αν διαβάζει ο paredwse ας μας δώσει τα φώτα του. Δεν μπορει να σε διωξει αν δεν βαλεις μερικα ενοικια ειναι σιγουρο γιατι και εγω το εχω κανει,επισης ο ιδιοκτητης μας ειναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ σιγουρα ξερει τα δικαιωματα του
moure Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το να μην πληρώνεις επειδή το σπίτι έχει προβλήματα σοβαρά τα οποία δεν επισκευάζει ο ιδιοκτήτης το καταλαβαίνω αλλά το να λέμε ότι δεν σε κουνάει κανείς από ένα σπίτι που δεν πληρώνεις 5-6 ενοίκια απλά επειδή έχεις παιδιά δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί. Αν ισχύει να το ξέρω να μπαναρω όσους έχουν παιδιά σε ένα σπίτι που νοικιάζω 2
normal40 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το να μην πληρώνεις επειδή το σπίτι έχει προβλήματα σοβαρά τα οποία δεν επισκευάζει ο ιδιοκτήτης το καταλαβαίνω αλλά το να λέμε ότι δεν σε κουνάει κανείς από ένα σπίτι που δεν πληρώνεις 5-6 ενοίκια απλά επειδή έχεις παιδιά δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί. Αν ισχύει να το ξέρω να μπαναρω όσους έχουν παιδιά σε ένα σπίτι που νοικιάζω ΒΡε συ για προβληματα σπιτιου μιλαμε που δνε τα φτιαχνει... Αν το σπιτι ειναι ΑΨΟΓΟ και δεν πληρωνεις σε 6 μηνες εχεις φυγει καροτσι και παιδια να εχεις. 1
kfyros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 δε γνωριζω τι ειναι αυτο,αλλα δε νομιζω να εχει κατι τετοιο,αποκλειεται να περναει οποοαδηποτε πιστοποιηση αυτο το σπιτι,οσο λαδι και να ριξεις,εχει και ενα αυθαιρετο δωματιο,ισως και δυο.. υποχρεωτικό για κάθε πράξη πλέον για όλα τα σπίτια νομίζω (ενοικίαση-μεταβίβαση-κληρονομιά). υπήρχε κάποια απαλλαγή για ανανεώσεις ενοικιαστηρίων για σπίτια μέχρι 50 τμ. η οποία πρέπει να καταργήθηκε. Δεν 'περνάει' κάτι, απλά μηχανικός βεβαιώνει την ενεργειακή κατηγορία του σπιτιού, και γραφει και παρατηρήσεις σχετικά με τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν. Το συγκεκριμένο πολύ πιθανόν να είναι στην τελευταία. Εδώ και ένα υπόδειγμα : http://www.energycon.org/certificate_poster_OEE.pdf 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 υποχρεωτικό για κάθε πράξη πλέον για όλα τα σπίτια νομίζω (ενοικίαση-μεταβίβαση-κληρονομιά). υπήρχε κάποια απαλλαγή για ανανεώσεις ενοικιαστηρίων για σπίτια μέχρι 50 τμ. η οποία πρέπει να καταργήθηκε. Δεν 'περνάει' κάτι, απλά μηχανικός βεβαιώνει την ενεργειακή κατηγορία του σπιτιού, και γραφει και παρατηρήσεις σχετικά με τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν. Το συγκεκριμένο πολύ πιθανόν να είναι στην τελευταία. Εδώ και ένα υπόδειγμα : http://www.energycon.org/certificate_poster_OEE.pdf Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως που το νοικιάζει με μαύρα, δεν υπάρχει καν λόγος να το κάνει αυτό ο ιδιοκτήτης... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα