Dimitrios51 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνω να αγοράσω κάποιο καλό aftershave,με ωραία οσμή και αλκοολ.. Δεν με απασχολεί η τιμή,θα προτιμούσα να είναι από Ελλάδα. Εχω ελέγξει διάφορες εταιρείες εκτός απο adidas,axe,nivea,εταιρείες όπως την Old Spice,Proraso,Pinaud. Θέλω κάτι πιο «classic» και «Old-school» Έχετε να προτίνετε τίποτα; Επίσης σκέφτομαι να κάνω παραγγελία και αφρό ξυρίσματος,αποσμητικό aftershave κλπ της ίδιας εταιρείας αν είναι δυνατό οπότε...
giwrgos555 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πάρε τον shave doctor που είναι 5 προιόντα μαζί 1
Θεkλα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Φοβαμαι οτι το αλκοολ που αναφερεις μαλλον δεν συμβιβαζεται με το "κατά της ξηροδερμίας". 2
Dimitrios51 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πάρε τον shave doctor που είναι 5 προιόντα μαζί Δοκιμασμένο; Έχεις κανα Online store που να το πουλάνε επειδή στο σουπερμαρκετ δεν εχει τετοια
thant Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε την after shave της Burberry! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2017 από thant 1
kioukiou800 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δες Old spice original και whitewater! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Nivea Valsam πολλα χρονια !!Οικονομικο και καλο . 5
giwrgos555 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 http://shavedoctor.co.uk/buy-shavedoctor-products-online/
isim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνω να αγοράσω κάποιο καλό aftershave,με ωραία οσμή και αλκοολ.. Δεν με απασχολεί η τιμή,θα προτιμούσα να είναι από Ελλάδα. Εχω ελέγξει διάφορες εταιρείες εκτός απο adidas,axe,nivea,εταιρείες όπως την Old Spice,Proraso,Pinaud. Θέλω κάτι πιο «classic» και «Old-school» Έχετε να προτίνετε τίποτα; Επίσης σκέφτομαι να κάνω παραγγελία και αφρό ξυρίσματος,αποσμητικό aftershave κλπ της ίδιας εταιρείας αν είναι δυνατό οπότε... Εχεις δοκιμασει το Pinaud musk και δεν σου φανηκε κλασσικη μυρωδια after shave; Δες κατι σε TABAC η Floid και τα 2 διαθεσιμα απο Ελλαδα
Dimitrios51 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εχεις δοκιμασει το Pinaud musk και δεν σου φανηκε κλασσικη μυρωδια after shave; Δες κατι σε TABAC η Floid και τα 2 διαθεσιμα απο Ελλαδα Οχι δεν έχω δοκιμάσει το pinaud. Εχεις άποψη για το Old Spice Classic? Κάτι τέτοιο λέω να πάρω πρώτα ή και το shavedoctor που είπαν τα παιδια πιο πάνω...
Haldol Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θα τολμήσω να πω ρακή, αν και εξαρτάται από την ένταση της βαρβατίλας του καθενός. 2
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θα τολμήσω να πω ρακή, αν και εξαρτάται από την ένταση της βαρβατίλας του καθενός. Κρίμα να τη χαραμίσει όμως για after shave!
Tenshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά sorry,άλλα Nivea και σία είναι απλά σκουπίδια. Βάλτε κάτι σοβαρό για να προστατεύσετε το δέρμα σας:
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 after shave που να μην κσουζει υπαρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα